Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım bende anlamam pek

Pofff dayanamadim merak ettim ovu testi yaptim 3 gun once hic cizgi yoktu t de bugun cikmis gerci hamilelik icin kopkoyu olmasi lazim biliyorum.yeniden yumurtluyo olmamam heralde Kafamda deli sorular

Eklentiler

• 2CD6A76E-C55A-421F-B079-ACE9FFDD9AD1.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 83
Selam kızlar Allah nasip ederse biz de bu ay alırız hayırlı haberler inşallah . Kayganlaştırıcı konusunda öneriniz nedir?

Selam kızlar Allah nasip ederse biz de bu ay alırız hayırlı haberler inşallah . Kayganlaştırıcı konusunda öneriniz nedir?
Valla ben bi tane kullaniyorum ama pahali biraz. Eczanelerde sperme zarar vermeyenler de satiliyor. Uygun fiyatlilarda var. ismini hatirlamiyorum bakip yazarim birde sari kantaron yagi da kullanmak zararsizmis. Doktor onermis ama organik olmali

Hahaha ben devam ederim nolur nolmaz gün aşırı devam yarın bir ovu. Testi yapayım diyorum silik çıkarsa bırakayım yapmadım daha Dr a gidince
Benim bugün siliklesti işte yarın yapmam daha. Çünkü birden silik gördüm ben şok. Pazar günü de progesterona baktiracam bu ayı da böyle kapatirim bakalım neticeyi de 17-18 mart gibi erken gebelik testinde göreceğiz

Ay valla bu ayda stres yapmadım ki canım anlamadım hayırlısı tek sokulse de kafam rahatlasa valla bak yarın öyle derim canım

Teşekkürler Kantaron yağı kullandığım bir şey, yanma yapıyor fazlası. Eczanede satılan sperme ve rahme zarar vermeyen bir şey denemek istiyorum. Gleitgelen önermişti bir arkadaşım, onunla gebe kalan oldu mu acabaa

Aminn aminnn cokk amin hepimizz ins hayirlisiyla

Esimde tutturdu yap yoksa da kendine stres yapma bekleyerek icinde tutacagina yoksa da onumuze bakariz diyor ama Hazirmiyim bilemiyorum.
Canim yumurtlamanin uzerinden 10,11 gun gectise cikar. Ben oyle biliyorum. Kaset testte silik de olsa cikabilir. Ben ovulasyon gunumun uzerinden 10 gun gecsin yapicam hemen

Hadi bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…