Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamış canım haydi hayırlısı. Senin bat kaç? Evet ağrı oluyor çatlarlende

T deki o kadarcık koyuluk olur sonraki gün yapsan daha bi silik olacaktır. Sen neden test aldın doktor kontrolu devam edecektin canım bu arada?
Yok canım Dr gelme dedi bugün yarın çatlama olur dedi. Gün aşırı değerlendir dedi bende tamam dedim. Bugün dedim çatladı mı acaba ondan yaptım

Yusra-61 evet canım burada bir minik fare cirit attı geçen hafta kimisi özelden yazıp derdimi var diye merak etti kimi ahiretini düşündü biz alttan almadığımız için ban yedik :) sen önceki yorumlarında tosbaga fare demiş kıza yazmışsın o şahsına münasır demedi kız fare olmayı kendi seçmiş rumuzu fare ne demeliydi aslan mı

Bende aynı marka testi kullandım dün negatifti bat 10 geçikmezse

Anladım bende kullandım bunlardan pik için iyi seçim kaç günde bir adet görüyorsunuz bilmem ama pik koyuluğu için bu az geldi ama pik de çok uzak değil koyuluğuna göre
Ya canım akşam tekrarladım silikleşti. Ebru hanıma da atmıştım daha koyu olması gerekiyor dedi

Kızlar progesteron hormonu adetliyken düşüyor mu bilginiz var mı? Ben adetin 3. Günü verdiğim teste sonuç 4.7 çıkmış

hoşgeldin melo :)

hoş buldum canım ben ısrar ettim diye testi erken yapmışsın okudum oysaki ben testi erken yap değil yapma dedim :) cumartesi yap diye yazdım buradan o kadar koştur koştur perşembe yapmışsın birde melo dedi demişsin çok güldüm :)

Aman ogunde cıkmadı bugun de cıkamdı bellı kı yok yanı :) zorla cıakrtmaya calışıyrum

Ri
Teşekkür ederim bilgin için her zaman olmuyor bu akıntı olduğu zamanda yumurtladığımı düşünüyordum, hayırlısı diyeceğiz artık. Ne dedi peki doktor kontrolde yumurtan gelişmiş mi.
Rica ederim canım o akıntı yumurta büyürken oluyormuş yumurta çatlayınca akıntı olmazmış bir enfeksiyon vs yoksa. Sıkıntı yoktu canım büyümüş gün aşırı değerlendir dedi gün verdi sen ne durumdasın akıntı geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…