Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denerim o kolay da son pikle bugün yaptığımın arasında 4 gün var, hem bat 15 mart, çatladığı zamandan 3 gün geçti, o zamana kadar hamilelik olsa bile bu kadar belli olur mu bilemiyorum

Kızlar ilk defa bu ay ovülasyon testi yapıyorum sizce kaç güne pik görürüm? Bugün 9.gün

Eklentiler

• F448F89A-8A28-480E-8CF5-BB0A3F1608E9.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 58
Canım o arada öyle çıkar silindi diye hep silik olmaz tekrar yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. Agrı be akıntı kısmına gelince belki Bebiş yer ediyor onun çabasıdır ya da üşüttün diyebilirm. Tekrar yumurtlama olayı olacağını düşünüyorsan devam et bakalım pik olacak mı içn rahat olur

Bakınca 4 veya 5 ama ani olan durum olduğu için erken de olblr. Kaç günde bir adet oluysnz o da çok önemli?
Normalde 30-31 oluyor ama arada 2-3 gün gecikmelerim olabiliyor. Geçen ay malum hatırlarsın belki epey bi geciktim. Bu ay hemen test alıp doğal takviye almaya başladım yumurtalar gelişsin diye. Sanki işe yarıyor

İnşallah ya Bakalım, yarın da devam edicem teste, sende durumlar nasıl

BENde geçen ay çektirdim bir tüpüm tıkalıymış açtılar, ama benşm başka sorunjmda var, siz çektirin hsg sonrası çok kişi hemen hamile kalıyor
Geçmiş olsun canım. Evet öyle diyorlar sende de olabilir o zaman açıldıysa ne güzel. Nasıldı peki işlem ben çok korkuyorum burda yazı okudum da

Valla doğru diyorsun kafa rahatlığı önemli ben en ufak şeyi bile takarım buda kendime yaptığım en büyük haksızlık yeminle hayırlısı olsun hakkımızda ya valla ne deyim Allah'tan gelene yapacak bişeyimiz yok onun elinde herşey gerçekte anne olmayı o kadar çok istiyorum ki her kadın gibi anlatamam yani bunu Rabbım şu mübarek ayların hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

bende merak edıyorum ben aşırı bır akıntım var regl belırtısımı gebelık mı acaba
Valla benim bu ay hiç yok geçen ay vardı acaba oldum regl olmuştum bu ay sadece bir akşam çamaşırımda gördüm beyaz saydam bişi

Denerim o kolay da son pikle bugün yaptığımın arasında 4 gün var, hem bat 15 mart, çatladığı zamandan 3 gün geçti, o zamana kadar hamilelik olsa bile bu kadar belli olur mu bilemiyorum
Yumurtladiktan en az 10-12 gün geçmesi gerekir gebeliğin belli olması için. Sen 4 gün içerisinde tekrar koyu gördün cnm. Gerçekten enteresan

Tekli olan şimdiki kızlar çatlamış mı yumurtam

Eklentiler

• IMG_20210308_001828.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20210307_184948_com.android.gallery3d.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…