Evet canimcatlamis dogru degerlendirme olmus seninde kadinlar günün kutlu olsunKızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsunninşallah anneler gününe kadar hepimiz hamiş oluruz
Dün baya pik olmuştu ovulasyon testim benim. Dün saat 5te değerlendirdik ve sonra test yapmadım elimde test az kaldığı için şimdi saat 12de yaptım demin böyle silik çıktı çatladı sanırım. Şu an isteyim akşama değerlendirsem geç kalmış olur muyuz sizce??
Eki Görüntüle 2797509
Hayır olsun ne olursa inşallah.Doktordayim kuzum kistim biraz büyüme yapmış sonuçları göstercem öğleden sonraya kaldı hayırlısı bakalım sol yumurtalık temiz sağ yumurtalık da var bi gebelik olur ama geç olabilir dedi doktor Allah bilir orasını da
bat ne demek acaba ben henüz yeniyim bu işlerdeAma arada oluyor sürekli değil. Bat kaç bu arada
Ben dün değerlendirmemiştim önceki gün yaptık diye bugün değerlendirsem geç olur mu ? Bu da bütün testlerimin görüntüsü bu aradaevet aynen öyle olmuş canım dün pik bugün çatlamış
Adet gününüz yanı ne zaman merak ettim de?bat ne demek acaba ben henüz yeniyim bu işlerde
Aynen öyle bakalım ne zaman bizlere nasip edecek sabırHayır olsun ne olursa inşallah.
aslında 4 gün sonra ama bu ara gecikicek çünkü yumurtlama 4 ün de başladı 18 inde olur eğer gebelik olmazsaAdet gününüz yanı ne zaman merak ettim de?
bunlar dan net göremedim ama az önce attığın test netti ve çatlama olmuş canım çatlamadan bir gün önce değerlendirmişsin zaten geç değil gün aşırı ilişki en sağlıklısıymış sen bu gecede devam et geç değil canımBen dün değerlendirmemiştim önceki gün yaptık diye bugün değerlendirsem geç olur mu ? Bu da bütün testlerimin görüntüsü bu arada Eki Görüntüle 2797517
Olabilir canım sen bugünü değerlendirKızlar yine benBugün yine test yaptım silik çıktı sizce dün pik yaptı bugün çatladı mı ben anlayamıyorum bu testi artık Eki Görüntüle 2797512
Başka çaremiz yok ki canım. Sonucunu haber edersin merak ediyorum ne olacak bende bazen bunu yaşıyorum daAynen öyle bakalım ne zaman bizlere nasip edecek sabır
Çok teşekkür ederimbunlar dan net göremedim ama az önce attığın test netti ve çatlama olmuş canım çatlamadan bir gün önce değerlendirmişsin zaten geç değil gün aşırı ilişki en sağlıklısıymış sen bu gecede devam et geç değil canım
Çok teşekkürleeerOlabilir canım sen bugünü değerlendir
Kalmazsın canım dün değerlendirdysen zaten sperm içeride 72 saate kadar yaşıyor bugün yine değerlendirKızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsunninşallah anneler gününe kadar hepimiz hamiş oluruz
Dün baya pik olmuştu ovulasyon testim benim. Dün saat 5te değerlendirdik ve sonra test yapmadım elimde test az kaldığı için şimdi saat 12de yaptım demin böyle silik çıktı çatladı sanırım. Şu an isteyim akşama değerlendirsem geç kalmış olur muyuz sizce??
Eki Görüntüle 2797509
tamam kuzum çok teşekkürlerKalmazsın canım dün değerlendirdysen zaten sperm içeride 72 saate kadar yaşıyor bugün yine değerlendir
çok teşekkür ederim canımmEvet canimcatlamis dogru degerlendirme olmus seninde kadinlar günün kutlu olsun
Haydi hakkımızda hayırlısıaslında 4 gün sonra ama bu ara gecikicek çünkü yumurtlama 4 ün de başladı 18 inde olur eğer gebelik olmazsa
buraya hayırlı haberler yazmanızı beklyrmHaydi hakkımızda hayırlısı
Tamam canım dönüş yaparımBaşka çaremiz yok ki canım. Sonucunu haber edersin merak ediyorum ne olacak bende bazen bunu yaşıyorum dahatta 4 veya 5 gün sonra söküldüğü oldu adetim aşırı kanamayla devam etmişti.
Bende sizin bekliyorm adetiniz benden birgün önce uzarsa adetiniz.buraya hayırlı haberler yazmanızı beklyrm
Benim de öyleydi tam kaçtı hatırlamıyorum ama biraz düşüktüKızlar progesteron hormonu adetliyken düşüyor mu bilginiz var mı? Ben adetin 3. Günü verdiğim teste sonuç 4.7 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?