Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende solgar folat aldım bu sefer. Bu folat bana garip garip korkunç rüyalar gördürüyor sanki. Sizlerede oluyor mu

Hsg sonrasında örneğin 5 6 ay kadar sürede yine tüplerde tıkanlar yaşanabilir mi böyle bir durum yaşayan var mı ? Birde hsg yi ne kadar sürede bir çekilebilir ?

Hsg sonrasında örneğin 5 6 ay kadar sürede yine tüplerde tıkanlar yaşanabilir mi böyle bir durum yaşayan var mı ? Birde hsg yi ne kadar sürede bir çekilebilir ?
Cuma günü doktoruma aynı soruyu sordum rahim filmi çekilip tüpleri açılan birinin tekrar tüplerinin kapanma ihtimali çok düşük bir olasılık kapanacağını sanmıyorum dedi.

Cuma günü doktoruma aynı soruyu sordum rahim filmi çekilip tüpleri açılan birinin tekrar tüplerinin kapanma ihtimali çok düşük bir olasılık kapanacağını sanmıyorum dedi.
Ben hsg çekildiğim ay korundum sonra ki ay hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı malesef o zamandan beri deniyoruz ama bir sonuç yok acaba yeniden tıkanma olmuş olabilir mi sorusu geldi aklıma teşekkürler

Geçmiş olsun canım. Evet öyle diyorlar sende de olabilir o zaman açıldıysa ne güzel. Nasıldı peki işlem ben çok korkuyorum burda yazı okudum da
Canım korkulacak hiçbir şey yok, tecrübeli bi merkezde çektirmeni öneririm, benim hsgmi radyoloji uzmanı doktor çekti, bazen kadın doğum doktorlarıda çekiyormuş, anesrezi almadım, 10 dk kadar hazırlık yaptık önlük giydim, damar yolu açtılar ilaca alerjim olursa müdehale etmek için, ilk başta vajinal muayene gibi başladı doktor simir testi yaptırdıysanız onun gibi, sonrasında 40 saniye kadar belki daha az ama fazla değil ağrılı kızım oluyor, oda ilaç salındığında oluyor, doktor hızlıca salıyor tüplerden geçişini bekliyor, benim sağ tüpüm tıkalıydı yeniden saldı, adet ağrısının biraz şiddetlisi, çok kısa sürdüğü için katlanılabilir yani kısa sürede doktor bitti dedi ve biraz dinlendirdiler baş dönmesi veya yan etki olabilir diye, odaya girmem ve çıkmam toplam 15 dakikaydı

Ben hsg çekildiğim ay korundum sonra ki ay hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı malesef o zamandan beri deniyoruz ama bir sonuç yok acaba yeniden tıkanma olmuş olabilir mi sorusu geldi aklıma teşekkürler
Rica ederim canım ben de hsg çekilden beş ay sonra gebe kalabildim ama doğumdan iki ay sonra bebeğim vefat etti Allahım dileyen herkese sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah size de çok geçmiş olsun

Acaba pik gününü 1. Gün kabul edince mi 14. Gün adet oldunuz yoksa çatlamayı mı 1. Gün kabul ettiniz

Acaba pik gününü 1. Gün kabul edince mi 14. Gün adet oldunuz yoksa çatlamayı mı 1. Gün kabul ettiniz

Başınız sağolsun dilerim tez zamanda sağlıklı ve mutlu bebeklere sahip oluruz allah nasip eder

KIZLAR SİZCE tarihi geçmiş ovulasyon testi kullanılır mı doğru sonuç vermez heralde demi

Son adet tarihim 03/03/2021 ilaç femara Glifor 1000 mg 5 yıldır deniyoruz pko var Lavi12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…