Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kadınlar gününe özel gebelik testleri bazı sitelerde çok çok ucuz sipariş verdim bakalım gelsin bende yapcam

Canım ben fare dedi de hakaret etti demek istemedim asla kötü düşünerek fare direk demiş gibi oldu ya ban ondan yedi bu bir kötü hitap oluyor adını anmak istemiyorum minikfarem adı fare değil ayrıca yapma ya arslan dememiz olmazdı ama sadece fare demek de olmuyor hatta ben uyarmak istedim şimdi bizi atacaklar diye çünkü anladım işin ucu oraya gidiyordu tosbaga üzmek yada kötülemek değildi bunu kim dese aynı olur

Kızlar progesteron hormonu adetliyken düşüyor mu bilginiz var mı? Ben adetin 3. Günü verdiğim teste sonuç 4.7 çıkmış
Progesteron genellikle adetin 21. Gunu bakılır. Isterseniz tekrar 21. Gün baktırin. Adetin 3. Gunu başka hormonlara bakılır

Benim o gün fark ettim akıntıyı yumurtlama diye bildiğimden değerlendirdim, daha sonra akıntı olmadı. 3 yada 4 gün sonra tekrar değerlendirdik. Biz altın günleri değerlendiremiyoruz 2 yıl olacak. Eşimin nöbeti görevi iş yoğunluğu derken; yeni öğrendim ki pik günlerini kaçırıyormuşuz o yorgun olmadığı gün benim işler yoğun oluyor genelde

Okızla tartışmayı başlatan önce love06 ve sensin .ben sohpet edenler arasında olmama rağmen sizleri (love06-sen meraklı ve kmsd ) korumak adına kıza onu yazdım . üstelik minik fare demediysem kısaltarak konuştuysam ne var bunda . hatta sen kıza şeytan dedin bu hakaretin en büyüğü değilmi . birde burası kibar bir site demişsin senin kadar ağzım laf yapmaması kibar olmadığımı göstermiyor değilmi .

geçen hafta hamilellik şüphesi olan bir kıza fırçayı bastın sayfadan kovdun senin bu yaptığın insanlığa ve ahirete ne kadar sığıyor mu bir onu düşün bakalım.

Yusra-61 ne olmuş fare demişse bana da kısaltma olarak herkes melo diyo başına meraklıyı koymadan :) kızda minik dememiş hepsi bu :) abartmamak lazım
Orası öyle canım. Mesela sen bana şaziye dedin ben onu kötü düşünmedim sensin şaziye dedim sayfa işte abartıyor neyse uzatmak istemiyorum bu durumu yine başımıza iş gelmesin

Hayırlısı olsun canım. Olacak olan bu şekilde de olur bende bir cuma bir dün değerlendirdim. Günleri biliyorum ama belki de çatlama sonrası saati kaçırdım her şey kısmet en güzeli olur hayatımızda inşallah

Bugünkü testim. LeeSoon dan sonra ben başlıyorum şimdi pik telaşına Benim hizla koyulaşıp ertesi gün silikleşiyor. Akşama tekrar yapıcam. Pik mi sizce ?
Sonrasinda teste devam ediyor musunuz benimde o sekilde oldu 14. Gun siliklesti 1 günün sonunda catladi ve sonra 17-18. Gun pik oldu 19. Gun tekrar catlama oldu ama bu sefer pik daha uzun sure oldu 2 gun pik olup 3. Gün siliklesti hadi bakalim inşallah bu ay herkes güzel haberler verir

Birde zaten benim hesabımda akıntı da 3 gün sonra pik ve çatlama oldu denk gelmiştir seninki de hadi bakalım bat ne zaman

Herkeste farkli belirti olabilir benim kramp gibi olmustu canim sag bacagim agridi rahimle birlikte
benim de bir ay sağ bir ay sol bacağım ağrıyor değerlendirmeye başladık başlayalı. Topallıyorum desem abartı olmayacak o derece ayak bileğime kadar ağrıyor.

Ben şeytan demedim ona içinden şeytan çıktı dedim direk şeytan demedim. Ayrıca haklı olblrsın bizler de çok şey dedik ama benim adım da öyle olsa fare diyemezsin k. Bkma canım yok öyle dünya. Dedim haklısın demiyorsun da benim şeytan lafıma mı takıldın evet dedim bunu sayfada admin ban atardı banada.
O kadına gelince haklıydım o anladı özrünü diledi bende anladığı için teşekkür ettim hatta.
Daha fazla tartışma istemiyorum ban filan yiyemem sanada tekrar birşey olup yemeni istemem bazen geride alınamıyor sayfa. Kötü düşündüğüm birşey yok ben güzelce anlatırken sen işi yokuşa sürüyorsun. Ayrıca sayfada kimsenin korunmaya ihtiyacı yok sen içinden geldiği gibi devam ettin. He şurası var neden diye arkadaşlar sorduğunda demesem olblrdi seni ben diğer arkadaşların neden olduğunu da bildiğim halde siz yoksunuz diye uzatmak istemedim siz yokkende olanı dedim olmayan birşeyi uydurmadım. Lütfen beni karalama yapar gibi başka şeylerden vurmak gibi sohbete girmeyelim başka arkadaşlar var bu yazıları görmek okumak bizi çekmek zorunda değiller. Uzadıkça uzuyor. Fare dediğini dedim diye bundan özür dilerim onun dışında yanlış birşey de yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…