Beni kimse sallamamisPofff dayanamadim merak ettim ovu testi yaptim 3 gun once hic cizgi yoktu t de bugun cikmis gerci hamilelik icin kopkoyu olmasi lazim biliyorum.yeniden yumurtluyo olmamam heralde Kafamda deli sorular
Canimmm tebriklerrr❤Pofff dayanamadim merak ettim ovu testi yaptim 3 gun once hic cizgi yoktu t de bugun cikmis gerci hamilelik icin kopkoyu olmasi lazim biliyorum.yeniden yumurtluyo olmamam heralde Kafamda deli sorular
O erken gebelik testlerine güvenme canım bana negatif gösterdi ama hamileydim ve geç döllenme değildiBenim bugün siliklesti işte yarın yapmam daha. Çünkü birden silik gördüm ben şok. Pazar günü de progesterona baktiracam bu ayı da böyle kapatirim bakalım neticeyi de 17-18 mart gibi erken gebelik testinde göreceğiz
Aaaa ask olsun. PozitifffffsinBeni kimse sallamamisneyse artik.
Bende gebelik testi sandimGeliyor bence kacinci gunun canim
Erken gebelik testi sandim ben ya pofff ozur dilerimAaaa ask olsun. Pozitifffffsin❤ Kadinlar gunu hediyesi ❤
Gebelik testi uapsana canim. Bende gebelik sandim heyecan yaptimPofff dayanamadim merak ettim ovu testi yaptim 3 gun once hic cizgi yoktu t de bugun cikmis gerci hamilelik icin kopkoyu olmasi lazim biliyorum.yeniden yumurtluyo olmamam heralde Kafamda deli sorular
2. Defa yumurtluyorum olabilirsin canım değerlendirebilirsinKızlar iyi akşamlar. Benim 3 mart pik olmuştu, 4 çart çatlamıştı, ama hiç yumurta akına benzer akımtı olmamıştı, ama bugün 7 mart ve o yumurta akına benzer akıntım oldu bu defa, hem de yine sol kasığımda ağrı var biraz,ovu testi yaptım meraktan, yine koyulaşmış. Acaba yeniden mi yumurtluyorum?
Ahhh ahh keşke stres yapmadım dememiz gibi olsa bu günlük birşeyden bile insan etkilenir o etkiliyor farkında olmuyoruzAy valla bu ayda stres yapmadım ki canım anlamadım hayırlısı tek sokulse de kafam rahatlasa valla bak yarın öyle derim canım
Ama 4 güne yumurtlaya bilir miyim? Çok erken diye kafam karışık2. Defa yumurtluyorum olabilirsin canım değerlendirebilirsin
OoovvO erken gebelik testlerine güvenme canım bana negatif gösterdi ama hamileydim ve geç döllenme değildi
Kızlar cevap yazarbilir misiniz? Çok şaşkınım şuan. 4 güne yumurta bu kadar gelişir mi?Kızlar iyi akşamlar. Benim 3 mart pik olmuştu, 4 çart çatlamıştı, ama hiç yumurta akına benzer akımtı olmamıştı, ama bugün 7 mart ve o yumurta akına benzer akıntım oldu bu defa, hem de yine sol kasığımda ağrı var biraz,ovu testi yaptım meraktan, yine koyulaşmış. Acaba yeniden mi yumurtluyorum?
Bilemedim canım yapabiliyorsan bir Dr la görüşüp kafanı rahatşatabilirsinAma 4 güne yumurtlaya bilir miyim? Çok erken diye kafam karışık
Öyle canım. En iyisi regl gününü beklemekOoovvciddi mi yaa valla enteresan. Geçen sene 4 gün kala öğrenmiştim ama malesef düşükle sonuçlanmıştı. Neyse adet günü artık netice iyi yâda kötü belli olur diyelim
Teşekkür ederimBilemedim canım yapabiliyorsan bir Dr la görüşüp kafanı rahatşatabilirsin
Dene bacım deneKızlar iyi akşamlar. Benim 3 mart pik olmuştu, 4 çart çatlamıştı, ama hiç yumurta akına benzer akımtı olmamıştı, ama bugün 7 mart ve o yumurta akına benzer akıntım oldu bu defa, hem de yine sol kasığımda ağrı var biraz,ovu testi yaptım meraktan, yine koyulaşmış. Acaba yeniden mi yumurtluyorum?
Hiç bu duruma benzer bir hikaye okumadım ama 2. yumurtlama olabilirde çünkü akintim var diyorsunuz ve ovu testi koyu diyorsun. Yâda diğer bir ihtimal gebelik belirtisi de olabilir 4 gün kaldı diyorsun. Valla çok karışık işler gebelik de adette birbirine o kadar benzer ki. Istersen bugünü degerlendir kaybedeceğin ne olabilir kiKızlar cevap yazarbilir misiniz? Çok şaşkınım şuan. 4 güne yumurta bu kadar gelişir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?