Normal gidiyor ben birşey anlamam ki olsada yaİnşallah yaBakalım, yarın da devam edicem teste, sende durumlar nasıl
En erken 15 görürsün en geç 21.güne kadar önü var canım. Yumurtlama masajı bilirsin onu da yap doğal takviye ile iyi gelebilirNormalde 30-31 oluyor ama arada 2-3 gün gecikmelerim olabiliyor. Geçen ay malum hatırlarsın belki epey bi geciktim. Bu ay hemen test alıp doğal takviye almaya başladım yumurtalar gelişsin diye. Sanki işe yarıyor
Kaset değil de erken gebelik yapsaydın keşkeSabah normal kaset test yaptım negatif( aşılamanın 13. Günüydü. Umudum yok ama erken mi yaptım bilmiyorum
Olur olur hedefe giden yolda herşey mübahtırİzinli geldik canım ailelerimizi görmeye imkansız erken dönmek .1 gün öncesini ve yumurtlamanın 2.gününü değerlendircem büyük ihtimalle oldu oldu olmadı sonraki ayaşansıma tüküriyim.burda da nasıl olcaksa
Erken mi kaset mi canımKızlar günaydın dün testimi atmıştım. Çok çok silik bişey vardı. Bugün de yaptım test yine aynı çok silik bişey var 2. Dk da gördüm. Bugün biraz daha belirgin olması gerekmezmiydi olsa. Acaba bu testler hepsini böyle silik yeri belli şekilde çıkartır. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendikafayı yiycem bişey deyin Bugün yarın bat
Erken gebelik canımErken mi kaset mi canım
Bence ozaman vardır belkı testle alakalı cıkmamıstır herkesde farklı oluyor kaset teste yap bıde varmı evdeErken gebelik canım
Yok canım malesef hem evde de değilim artıkBence ozaman vardır belkı testle alakalı cıkmamıstır herkesde farklı oluyor kaset teste yap bıde varmı evde
Bende merak ettık ıkı kere yapmıssın ıkısındede sılık çizgi bende ılk gebeliğimi bu sekılde öğrendımYok canım malesef hem evde de değilim artık
Benim ki prodoctor idi o hızlı çekti bilemedim. Ondan hiç kullanmadım. Ama prodoctoru ararken çok denk geldim ona. Öyle kötü şeylere denk gelmedim. Silik milli hiç bişey mi yok iyice baktın mı. Benimkini görmek için dikkatli bakmak lazım da o yüzden diyorumGünaydın kızlar iyi haftalar hepimize
Erken gebelık yaptım bat 12 mart negef tabiki
artık regl beklıcem olsaydı cıkardı yani miratech iyi miki baya bı bekledı sıvıyı almak için normalde hemen cekerdı testler
Yok o kadar dikkatli bakmadım yaptım elımı yuzumu yıkadım bıdaha baktım yok attım çıksa çıkardı dıyee keske atmasaydımBenim ki prodoctor idi o hızlı çekti bilemedim. Ondan hiç kullanmadım. Ama prodoctoru ararken çok denk geldim ona. Öyle kötü şeylere denk gelmedim. Silik milli hiç bişey mi yok iyice baktın mı. Benimkini görmek için dikkatli bakmak lazım da o yüzden diyorum
Yani öğleden sonra verebilirim aslında ama varsa bile çok çok az çıkar sanki yarın da regl olmazsam veririm belki uff. Durduk yere deldirmeyim kendimi diyorumBende merak ettık ıkı kere yapmıssın ıkısındede sılık çizgi bende ılk gebeliğimi bu sekılde öğrendım
Gecen ayda reglıye yakın yaptım sılık vardı regl oldum 2 gun sonra o yuzdrn bence vaktin varsa kan ver olmazmı kesin çözüm
Kız atılır mı hiç. Benim de aynı ağrı var ya ya adet olcam ya hamileyimYok o kadar dikkatli bakmadım yaptım elımı yuzumu yıkadım bıdaha baktım yok attım çıksa çıkardı dıyee keske atmasaydımkasıklarımda agrıyo akıntım hele sanki yumurtluyorum
Ozaman biliyorım çok zor helede silik çizgi gördüğümüzde bekle canım sabredebılırsen ben de çok sabırsızım ama beklemek lazımYani öğleden sonra verebilirim aslında ama varsa bile çok çok az çıkar sanki yarın da regl olmazsam veririm belki uff. Durduk yere deldirmeyim kendimi diyorumiğneden de tırsmıyor değilim hani
Zaten başka bırsey kalmıyor kafayı yıcex yakındaKız atılır mı hiç. Benim de aynı ağrı var ya ya adet olcam ya hamileyim
Haklısın canım bekle bekle 19 ay beklemişim 2 gün daha beklerim napimOzaman biliyorım çok zor helede silik çizgi gördüğümüzde bekle canım sabredebılırsen ben de çok sabırsızım ama beklemek lazım
Ama sanki hamılesin diye hissediyorum bakalım hıslerım yanıltcakmı benıHaklısın canım bekle bekle 19 ay beklemişim 2 gün daha beklerim napim
Agzin bal yesin arkadaşım inşallahAma sanki hamılesin diye hissediyorum bakalım hıslerım yanıltcakmı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?