Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende hamilelik bekliyorum Allah'ım nasip ederse hormon testlerin ve hsg temiz çıktı progesteronum da şimdi sonuçlandı 22.7 bende ovulasyon testi kullanıyorum geçen hafta yumurtladım ve hsg de çekindiğim için
değerlendirdik yani progesteron 22.7 çıkması hamilelik olabilirmi

leyloşum ya bu testler bende hiç yanlış çıkmadı ayrıca balım bende hiç belirti yok :) dipçik gibiyim millet hamile olunca yanıyormuş sıcaktan ben donarak ölcem resmen mart karı yağdı :)

Rabbim en yakın zamanda sanada yaşatsın bu heyecanı sen gibi kıpır kıpır bebek nasip etsin rabbim sanada
amin amminnnnnn kız oğlum ağır abi içi geçmiş anası gibi kıpır kıpır değil inşallah bu bana benzer bu eşimde ağır abi :) benden doğan nedense sakin oluyor ya bir gariplik var :) bu bari bana çeksin

Valla olabilir canım benim 30 iken hamileydim

20nin üzerinde olması sağlıklı yumurtayı gösteriyormuş. Neden olmasın umarım bebişin seninledir

leyloşum ya bu testler bende hiç yanlış çıkmadı ayrıca balım bende hiç belirti yok :) dipçik gibiyim millet hamile olunca yanıyormuş sıcaktan ben donarak ölcem resmen mart karı yağdı :)
Ya bende de olmuyor gebelik belirtisi aama hamile kaldım yani sen bekle yine bekle

ben şimdi daha adet olmadım ama olunca 3. gün dr gidip kan vereyim bakalım hormonlarım nasıl hangi testleri yaptırcam siz bana yazar mısınız ne testler yaptırılıyor

Kızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba var umarım benimle kalır
Tebriklerrr hayırlı olsunnnn. Kadinlar gününde cok guzel supriz oldu sana. Darısı bizim basimiza artik

Kızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba var umarım benimle kalır
kocana söyledin mi süprüüüzzz yap bana belediyeden hediye geldi kadınlar günü için de :) koy kutuya ver eline testi

Bariz gebelik müjdeleyici ikinci çizgi belli. Hemde 2 adet ayrı testlerle yapılmış sonuç ortada Tebrik ederim (her iki testin yanılacağını sanmıyorum) kan tahlili yaptırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…