Tosbağa kimse kimseyi kovamaz.içindeki şeytanla kızın şeytan olması nasıl farklı olabiliyor komiksin gerçekten. sen beni karalarken iyide ben sana tepki gösterince mi kötü oluyor herşey. ben kıza fare demedim ismini koyan kendisi başka isim koysaymış sen de bunu anlamıyorsun
ben cuma yazabilirdim ama yazmamayı tercih ettim.korunmaya ihtiyacı olmadığını ben de biliyorum demek ki sana insanlık yapmamak gerekiyormuş.
kusura bakma da sen kimseyi sayfadan kovamazsın o kadına da yaptığın büyük saygısızlıktı . o buranın yabancısı belli ki içine dert olup yazması senin kovmanı gerektirmiyor
herkesi düşünüyorsan özelden yazabilirsin
hadi inşallah Allah tüm isteyenlere versin inşallahAynenbenimde oyle oldu dik duramadim iki büklüm oldum karnim ve bacagima vurdu insallah hayira alamettir
Hadi inşallah hayırlı haberler verelimCatlama olduktan 10-12 gun sonra belli olur canim hayirlisi ile peş peşe testler yapacağız
Ben ovulasyon testi ile 3 aydır deniyorum. Ama 3 yıldır istemekteyim bir düşük oldu daha olmadıbir de ne zamandır deniyorsunuz özel değilse
Tamam canım senden haberler bekliyoruz o zaman sen etiketle gebe olanları bize de bilgi verirler belkiCanim soruyorum hatta profillerine girip son mesajlarini takip ediyorum hiç hamiş olan yok doktora gitmeyi bekleyenler gec yumurtlayanlar var onlari bekletiyorum. Sildiklerim de oldu birkac gune batı iyice geçenleri de elicem bi tane hamişimiz var şuan sadece ❤
Aynen öyleEvet mesela şubat ayında hamiş olanlar anlatırdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah bu ay bizlerde anlatma fırsatı olur dilerimAynen öyle
Amin canım inşallahİnşallah bu ay bizlerde anlatma fırsatı olur dilerimoyy oyyy.
10 gün nasil geçecek bilmiyorum daha henuz pikten sonra 2 gün oldu zaman geçsin diye baktigimizda gecmiyorHadi inşallah hayırlı haberler verelim
Bu arada doktora gittin mi? Aynı benim gibi oldun demiştim aksam da sana canım. İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olsun.Selam kızlar benim gece adetim söküldü elendim bu ayda hamile olanlara sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim isteyenlerede nasip etsin hepiniz Allaha emanet olun
Ama arada oluyor sürekli değil. Bat kaç bu aradaKESİNLİKLE İĞNE GİBİ HAFİF HAFİF BATIYO
Aynen canım benim sağlıklı olsunlarda bakalım geçer zaman ben pik gördüm ya şükür stresim bitti bundan sonrası heyecanlı bekleyiş olursada olmazsada Allahdan10 gün nasil geçecek bilmiyorum daha henuz pikten sonra 2 gün oldu zaman geçsin diye baktigimizda gecmiyor
Bu ayda bence bizden ayrilma ayin basindayiz ovulasyonun yine mart ayinda olacak beraber takip ederizSelam kızlar benim gece adetim söküldü elendim bu ayda hamile olanlara sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim isteyenlerede nasip etsin hepiniz Allaha emanet olun
En guzel heyecan valla insallah bekletmeden bu ay topikteki herkes kavusur cift çubuğaAynen canım benim sağlıklı olsunlarda bakalım geçer zaman ben pik gördüm ya şükür stresim bitti bundan sonrası heyecanlı bekleyiş olursada olmazsada Allahdan
Doktordayim kuzum kistim biraz büyüme yapmış sonuçları göstercem öğleden sonraya kaldı hayırlısı bakalım sol yumurtalık temiz sağ yumurtalık da var bi gebelik olur ama geç olabilir dedi doktor Allah bilir orasını daBu arada doktora gittin mi? Aynı benim gibi oldun demiştim aksam da sana canım. İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olsun.
evet aynen öyle olmuş canım dün pik bugün çatlamışKızlar yine benBugün yine test yaptım silik çıktı sizce dün pik yaptı bugün çatladı mı ben anlayamıyorum bu testi artık Eki Görüntüle 2797512
Ne bilem doktor gebelik olur ama geç olabilir dedi bilmiyorum ki sağ da kist var sol temiz işte sonuçları göstercem öğleden sonraya kaldı amh iyiymiş benim 3.74 mü ne önceki sonuca baktı daBu ayda bence bizden ayrilma ayin basindayiz ovulasyonun yine mart ayinda olacak beraber takip ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?