Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tosbağa kimse kimseyi kovamaz.
Tamam haklısın ne desen. İyi günler..

Tamam canım senden haberler bekliyoruz o zaman sen etiketle gebe olanları bize de bilgi verirler belki

Selam kızlar benim gece adetim söküldü elendim bu ayda hamile olanlara sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim isteyenlerede nasip etsin hepiniz Allaha emanet olun
Bu arada doktora gittin mi? Aynı benim gibi oldun demiştim aksam da sana canım. İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olsun.

Selam kızlar benim gece adetim söküldü elendim bu ayda hamile olanlara sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim isteyenlerede nasip etsin hepiniz Allaha emanet olun
Bu ayda bence bizden ayrilma ayin basindayiz ovulasyonun yine mart ayinda olacak beraber takip ederiz

Kızlar yine ben Bugün yine test yaptım silik çıktı sizce dün pik yaptı bugün çatladı mı ben anlayamıyorum bu testi artık

Kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsunn inşallah anneler gününe kadar hepimiz hamiş oluruz
Dün baya pik olmuştu ovulasyon testim benim. Dün saat 5te değerlendirdik ve sonra test yapmadım elimde test az kaldığı için şimdi saat 12de yaptım demin böyle silik çıktı çatladı sanırım. Şu an isteyim akşama değerlendirsem geç kalmış olur muyuz sizce??

Eklentiler

• IMG-20210307-WA0001.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 24
Bu arada doktora gittin mi? Aynı benim gibi oldun demiştim aksam da sana canım. İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olsun.
Doktordayim kuzum kistim biraz büyüme yapmış sonuçları göstercem öğleden sonraya kaldı hayırlısı bakalım sol yumurtalık temiz sağ yumurtalık da var bi gebelik olur ama geç olabilir dedi doktor Allah bilir orasını da

Bu ayda bence bizden ayrilma ayin basindayiz ovulasyonun yine mart ayinda olacak beraber takip ederiz
Ne bilem doktor gebelik olur ama geç olabilir dedi bilmiyorum ki sağ da kist var sol temiz işte sonuçları göstercem öğleden sonraya kaldı amh iyiymiş benim 3.74 mü ne önceki sonuca baktı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…