ağlayasım geldi bende sabah kapı gibi negatif gördüm kızçem ya2 gün var arkadaşım
Rabbim en yakın zamanda sanada yaşatsın bu heyecanıağlayasım geldi bende sabah kapı gibi negatif gördüm kızçem yakucağında gör bebişini
leyloşum ya bu testler bende hiç yanlış çıkmadı ayrıca balım bende hiç belirti yok :) dipçik gibiyim millet hamile olunca yanıyormuş sıcaktan ben donarak ölcem resmen mart karı yağdı :)Valla canım bilemedim ama bence çok kasma adetin 10. Gününden itibaren yapmaya başla o zaman test yetiyor. Öncesini de kendin değerlendir erken yumurtlarsan bile sorun olmaz o zaman. Hem daha günün gelmedi acele etme belki hamilesin şimdiden plan yapma
amin amminnnnnn kız oğlum ağır abi içi geçmiş anası gibi kıpır kıpır değil inşallah bu bana benzer bu eşimde ağır abi :) benden doğan nedense sakin oluyor ya bir gariplik var :) bu bari bana çeksinRabbim en yakın zamanda sanada yaşatsın bu heyecanısen gibi kıpır kıpır bebek nasip etsin rabbim sanada
Valla olabilir canım benim 30 iken hamileydimKızlar merhaba bende hamilelik bekliyorum Allah'ım nasip ederse hormon testlerin ve hsg temiz çıktı progesteronum da şimdi sonuçlandı 22.7 bende ovulasyon testi kullanıyorum geçen hafta yumurtladım ve hsg de çekindiğim için
değerlendirdik yani progesteron 22.7 çıkması hamilelik olabilirmi
20nin üzerinde olması sağlıklı yumurtayı gösteriyormuş. Neden olmasın umarım bebişin seninledirKızlar merhaba bende hamilelik bekliyorum Allah'ım nasip ederse hormon testlerin ve hsg temiz çıktı progesteronum da şimdi sonuçlandı 22.7 bende ovulasyon testi kullanıyorum geçen hafta yumurtladım ve hsg de çekindiğim için
değerlendirdik yani progesteron 22.7 çıkması hamilelik olabilirmi
Ya bende de olmuyor gebelik belirtisi aama hamile kaldım yanileyloşum ya bu testler bende hiç yanlış çıkmadı ayrıca balım bende hiç belirti yok :) dipçik gibiyim millet hamile olunca yanıyormuş sıcaktan ben donarak ölcem resmen mart karı yağdı :)
Tebriklerrr hayırlı olsunnnn. Kadinlar gününde cok guzel supriz oldu sana.Kızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
hamile misinnnYa bende de olmuyor gebelik belirtisi aama hamile kaldım yanisen bekle yine bekle
Aaa yok canım daha önceden bahsettimhamile misinnn
kocana söyledin mi süprüüüzzz yap bana belediyeden hediye geldi kadınlar günü için de :) koy kutuya ver eline testiKızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
Çok teşekkür ederim. Hemde ne sürprizTebriklerrr hayırlı olsunnnn. Kadinlar gününde cok guzel supriz oldu sana.Darısı bizim basimiza artik
sus kız belki bana Allah söyletti :)Aaa yok canım daha önceden bahsettimdaha benim bat a çok var 24 ne
Fsh, lh, e2, prolaktin, folik asit, b12, ferritinben şimdi daha adet olmadım ama olunca 3. gün dr gidip kan vereyim bakalım hormonlarım nasıl hangi testleri yaptırcam siz bana yazar mısınız ne testler yaptırılıyor
Bariz gebelik müjdeleyici ikinci çizgi belli. Hemde 2 adet ayrı testlerle yapılmış sonuç ortada Tebrik ederimKızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
bu amh bişi diyorlar pco diyolar onlar ne ?Fsh, lh, e2, prolaktin, folik asit, b12, ferritin
Ay hadi inşallahsus kız belki bana Allah söyletti :)
aminnnn inşallah yaaAy hadi inşallahağzın bal yesin seninde kucağını doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?