senin yumurtan 28 şubatta çatladı . bugün ayın 8 i ben test için erken olduğunu düşünüyorum ama yinede hayırlsı diyelim cnaımtosbaga kızlar erken gebelik esti yaptım bat 12 mart inanmayacaksınız ama negatif nasıl şaşkınım anlatamam :))))))))
erken gebelik testi bu canım olsa çıkardı hayal görmeye gerek yok alıştık artık her yerden ban yemeye :) acı patlıcanı kırağı çalmıyorsenin yumurtan 28 şubatta çatladı . bugün ayın 8 i ben test için erken olduğunu düşünüyorum ama yinede hayırlsı diyelim cnaım
inş . yanılıyorsundur. öyle olmasa bile günler aylar bizim bir dahaki sefere inş.erken gebelik testi bu canım olsa çıkardı hayal görmeye gerek yok alıştık artık her yerden ban yemeye :) acı patlıcanı kırağı çalmıyorolmadı yine denicez napalım Allah hayırlısını versin Allahtan gelene lafımız yok ovulasyonu yine yaparım bu ay bakalım ne olacak eczaneleri zengin ettik zaten :) sağa sola işeye işeye bir hal olduk zaten elimde plastik bardakla dolaşmaktan şirket labaratuar gibi oldu
amin inşallah hayırlısı neyse o olsun mart sonu haber gelir belki hayırlısı inşallah geç döllenme olurinş . yanılıyorsundur. öyle olmasa bile günler aylar bizim bir dahaki sefere inş.
eve de ultrason alalım bari yumurtalar olmuşmu çatlamışmı bir ona bakmadığımız kaldı
olumsuz bakmak istemiyorum ama olmazsa en şaşıracağım kişiler arasındasın .amin inşallah hayırlısı neyse o olsun mart sonu haber gelir belki hayırlısı inşallah geç döllenme olur
Yaa bende pozitif yazmışsın diye okuyorumtosbaga kızlar erken gebelik esti yaptım bat 12 mart inanmayacaksınız ama negatif nasıl şaşkınım anlatamam :))))))))
Yaa bende pozitif yazmışsın diye okuyorumbekle bekle daha var
erken gebelik testleri doğru çıkıyor canım ya ben biliyorum hep doğru çıktı biz kendimizi avutuyoruz samanlıkta iğne arar gibi pozitif arıyoruz inşallah mart sonu veririm güzel haber ama bu defa pozitif değil adet olcam çünkü bu testler doğru bende yanılmıyor :)Yaa bende pozitif yazmışsın diye okuyorumbekle bekle daha var
Hoşgeldin tatlımkadınlar gününe özel gebelik testleri bazı sitelerde çok çok ucuz sipariş verdim bakalım gelsin bende yapcam
Bakalım bize de bahar geldi mi bekleyip göreceğiz :)Birde zaten benim hesabımda akıntı da 3 gün sonra pik ve çatlama oldu denk gelmiştir seninki de hadi bakalım bat ne zaman
canım bariz pozitif hayırlısı olsun kaç gün vardı adete acaba
Berilyumm senin testleri denerim bakalım bu ay ama bir kutu daha mı alsam acaba ben ondan
hoşbuldummHoşgeldin tatlım
Valla canım bilemedim ama bence çok kasma adetin 10. Gününden itibaren yapmaya başla o zaman test yetiyor. Öncesini de kendin değerlendir erken yumurtlarsan bile sorun olmaz o zaman. Hem daha günün gelmedi acele etme belki hamilesin şimdiden plan yapmaBerilyumm senin testleri denerim bakalım bu ay ama bir kutu daha mı alsam acaba ben ondan
ahhh canım benim gözün aydın olmaz mı annesi var tabiiii maşallah barek Allah kalsın seninle tebrik ederim dua et bizeKızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
Canım bence kuruma çizgisi bu kadar net olmaz. İnşallah hayırlısı ile gebesindir.Kızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
Adı üstünde meraklıMERAKLI MELO bende erken diyorum ama inanmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?