Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen yıl almıştım denemeye başlayacaktım ama erteledim. Korunmadim da gene olmadi. Gecen ay eldeki ovulasyonlarla deneyeyim dedim doktor da onayladi piki ve catlamayi doğru gösterdi

Kızlar günaydın ovu. Testim böyle sanırım çatlamış ya da ben mi yanlış anlıyorum bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20210308_094730.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 40
Valla canım ben erken gebelik 2 defa yapmıştım biri prodictor hemen çıkardı diğeri başka bir marka idi çıkarmadı ama hamileydim sen bekle bence

Kızlar günaydın ovu. Testim böyle sanırım çatlamış ya da ben mi yanlış anlıyorum bir bakar mısınız
çatlamış gibi görünüyor canım diğer testlerinle yan yana paylaşırsan daha net anlarız sen dr gidecektin ne yaptın gitmedin mi başka ovulasyon testimi aldın

Canım hcg nin yükselmesiyle ancak kalın 2. Cizgiyi görürsün. Dün ve bugün ikinci silik çizgi varsa henuz değerlerin düşük ama gebelik var. Bence hcg yi yani kan tahlili yaptır. 2 günde bir 2 katına çıkacaktır

2 saattir çay kahve içmiyorum tam test yapıcaktım unuttum cisimi yaptim şimdi yine bekliyorum. Bi de günde 2 test yapiyorum susuzluktan ölcem bu gidişle

@Tomurcuk günaydınlar. Dr a gittim yumurta gelişirken o akıntı oluyormuş yumurta akı kıvamında akıntı çatlama belirtisi değilmiş. Büyüyünce başlarmış o akıntı
Teşekkür ederim bilgin için her zaman olmuyor bu akıntı olduğu zamanda yumurtladığımı düşünüyordum, hayırlısı diyeceğiz artık. Ne dedi peki doktor kontrolde yumurtan gelişmiş mi.

Selam kızlarrr.
Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsunnn....
Şiddetsiz, Ölümsüz, Saygıyla, Sevildiğimiz, Değer Gördüğümüz bir dünyada yaşadığımız nice GÜZEL günlerimiz olsun..
Canım Arkadaşlarım...

çatlamış gibi görünüyor canım diğer testlerinle yan yana paylaşırsan daha net anlarız sen dr gidecektin ne yaptın gitmedin mi başka ovulasyon testimi aldın
Dr a gittim canm başka test yok cumartesi günü Dr 19 mm dedi bugün yarın çatlar dedi bende dün değerlendirdim bugün bir bakayım dedim böyle çıktı ama sanki devam da ediyor gibi 5 dk da böyle oldu bugünde mi değerlendirsem yarın da bir test yaparım ya da gece

Bundan da anlamam ki pek fazla her teste t silikleştiyse çatlmış oluyor gerçi daha önceki arkadaşlar bu şekilde çatlamış kabul görürlerdi
Diğer testler gibi canım bu da r silik yani dimi bekledikçe koyulaşti 15 dk dan sonra onu dikkate almıyorum ilk 5 dk da böyle oldu

2 saattir çay kahve içmiyorum tam test yapıcaktım unuttum cisimi yaptim şimdi yine bekliyorum. Bi de günde 2 test yapiyorum susuzluktan ölcem bu gidişle
Ayy hiç güleceğim yoktu bunu bende yaptım bir kaç kere bekle dur. Normalde günlük çok su içerim test yüzünden 1 ltden yukarı olmazdı

değerlendir şansa bırakma ama silikleşmeye başlamış iğne olacak mısın çatlatma iğnesi yada oldun mu

Diğer testler gibi canım bu da r silik yani dimi bekledikçe koyulaşti 15 dk dan sonra onu dikkate almıyorum ilk 5 dk da böyle oldu
T deki o kadarcık koyuluk olur sonraki gün yapsan daha bi silik olacaktır. Sen neden test aldın doktor kontrolu devam edecektin canım bu arada?

Tek olan şimdiye ait gece 10 kadar dün yumurtalıklarda ciddi acı ağrı vardı kızlar 10 dan sonra bir anda kesildi çatladıgını hissettim resmen birde dün şiş sert gibi oldu yumurtalıgım. 2li olanlar dün tekli şimdi resmen hissettim çatladığını çok garip önceden adet ağrısı sanırdım.

Eklentiler

• IMG_20210308_102852.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20210307_184948_com.android.gallery3d.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…