Dur kız ben bır umut beklıyorum :)))erken gebelik testleri doğru çıkıyor canım ya ben biliyorum hep doğru çıktı biz kendimizi avutuyoruz samanlıkta iğne arar gibi pozitif arıyoruz inşallah mart sonu veririm güzel haber ama bu defa pozitif değil adet olcam çünkü bu testler doğru bende yanılmıyor :)
Tebrikler sağ salim ilerler inşallah gebeliğin canım benim.Kızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
bekliyoz işte kabe den gelecek sanki bir gelemedi tospa :)Dur kız ben bır umut beklıyorum :)))
1.gebelıgımde hıc takmadım umursamadım amn bı test yapayım aa sılık cızgı tek seferde hamıle kaldım hemde baska yapmadım yanı şimdi ise ugras bak arastıt ıhıh yok olmyor eczaneye verdıgm parayla bıseler alırdım ay :)bekliyoz işte kabe den gelecek sanki bir gelemedi tospa :)
Aynen bugunu kesinlikle değerlendir kesinlikleKızlar yine benBugün yine test yaptım silik çıktı sizce dün pik yaptı bugün çatladı mı ben anlayamıyorum bu testi artık Eki Görüntüle 2797512
ben de ilk gebeliğimde öyleydim işte çat diye anlamadım bile şimdi yaş geçti ergen değiliz ki fabrika eskidi restore de etsen işe yaramıyor deniz kumundan ellam1.gebelıgımde hıc takmadım umursamadım amn bı test yapayım aa sılık cızgı tek seferde hamıle kaldım hemde baska yapmadım yanı şimdi ise ugras bak arastıt ıhıh yok olmyor eczaneye verdıgm parayla bıseler alırdım ay :)
maşallah var tebi canım sen gecen de yapmıstın ama bıkaç gun sonra tekrar etcekdın demı ozaman erken gebelık mı yapmıstın ve yaptıgında kaç gün vardı.Kızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
Asla değerlendir boş geçirme kızlar yumurta çatladıgında döllenmeye hazırdır ve 24 saat yaşar yavaş yavaş ilerleyerek hareket eder aşağı doğru o an kaliteli sperm önceden varsa döllenir ama siz ilişkide olursanız bu hareket sırasında taze sperm de yumurtaya giddr yumurtada aşağı dogru döllenir yerleşirKızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsunninşallah anneler gününe kadar hepimiz hamiş oluruz
Dün baya pik olmuştu ovulasyon testim benim. Dün saat 5te değerlendirdik ve sonra test yapmadım elimde test az kaldığı için şimdi saat 12de yaptım demin böyle silik çıktı çatladı sanırım. Şu an isteyim akşama değerlendirsem geç kalmış olur muyuz sizce??
Eki Görüntüle 2797509
AMH yumurtalık rezervini ölçmek için uygulanan bir testtir.bu amh bişi diyorlar pco diyolar onlar ne ?
ben de ilk gebeliğimde öyleydim işte çat diye anlamadım bile şimdi yaş geçti ergen değiliz ki fabrika eskidi restore de etsen işe yaramıyor deniz kumundan ellam
amh de yaptırayım dimi onada mı kanda bakıyorAMH yumurtalık rezervini ölçmek için uygulanan bir testtir.
PCO, yumurtalıklarda görülen iyi huylu kistlerdir. Bircok hormonun dengesizliğinden kaynaklanır. Adet olmakta zorlanırlar. (Bazıları ilaçla adet görür) bazı kadınlarda erkeklik hormonu (testesteron) yüksektir. Belirtisi aşırı tüylenme yapabilir.
