Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pofff dayanamadim merak ettim ovu testi yaptim 3 gun once hic cizgi yoktu t de bugun cikmis gerci hamilelik icin kopkoyu olmasi lazim biliyorum.yeniden yumurtluyo olmamam heralde Kafamda deli sorular
Canimmm tebriklerrr❤ Allahin izniyle pozitif. Kopkoyu olmasina gerek yok. Cok yeni oldugu icin hafif silik cizgi. Yarin yap ilk idrarla daha koyu cikar. Hadi belirtileri yaz lutfen. Bide belirti varsa kac gun sonra basladi yumurtlamadan????

O erken gebelik testlerine güvenme canım bana negatif gösterdi ama hamileydim ve geç döllenme değildi

Kızlar iyi akşamlar. Benim 3 mart pik olmuştu, 4 çart çatlamıştı, ama hiç yumurta akına benzer akımtı olmamıştı, ama bugün 7 mart ve o yumurta akına benzer akıntım oldu bu defa, hem de yine sol kasığımda ağrı var biraz,ovu testi yaptım meraktan, yine koyulaşmış. Acaba yeniden mi yumurtluyorum?

Eklentiler

• 1520C525-3AF3-424C-ABCD-DD7DF1D9DFAD.webp
    26 KB · Görüntüleme: 50
  • 3408BE5C-4DEF-4FD4-BDD9-CDED04C7CCB1.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 54
2. Defa yumurtluyorum olabilirsin canım değerlendirebilirsin

Ay valla bu ayda stres yapmadım ki canım anlamadım hayırlısı tek sokulse de kafam rahatlasa valla bak yarın öyle derim canım
Ahhh ahh keşke stres yapmadım dememiz gibi olsa bu günlük birşeyden bile insan etkilenir o etkiliyor farkında olmuyoruz kızgınlık üzüntü aniden elde olan birşey değil stres durumu beyin altında olan şeyler inşallah hayırlısı olmanı dilerim güzel haberlerle gel inşlh. İnsan adet olsam artık geçtim çocuk bile dedirtiyor o anlar anlıyorum.

O erken gebelik testlerine güvenme canım bana negatif gösterdi ama hamileydim ve geç döllenme değildi
Ooovv ciddi mi yaa valla enteresan. Geçen sene 4 gün kala öğrenmiştim ama malesef düşükle sonuçlanmıştı. Neyse adet günü artık netice iyi yâda kötü belli olur diyelim

Kızlar cevap yazarbilir misiniz? Çok şaşkınım şuan. 4 güne yumurta bu kadar gelişir mi?

Kızlar pik günümdeydim bugun sabahdan su saatte kadar yumurtalıklarda agrı adım atarken acım vardı baya hissedip rahatsız oldugum fakat şimdi geçti hiç olmamış gibi yumurta çatlamış mıdır?

Dene bacım dene nerde yakaladın kaçırma

Kızlar cevap yazarbilir misiniz? Çok şaşkınım şuan. 4 güne yumurta bu kadar gelişir mi?
Hiç bu duruma benzer bir hikaye okumadım ama 2. yumurtlama olabilirde çünkü akintim var diyorsunuz ve ovu testi koyu diyorsun. Yâda diğer bir ihtimal gebelik belirtisi de olabilir 4 gün kaldı diyorsun. Valla çok karışık işler gebelik de adette birbirine o kadar benzer ki. Istersen bugünü degerlendir kaybedeceğin ne olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…