- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
Ben tarihi geçmiş kullaniyorumKIZLAR SİZCE tarihi geçmiş ovulasyon testi kullanılır mı doğru sonuç vermez heralde demi
Valla canım ben erken gebelik 2 defa yapmıştım biri prodictor hemen çıkardı diğeri başka bir marka idi çıkarmadı ama hamileydim sen bekle benceGünaydın kızlar iyi haftalar hepimize
Erken gebelık yaptım bat 12 mart negef tabiki
artık regl beklıcem olsaydı cıkardı yani miratech iyi miki baya bı bekledı sıvıyı almak için normalde hemen cekerdı testler
Kızlar günaydın ovu. Testim böyle sanırım çatlamış ya da ben mi yanlış anlıyorum bir bakar mısınız
çatlamış gibi görünüyor canım diğer testlerinle yan yana paylaşırsan daha net anlarız sen dr gidecektin ne yaptın gitmedin mi başka ovulasyon testimi aldınKızlar günaydın ovu. Testim böyle sanırım çatlamış ya da ben mi yanlış anlıyorum bir bakar mısınız
Canım hcg nin yükselmesiyle ancak kalın 2. Cizgiyi görürsün. Dün ve bugün ikinci silik çizgi varsa henuz değerlerin düşük ama gebelik var. Bence hcg yi yani kan tahlili yaptır. 2 günde bir 2 katına çıkacaktırKızlar günaydın dün testimi atmıştım. Çok çok silik bişey vardı. Bugün de yaptım test yine aynı çok silik bişey var 2. Dk da gördüm. Bugün biraz daha belirgin olması gerekmezmiydi olsa. Acaba bu testler hepsini böyle silik yeri belli şekilde çıkartır. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendikafayı yiycem bişey deyin Bugün yarın bat
Teşekkür ederim bilgin için her zaman olmuyor bu akıntı olduğu zamanda yumurtladığımı düşünüyordum@Tomurcuk günaydınlar. Dr a gittim yumurta gelişirken o akıntı oluyormuş yumurta akı kıvamında akıntı çatlama belirtisi değilmiş. Büyüyünce başlarmış o akıntı
Bundan da anlamam ki pek fazla
Dr a gittim canm başka test yokçatlamış gibi görünüyor canım diğer testlerinle yan yana paylaşırsan daha net anlarız sen dr gidecektin ne yaptın gitmedin mi başka ovulasyon testimi aldın
Diğer testler gibi canım bu daBundan da anlamam ki pek fazlaher teste t silikleştiyse çatlmış oluyor gerçi daha önceki arkadaşlar bu şekilde çatlamış kabul görürlerdi
Ayy hiç güleceğim yoktu bunu bende yaptım bir kaç kere2 saattir çay kahve içmiyorum tam test yapıcaktım unuttum cisimi yaptimşimdi yine bekliyorum. Bi de günde 2 test yapiyorum susuzluktan ölcem bu gidişle
değerlendir şansa bırakma ama silikleşmeye başlamış iğne olacak mısın çatlatma iğnesi yada oldun muDr a gittim canm başka test yokcumartesi günü Dr 19 mm dedi bugün yarın çatlar dedi bende dün değerlendirdim bugün bir bakayım dedim böyle çıktı ama sanki devam da ediyor gibi 5 dk da böyle oldu bugünde mi değerlendirsem yarın da bir test yaparım ya da gece
T deki o kadarcık koyuluk olur sonraki gün yapsan daha bi silik olacaktır. Sen neden test aldın doktor kontrolu devam edecektin canım bu arada?Diğer testler gibi canım bu dar silik yani dimi bekledikçe koyulaşti 15 dk dan sonra onu dikkate almıyorum ilk 5 dk da böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?