2 gün aradan sonra yine başladım bakalım çay demlemeyeDene bacım denenerde yakaladın kaçırma
Denerim o kolay da son pikle bugün yaptığımın arasında 4 gün var, hem bat 15 mart, çatladığı zamandan 3 gün geçti, o zamana kadar hamilelik olsa bile bu kadar belli olur mu bilemiyorumHiç bu duruma benzer bir hikaye okumadım ama 2. yumurtlama olabilirde çünkü akintim var diyorsunuz ve ovu testi koyu diyorsun. Yâda diğer bir ihtimal gebelik belirtisi de olabilir 4 gün kaldı diyorsun. Valla çok karışık işler gebelik de adette birbirine o kadar benzer ki. Istersen bugünü degerlendir kaybedeceğin ne olabilir ki
Testin yok mu canım?Kızlar pik günümdeydim bugun sabahdan su saatte kadar yumurtalıklarda agrı adım atarken acım vardı baya hissedip rahatsız oldugum fakat şimdi geçti hiç olmamış gibi yumurta çatlamış mıdır?
Canım o arada öyle çıkar silindi diye hep silik olmaz tekrar yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. Agrı be akıntı kısmına gelince belki Bebiş yer ediyor onun çabasıdırKızlar iyi akşamlar. Benim 3 mart pik olmuştu, 4 çart çatlamıştı, ama hiç yumurta akına benzer akımtı olmamıştı, ama bugün 7 mart ve o yumurta akına benzer akıntım oldu bu defa, hem de yine sol kasığımda ağrı var biraz,ovu testi yaptım meraktan, yine koyulaşmış. Acaba yeniden mi yumurtluyorum?
Bakınca 4 veya 5 ama ani olan durum olduğu için erken de olblr. Kaç günde bir adet oluysnz o da çok önemli?Kızlar ilk defa bu ay ovülasyon testi yapıyorum sizce kaç güne pik görürüm? Bugün 9.gün
Normalde 30-31 oluyor ama arada 2-3 gün gecikmelerim olabiliyor. Geçen ay malum hatırlarsın belki epey bi geciktim. Bu ay hemen test alıp doğal takviye almaya başladım yumurtalar gelişsin diye. Sanki işe yarıyorBakınca 4 veya 5 ama ani olan durum olduğu için erken de olblr. Kaç günde bir adet oluysnz o da çok önemli?
İnşallah yaCanım o arada öyle çıkar silindi diye hep silik olmaz tekrar yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. Agrı be akıntı kısmına gelince belki Bebiş yer ediyor onun çabasıdırya da üşüttün diyebilirm. Tekrar yumurtlama olayı olacağını düşünüyorsan devam et bakalım pik olacak mı içn rahat olur
Hadi hayırlara vesile olsun inşallah2 gün aradan sonra yine başladım bakalım çay demlemeye
Canım sabah 11 ve 6 da koyuydu hala şimdi yapsam hemen belli olur mu ki çatladıgı?Testin yok mu canım?
Geçmiş olsun canım. Evet öyle diyorlar sende de olabilir o zaman açıldıysa ne güzel. Nasıldı peki işlem ben çok korkuyorum burda yazı okudum daBENde geçen ay çektirdim bir tüpüm tıkalıymış açtılar, ama benşm başka sorunjmda var, siz çektirin hsg sonrası çok kişi hemen hamile kalıyor
gleit gelen sperme zarar vermiyormuş, biraz pahalı ama sadece yumurtlama günlerinde kullanabilirsiniz.Selam kızlar Allah nasip ederse biz de bu ay alırız hayırlı haberler inşallah. Kayganlaştırıcı konusunda öneriniz nedir?
Benim ovülasyon olsaydı bende kesin yapardımPofff dayanamadim merak ettim ovu testi yaptim 3 gun once hic cizgi yoktu t de bugun cikmis gerci hamilelik icin kopkoyu olmasi lazim biliyorum.yeniden yumurtluyo olmamam heralde Kafamda deli sorular
Valla doğru diyorsun kafa rahatlığı önemli ben en ufak şeyi bile takarım buda kendime yaptığım en büyük haksızlık yeminle hayırlısı olsun hakkımızda ya valla ne deyim Allah'tan gelene yapacak bişeyimiz yok onun elinde herşey gerçekte anne olmayı o kadar çok istiyorum ki her kadın gibi anlatamam yani bunu Rabbım şu mübarek ayların hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAhhh ahh keşke stres yapmadım dememiz gibi olsa bu günlük birşeyden bile insan etkilenir o etkiliyor farkında olmuyoruzkızgınlık üzüntü aniden elde olan birşey değil stres durumu beyin altında olan şeyler inşallah hayırlısı olmanı dilerim güzel haberlerle gel inşlh. İnsan adet olsam artık geçtim çocuk bile dedirtiyor o anlar anlıyorum.
Valla benim bu ay hiç yok geçen ay vardı acaba oldum regl olmuştum bu ay sadece bir akşam çamaşırımda gördüm beyaz saydam bişibende merak edıyorum ben aşırı bır akıntım var regl belırtısımı gebelık mı acaba
Yumurtladiktan en az 10-12 gün geçmesi gerekir gebeliğin belli olması için. Sen 4 gün içerisinde tekrar koyu gördün cnm. Gerçekten enteresanDenerim o kolay da son pikle bugün yaptığımın arasında 4 gün var, hem bat 15 mart, çatladığı zamandan 3 gün geçti, o zamana kadar hamilelik olsa bile bu kadar belli olur mu bilemiyorum
Benim daha bugüne kadar inanılmaz akıntım vardı canım. Bugün pek olmadıHamişler akıntınız varmı gerçekten bir cevaplarmısınız
Sabah normal kaset test yaptım negatifTest yapcan mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?