tmm :)Valla canım ben erken gebelik 2 defa yapmıştım biri prodictor hemen çıkardı diğeri başka bir marka idi çıkarmadı ama hamileydim sen bekle bence
Çatlamış canım haydi hayırlısı.Tek olan şimdiye ait gece 10 kadar dün yumurtalıklarda ciddi acı ağrı vardı kızlar 10 dan sonra bir anda kesildi çatladıgını hissettim resmen birde dün şiş sert gibi oldu yumurtalıgım. 2li olanlar dün tekli şimdi resmen hissettim çatladığını çok garip önceden adet ağrısı sanırdım.
17. Yada 18 olcak kuzum tahminimce 1 veya 2 gün oynayabılırÇatlamış canım haydi hayırlısı.Senin bat kaç? Evet ağrı oluyor çatlarlende
Yaa gününde gelirse 19 benimde17. Yada 18 olcak kuzum tahminimce 1 veya 2 gün oynayabılır
Yok canım Dr gelme dediT deki o kadarcık koyuluk olur sonraki gün yapsan daha bi silik olacaktır. Sen neden test aldın doktor kontrolu devam edecektin canım bu arada?
Burdan sonrası Allah a kalmış ben elimden geleni yaptımYaa gününde gelirse 19 benimdegelmezse uzatmaları oynuyor bazen.
16 olucaktı pardon canımYaa gününde gelirse 19 benimdegelmezse uzatmaları oynuyor bazen.
Bende aynı marka testi kullandım dün negatifti bat 10 geçikmezseGünaydın kızlar iyi haftalar hepimize
Erken gebelık yaptım bat 12 mart negef tabiki
artık regl beklıcem olsaydı cıkardı yani miratech iyi miki baya bı bekledı sıvıyı almak için normalde hemen cekerdı testler
Ya canım akşam tekrarladım silikleşti. Ebru hanıma da atmıştım daha koyu olması gerekiyor dediAnladım bende kullandım bunlardanpik için iyi seçim kaç günde bir adet görüyorsunuz bilmem ama pik koyuluğu için bu az geldi ama pik de çok uzak değil koyuluğuna göre
Si< benden önce olacaksınız ozaman bakalım dogrumuBende aynı marka testi kullandım dün negatifti bat 10 geçikmezse
hoşgeldin melo :)Yusra-61 evet canım burada bir minik fare cirit attı geçen hafta kimisi özelden yazıp derdimi var diye merak etti kimi ahiretini düşündü biz alttan almadığımız için ban yedik :) sen önceki yorumlarında tosbaga fare demiş kıza yazmışsın o şahsına münasır demedi kız fare olmayı kendi seçmiş rumuzu fare ne demeliydi aslan mı
hoşgeldin melo :)
Aman ogunde cıkmadı bugun de cıkamdı bellı kı yok yanı :) zorla cıakrtmaya calışıyrumhoş buldum canım ben ısrar ettim diye testi erken yapmışsın okudum oysaki ben testi erken yap değil yapma dedim :) cumartesi yap diye yazdım buradan o kadar koştur koştur perşembe yapmışsın birde melo dedi demişsin çok güldüm :)
Rica ederim canımTeşekkür ederim bilgin için her zaman olmuyor bu akıntı olduğu zamanda yumurtladığımı düşünüyordum, hayırlısı diyeceğiz artık. Ne dedi peki doktor kontrolde yumurtan gelişmiş mi.
Peki markası ne laboquick var bendeBen tarihi geçmiş kullaniyorumsorun olmuyor geçen ay dogru gösterdi.
Aman ogunde cıkmadı bugun de cıkamdı bellı kı yok yanı :) zorla cıakrtmaya calı
bekle biraz bekleAman ogunde cıkmadı bugun de cıkamdı bellı kı yok yanı :) zorla cıakrtmaya calışıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?