Bu sıralar herkes rüyasini anlatiyo garip rüyalar görüyor. Folattan değil de astrolojiden galiba
Bu ay benim ilk denem oldugu icin gecen aylarda çok duzenli yapmamıştım testi. Silikleşmeden sonra merakimdan yine gün aşırı baktım hep silik cikiyordu. Çatlamadan sonra 16. Günde regl oluyorum genelde canim. Seni regl ilk pike göre mi ikinci pike göremi olacak acabaSonrasinda teste devam ediyor musunuz benimde o sekilde oldu 14. Gun siliklesti 1 günün sonunda catladi ve sonra 17-18. Gun pik oldu 19. Gun tekrar catlama oldu ama bu sefer pik daha uzun sure oldu 2 gun pik olup 3. Gün siliklesti hadi bakalim inşallah bu ay herkes güzel haberler verir
Hele bakın kim gelmiş pik gelmiş. Hoş gelmişBugünkü testim.LeeSoon dan sonra ben başlıyorum şimdi pik telaşına Benim hizla koyulaşıp ertesi gün silikleşiyor. Akşama tekrar yapıcam. Pik mi sizce ?
Bu ay benim ilk denem oldugu icin gecen aylarda çok duzenli yapmamıştım testi. Silikleşmeden sonra merakimdan yine gün aşırı baktım hep silik cikiyordu. Çatlamadan sonra 16. Günde regl oluyorum genelde canim. Seni regl ilk pike göre mi ikinci pike göremi olacak acaba
Adım atarken acıyordu resmen hissettim gece 9 bucuk 10 arası bıcak gibi kesildi rsmen hissettim kız 12 de test yaptım az silikleşmişti sabah dahada silikleşmiş.kaç gün sonra belli oluyor ki idrarda? Benım adet max 18de olcakHerkeste farkli belirti olabilir benim kramp gibi olmustu canim sag bacagim agridi rahimle birlikte
Birde yumurtlamayı ne zaman görüp hangi günler değerlendirmişler. Biraz fazla oldu ama kusura bakma lütfenLavi12 merhaba listede olan arkadaşlardan hamile olup ya da olmayıp yazan var mı etiketleyip sorsan hamile kalmış olanlar belirtilerini yazsa ben her sayfayı okuyorum ama göremedim. Şimdiden teşekkürler.
Öyle oluyorsa canım akşam yaptığın daha koyulaşırsa ona göre değerlendir koyulaşma olmazsa da değerlendir boş olmamış olur. Belki bu sefer hemen silinmezBugünkü testim.LeeSoon dan sonra ben başlıyorum şimdi pik telaşına Benim hizla koyulaşıp ertesi gün silikleşiyor. Akşama tekrar yapıcam. Pik mi sizce ?
hoş bulduk canım benimmmMERAKLI MELO hg'niz tekrar..
ayy evet pik olmuş canım bu akşam dene mutlakaBugünkü testim.LeeSoon dan sonra ben başlıyorum şimdi pik telaşına Benim hizla koyulaşıp ertesi gün silikleşiyor. Akşama tekrar yapıcam. Pik mi sizce ?
Canim soruyorum hatta profillerine girip son mesajlarini takip ediyorum hiç hamiş olan yok doktora gitmeyi bekleyenler gec yumurtlayanlar var onlari bekletiyorum. Sildiklerim de oldu birkac gune batı iyice geçenleri de elicem bi tane hamişimiz var şuan sadece ❤Lavi12 merhaba listede olan arkadaşlardan hamile olup ya da olmayıp yazan var mı etiketleyip sorsan hamile kalmış olanlar belirtilerini yazsa ben her sayfayı okuyorum ama göremedim. Şimdiden teşekkürler.
Evet mesela şubat ayında hamiş olanlar anlatırdı değil mi yanlış hatırlamıyorsamBirde yumurtlamayı ne zaman görüp hangi günler değerlendirmişler. Biraz fazla oldu ama kusura bakma lütfen
üzülme canım umut her zaman var denemeye devam et rabbim bekletmeden versinmaalesef adet oldum
Bende de aynısı var merak ediyorum bunu. Ve aynı yumurtlama ve pik günümüz. Böyle iğne gibi mi batmanız benimde sol kasığımda aynısıMERHABA ARKADAŞLAR BEN GEÇTİĞİMİZ SALI VE ÇARŞAMBA PİK GÖRDÜM DEĞERLENDİRDİM ÇARŞAMBA AKŞAM ÇATLAMA OLDU VE PERŞEMBEYİ DE DEĞERLENDİRDİM SAĞ KASIĞIMDA BATMA VAR BU NORMAL Mİ ACABA TECRÜBELİ ANNE VAR MI ARAMIZDA
Aynenbenimde oyle oldu dik duramadim iki büklüm oldum karnim ve bacagima vurdu insallah hayira alamettirbenim de bir ay sağ bir ay sol bacağım ağrıyor değerlendirmeye başladık başlayalı. Topallıyorum desem abartı olmayacak o derece ayak bileğime kadar ağrıyor.
KESİNLİKLE İĞNE GİBİ HAFİF HAFİF BATIYOBende de aynısı var merak ediyorum bunu. Ve aynı yumurtlama ve pik günümüz. Böyle iğne gibi mi batmanız benimde sol kasığımda aynısı
Bende de aynısı var merak ediyorum bunu. Ve aynı yumurtlama ve pik günümüz. Böyle iğne gibi mi batmanız benimde sol kasığımda aynısı
içindeki şeytanla kızın şeytan olması nasıl farklı olabiliyor komiksin gerçekten. sen beni karalarken iyide ben sana tepki gösterince mi kötü oluyor herşey. ben kıza fare demedim ismini koyan kendisi başka isim koysaymış sen de bunu anlamıyorsunBen şeytan demedim ona içinden şeytan çıktı dedim direk şeytan demedim. Ayrıca haklı olblrsın bizler de çok şey dedik ama benim adım da öyle olsa fare diyemezsin k. Bkma canım yok öyle dünya. Dedim haklısın demiyorsun da benim şeytan lafıma mı takıldın evet dedim bunu sayfada admin ban atardı banada.
O kadına gelince haklıydım o anladı özrünü diledi bende anladığı için teşekkür ettim hatta.
Daha fazla tartışma istemiyorum ban filan yiyemem sanada tekrar birşey olup yemeni istemem bazen geride alınamıyor sayfa. Kötü düşündüğüm birşey yok ben güzelce anlatırken sen işi yokuşa sürüyorsun. Ayrıca sayfada kimsenin korunmaya ihtiyacı yok sen içinden geldiği gibi devam ettin. He şurası var neden diye arkadaşlar sorduğunda demesem olblrdi seni ben diğer arkadaşların neden olduğunu da bildiğim halde siz yoksunuz diye uzatmak istemedim siz yokkende olanı dedim olmayan birşeyi uydurmadım.Lütfen beni karalama yapar gibi başka şeylerden vurmak gibi sohbete girmeyelim başka arkadaşlar var bu yazıları görmek okumak bizi çekmek zorunda değiller. Uzadıkça uzuyor. Fare dediğini dedim diye bundan özür dilerim onun dışında yanlış birşey de yapmadım.
Catlama olduktan 10-12 gun sonra belli olur canim hayirlisi ile peş peşe testler yapacağızAdım atarken acıyordu resmen hissettim gece 9 bucuk 10 arası bıcak gibi kesildi rsmen hissettim kız 12 de test yaptım az silikleşmişti sabah dahada silikleşmiş.kaç gün sonra belli oluyor ki idrarda? Benım adet max 18de olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?