- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
Canım ben fare dedi de hakaret etti demek istemedim asla kötü düşünerek fare direk demiş gibi oldu ya ban ondan yedi bu bir kötü hitap oluyor adını anmak istemiyorum minikfarem adı fare değil ayrıca yapma yaYusra-61 evet canım burada bir minik fare cirit attı geçen hafta kimisi özelden yazıp derdimi var diye merak etti kimi ahiretini düşündü biz alttan almadığımız için ban yedik :) sen önceki yorumlarında tosbaga fare demiş kıza yazmışsın o şahsına münasır demedi kız fare olmayı kendi seçmiş rumuzu fare ne demeliydi aslan mı
Peki bugün tekrarladın mı?Ya canım akşam tekrarladım silikleşti. Ebru hanıma da atmıştım daha koyu olması gerekiyor dedi
Progesteron genellikle adetin 21. Gunu bakılır. Isterseniz tekrar 21. Gün baktırin. Adetin 3. Gunu başka hormonlara bakılırKızlar progesteron hormonu adetliyken düşüyor mu bilginiz var mı? Ben adetin 3. Günü verdiğim teste sonuç 4.7 çıkmış
Canım ben fare dedi de hakaret etti demek istemedim asla kötü düşünerek fare direk demiş gibi oldu ya ban ondan yedi bu bir kötü hitap oluyor adını anmak istemiyorum minikfarem adı fare değil ayrıca yapma yaarslan dememiz olmazdı ama sadece fare demek de olmuyor hatta ben uyarmak istedim şimdi bizi atacaklar diye çünkü anladım işin ucu oraya gidiyordu tosbaga üzmek yada kötülemek değildi bunu kim dese aynı olur ne olmuş minik demediyse
Benim o gün fark ettim akıntıyı yumurtlama diye bildiğimden değerlendirdim, daha sonra akıntı olmadı. 3 yada 4 gün sonra tekrar değerlendirdik. Biz altın günleri değerlendiremiyoruz 2 yıl olacak. Eşimin nöbeti görevi iş yoğunluğu derken; yeni öğrendim ki pik günlerini kaçırıyormuşuzRi
Rica ederim canımo akıntı yumurta büyürken oluyormuş yumurta çatlayınca akıntı olmazmış bir enfeksiyon vs yoksa. Sıkıntı yoktu canım büyümüş gün aşırı değerlendir dedi gün verdi sen ne durumdasın akıntı geçti mi
Canım ben fare dedi de hakaret etti demek istemedim asla kötü düşünerek fare direk demiş gibi oldu ya ban ondan yedi bu bir kötü hitap oluyor adını anmak istemiyorum minikfarem adı fare değil ayrıca yapma yaarslan dememiz olmazdı ama sadece fare demek de olmuyor hatta ben uyarmak istedim şimdi bizi atacaklar diye çünkü anladım işin ucu oraya gidiyordu tosbaga üzmek yada kötülemek değildi bunu kim dese aynı olur
Orası öyle canım. Mesela sen bana şaziye dedinYusra-61 ne olmuş fare demişse bana da kısaltma olarak herkes melo diyo başına meraklıyı koymadan :) kızda minik dememiş hepsi bu :) abartmamak lazım
Herkeste farkli belirti olabilir benim kramp gibi olmustu canim sag bacagim agridi rahimle birlikteBenim yumurtalık kısmında çok ağrı var canım adım atarken bile batıyor yumurtlama böyle oluyor mu
Hayırlısı olsun canım. Olacak olan bu şekilde de olur bende bir cuma bir dün değerlendirdim. Günleri biliyorum ama belki de çatlama sonrası saati kaçırdım her şey kısmet en güzeli olur hayatımızda inşallahBenim o gün fark ettim akıntıyı yumurtlama diye bildiğimden değerlendirdim, daha sonra akıntı olmadı. 3 yada 4 gün sonra tekrar değerlendirdik. Biz altın günleri değerlendiremiyoruz 2 yıl olacak. Eşimin nöbeti görevi iş yoğunluğu derken; yeni öğrendim ki pik günlerini kaçırıyormuşuzo yorgun olmadığı gün benim işler yoğun oluyor genelde
Sonrasinda teste devam ediyor musunuz benimde o sekilde oldu 14. Gun siliklesti 1 günün sonunda catladi ve sonra 17-18. Gun pik oldu 19. Gun tekrar catlama oldu ama bu sefer pik daha uzun sure oldu 2 gun pik olup 3. Gün siliklesti hadi bakalim inşallah bu ay herkes güzel haberler verirBugünkü testim.LeeSoon dan sonra ben başlıyorum şimdi pik telaşına Benim hizla koyulaşıp ertesi gün silikleşiyor. Akşama tekrar yapıcam. Pik mi sizce ?
Birde zaten benim hesabımda akıntı da 3 gün sonra pik ve çatlama oldu denk gelmiştir seninki de hadi bakalım bat ne zamanBenim o gün fark ettim akıntıyı yumurtlama diye bildiğimden değerlendirdim, daha sonra akıntı olmadı. 3 yada 4 gün sonra tekrar değerlendirdik. Biz altın günleri değerlendiremiyoruz 2 yıl olacak. Eşimin nöbeti görevi iş yoğunluğu derken; yeni öğrendim ki pik günlerini kaçırıyormuşuzo yorgun olmadığı gün benim işler yoğun oluyor genelde
benim de bir ay sağ bir ay sol bacağım ağrıyor değerlendirmeye başladık başlayalı. Topallıyorum desem abartı olmayacak o derece ayak bileğime kadar ağrıyor.Herkeste farkli belirti olabilir benim kramp gibi olmustu canim sag bacagim agridi rahimle birlikte
Ben şeytan demedim ona içinden şeytan çıktı dedim direk şeytan demedim. Ayrıca haklı olblrsın bizler de çok şey dedik ama benim adım da öyle olsa fare diyemezsin k. Bkma canım yok öyle dünya. Dedim haklısın demiyorsun da benim şeytan lafıma mı takıldın evet dedim bunu sayfada admin ban atardı banada.Okızla tartışmayı başlatan önce love06 ve sensin .ben sohpet edenler arasında olmama rağmen sizleri (love06-sen meraklı ve kmsd ) korumak adına kıza onu yazdım . üstelik minik fare demediysem kısaltarak konuştuysam ne var bunda . hatta sen kıza şeytan dedin bu hakaretin en büyüğü değilmi . birde burası kibar bir site demişsin senin kadar ağzım laf yapmaması kibar olmadığımı göstermiyor değilmi .
geçen hafta hamilellik şüphesi olan bir kıza fırçayı bastın sayfadan kovdun senin bu yaptığın insanlığa ve ahirete ne kadar sığıyor mu bir onu düşün bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?