Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur kız ben bır umut beklıyorum :)))

Kızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba var umarım benimle kalır
Tebrikler sağ salim ilerler inşallah gebeliğin canım benim.

bekliyoz işte kabe den gelecek sanki bir gelemedi tospa :)
1.gebelıgımde hıc takmadım umursamadım amn bı test yapayım aa sılık cızgı tek seferde hamıle kaldım hemde baska yapmadım yanı şimdi ise ugras bak arastıt ıhıh yok olmyor eczaneye verdıgm parayla bıseler alırdım ay :)

ben de ilk gebeliğimde öyleydim işte çat diye anlamadım bile şimdi yaş geçti ergen değiliz ki fabrika eskidi restore de etsen işe yaramıyor deniz kumundan ellam

Kızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba var umarım benimle kalır
maşallah var tebi canım sen gecen de yapmıstın ama bıkaç gun sonra tekrar etcekdın demı ozaman erken gebelık mı yapmıstın ve yaptıgında kaç gün vardı.

Asla değerlendir boş geçirme kızlar yumurta çatladıgında döllenmeye hazırdır ve 24 saat yaşar yavaş yavaş ilerleyerek hareket eder aşağı doğru o an kaliteli sperm önceden varsa döllenir ama siz ilişkide olursanız bu hareket sırasında taze sperm de yumurtaya giddr yumurtada aşağı dogru döllenir yerleşir

Yarın sabah yapıçam bende kaset test varsa çıkar herhal de die düşünüyorum

bu amh bişi diyorlar pco diyolar onlar ne ?
AMH yumurtalık rezervini ölçmek için uygulanan bir testtir.
PCO, yumurtalıklarda görülen iyi huylu kistlerdir. Bircok hormonun dengesizliğinden kaynaklanır. Adet olmakta zorlanırlar. (Bazıları ilaçla adet görür) bazı kadınlarda erkeklik hormonu (testesteron) yüksektir. Belirtisi aşırı tüylenme yapabilir.

Şu an resmen gözümde canlandırdım o yerleşme anını ayy inşallah hadi bakalım canım sağol bilgi için işten çıkar çıkmaz eve kosucam yumurtayı yakalamayaben gidene kadar kaybolmaz inşallah kerata

maşallah var tebi canım sen gecen de yapmıstın ama bıkaç gun sonra tekrar etcekdın demı ozaman erken gebelık mı yapmıstın ve yaptıgında kaç gün vardı.
Evet hatta kuruma çizgisi sanmıştım geç bakmıştım çünkü o zaman 4 günüm vardı. Şimdi 2 günüm var. İkisinide atarım şimdi tekrar. Bende ovulasyon takibi yaptım. 2 gün pik yapmıştı sadece o iki gün piki değerlendirebilmiştik çatlamada eşim görevdeydi çünkü. Nasip oldu ilk resimde 4 gün kala yaptığım ikinci resim 2 gün kala yaptığım

Eklentiler

• 60611EFC-112A-4847-8541-2A0963861815.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 53
  • F33E369D-9BE7-4509-BDCF-0F8792D13E2C.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 47
Tebrik ederim bu güzel anlamlı günde size nasip oldu annelik her anını yaşamak nasip olsun dilerim.

çoookkk sevindim tebrik ederim canım benim rabbim sana kavuştursun inşallah

Çok sevındım canımm ALLAH sagsalım kucagına almayaı nasip etsın içindede bize nasip etsin ınsallah :)

Ah canım benim seninki daha ilk testte bile pozitif bak bende sabahki testi yollim sana gözlerin kamaşsın

Eklentiler

• IMG-20210308-WA0003.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 53
emınım benmkıde böledir baktım yok attım ama akşam gıdınve bakıcam belkı bıseler cıkmıstır :)
umut dünyası işte :)
ben güya aralıkda hamıle kalıyordum planım oydu ben tıpık oğlak burcuyum Allah dedıkı al sana plan keske daha önceden deneseydım dıyorım yasım gecyor korkuyorum bakamam ya olmazsa nebılııyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…