- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Ben de ovulasyondan tam 14 gün sonra adet oldumBende bu sorunun yanıtını cok merak ediyorum gecen ay gec yumurtlama oldu bende tam 14 gün sonra adet oldum acaba diyorum bildigim ve gebelik beklediğim icin mi öyle oldu
Hayırlısı olsun canım bende anlamam pekAynen benim de adete bir hafta on gün varken çok hafif adet ağrılarını hissederdim. Ovulasyon testi kendimizi bilmek açısından iyi olacak gerçekten. Ama ben bu ağrılardan bir haftadır ara ara hissediyorum akıntım da var bir haftadır. Anlayamadım ben de
Bildiği vardır yinede onu dinleriz de hani yetişmedi 36 saati de boş geçemeyizValla ben kadın doğumucumun yalancısıyım
Benim yumurtalık kısmında çok ağrı var canım adım atarken bile batıyor yumurtlama böyle oluyor mu
Benim testim de buna cok benzer. Yaklastigini düşünüyorumPik yaklaşıyor mudün bembeyazdı
Geliyor bence kacinci gunun canimPik yaklaşıyor mudün bembeyazdı
Bildiği vardır yinede onu dinleriz de hani yetişmedi 36 saati de boş geçemeyizya tutarsa emin ol olmadık o saatte tutar gider öncekileri unutur bu uşak
Valla ben bi tane kullaniyorum ama pahali biraz. Eczanelerde sperme zarar vermeyenler de satiliyor. Uygun fiyatlilarda var. ismini hatirlamiyorum bakip yazarim birde sari kantaron yagi da kullanmak zararsizmis. Doktor onermis ama organik olmaliSelam kızlar Allah nasip ederse biz de bu ay alırız hayırlı haberler inşallah. Kayganlaştırıcı konusunda öneriniz nedir?
Benim bugün siliklesti işte yarın yapmam daha. Çünkü birden silik gördüm ben şok. Pazar günü de progesterona baktiracam bu ayı da böyle kapatirim bakalım neticeyi de 17-18 mart gibi erken gebelik testinde göreceğizHahaha ben devam ederim nolur nolmazgün aşırı devam yarın bir ovu. Testi yapayım diyorum silik çıkarsa bırakayım yapmadım daha Dr a gidince
Evet Ebru ceylandan aldımBiraz daha koyu olmalı. Sanırsam birgebeningünlüğünden almışsınız testleri
Anladım bende kullandım bunlardanEvet Ebru ceylandan aldım
Ay valla bu ayda stres yapmadım ki canım anlamadım hayırlısı tek sokulse de kafam rahatlasa valla bak yarın öyle derim canımDurumunu anlat kahve azcık geldi sökülmedi çocuk istiyorum rutün kontrole gelicektim adet olurum diye olmadım randevum yansın istemedim de ona göre yönlendirir randevu bulmak çok zorr. Mesela adet günümde bende randevu aldım işte ikinci veya üçüncü gel dediler cumaya denk gelmişti ama sadece kahve lekem vardı biz onu da adet sayıyoruz dedileryaptılar bütün tahlillerimi. sen sonraya bırakma en azından için rahat olur belki hormonsal durum vardır. Benim o dönem stres den prolaktinim yükselmişti.
Aminn aminnn cokk amin hepimizz ins hayirlisiylacanım ben geçen ay ilk defa ovulasyon kullandım. adetlerim düzensizdir normalde. ama yumurtlamayı gördüm o günden sonra 14 gün saydım tam 14.gün adetim geldi. bu ay daha yumurtlama olmadı. daha yeni bitti adetim. bakalım bu ay da yumurtlamadan tam 14 gün sonra mı gelecek adetim bende merak ediyorum. umarım gelmez de çift çizgiyi görürüm :) sende görürsün inşallah :)))
Prefertil aldim ben ama henüz kullanmadim yumurtlama döneminde kullanicamSelam kızlar Allah nasip ederse biz de bu ay alırız hayırlı haberler inşallah. Kayganlaştırıcı konusunda öneriniz nedir?
Canim yumurtlamanin uzerinden 10,11 gun gectise cikar. Ben oyle biliyorum. Kaset testte silik de olsa cikabilir. Ben ovulasyon gunumun uzerinden 10 gun gecsin yapicam hemenEsimde tutturdu yap yoksa da kendine stres yapma bekleyerek icinde tutacagina yoksa da onumuze bakariz diyor amaHazirmiyim bilemiyorum.
Hadi bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün,Valla kuzum hiç belirtim yok dün akşam burnum kanadı anidenacaba bu belirtimi dedim o kadar belirtim yok Arada sağ bacağıma kasıktan vuran bir ağrı oluyor ev işi yaparken ayakta kaldıysam bilemiyorum kaç kere yumurtladım bu ay inş biri tutar sürekli ilişki de oldu göğüslerim de acı var ama regl yüzünden mi anlamlandıramıyorum umarım güzel olur bu ay yoksa yine bana hüsran olacak yapsam çıkarmı ki acaba öncekinde 3 gün varken yapmıştım çıkmıştı bakalım yapçam sabah
Heh iste ben onu kullaniyorum adini hatirlayamadimPrefertil aldim ben ama henüz kullanmadim yumurtlama döneminde kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?