Şu an resmen gözümde canlandırdım o yerleşme anınıAsla değerlendir boş geçirme kızlar yumurta çatladıgında döllenmeye hazırdır ve 24 saat yaşar yavaş yavaş ilerleyerek hareket eder aşağı doğru o an kaliteli sperm önceden varsa döllenir ama siz ilişkide olursanız bu hareket sırasında taze sperm de yumurtaya giddr yumurtada aşağı dogru döllenir yerleşir
Evet hatta kuruma çizgisi sanmıştım geç bakmıştım çünkü o zaman 4 günüm vardı. Şimdi 2 günüm var. İkisinide atarım şimdi tekrar. Bende ovulasyon takibi yaptım. 2 gün pik yapmıştı sadece o iki gün piki değerlendirebilmiştik çatlamada eşim görevdeydi çünkü. Nasip oldumaşallah var tebi canım sen gecen de yapmıstın ama bıkaç gun sonra tekrar etcekdın demı ozaman erken gebelık mı yapmıstın ve yaptıgında kaç gün vardı.
Tebrik ederim bu güzel anlamlı günde size nasip oldu annelik her anını yaşamak nasip olsun dilerim.Evet hatta kuruma çizgisi sanmıştım geç bakmıştım çünkü o zaman 4 günüm vardı. Şimdi 2 günüm var. İkisinide atarım şimdi tekrar. Bende ovulasyon takibi yaptım. 2 gün pik yapmıştı sadece o iki gün piki değerlendirebilmiştik çatlamada eşim görevdeydi çünkü. Nasip olduilk resimde 4 gün kala yaptığım ikinci resim 2 gün kala yaptığım
çoookkk sevindim tebrik ederim canım benim rabbim sana kavuştursun inşallahEvet hatta kuruma çizgisi sanmıştım geç bakmıştım çünkü o zaman 4 günüm vardı. Şimdi 2 günüm var. İkisinide atarım şimdi tekrar. Bende ovulasyon takibi yaptım. 2 gün pik yapmıştı sadece o iki gün piki değerlendirebilmiştik çatlamada eşim görevdeydi çünkü. Nasip olduilk resimde 4 gün kala yaptığım ikinci resim 2 gün kala yaptığım
Çok sevındım canımm ALLAH sagsalım kucagına almayaı nasip etsın içindede bize nasip etsin ınsallah :)Evet hatta kuruma çizgisi sanmıştım geç bakmıştım çünkü o zaman 4 günüm vardı. Şimdi 2 günüm var. İkisinide atarım şimdi tekrar. Bende ovulasyon takibi yaptım. 2 gün pik yapmıştı sadece o iki gün piki değerlendirebilmiştik çatlamada eşim görevdeydi çünkü. Nasip olduilk resimde 4 gün kala yaptığım ikinci resim 2 gün kala yaptığım
Evet hatta kuruma çizgisi sanmıştım geç bakmıştım çünkü o zaman 4 günüm vardı. Şimdi 2 günüm var. İkisinide atarım şimdi tekrar. Bende ovulasyon takibi yaptım. 2 gün pik yapmıştı sadece o iki gün piki değerlendirebilmiştik çatlamada eşim görevdeydi çünkü. Nasip olduilk resimde 4 gün kala yaptığım ikinci resim 2 gün kala yaptığım
Ah canım benim seninki daha ilk testte bile pozitif bak bende sabahki testi yollim sana gözlerin kamaşsınEvet hatta kuruma çizgisi sanmıştım geç bakmıştım çünkü o zaman 4 günüm vardı. Şimdi 2 günüm var. İkisinide atarım şimdi tekrar. Bende ovulasyon takibi yaptım. 2 gün pik yapmıştı sadece o iki gün piki değerlendirebilmiştik çatlamada eşim görevdeydi çünkü. Nasip olduilk resimde 4 gün kala yaptığım ikinci resim 2 gün kala yaptığım
emınım benmkıde böledir baktım yok attım ama akşam gıdınve bakıcam belkı bıseler cıkmıstır :)Ah canım benim seninki daha ilk testte bile pozitif bak bende sabahki testi yollim sana gözlerin kamaşsın
umut dünyası işte :)emınım benmkıde böledir baktım yok attım ama akşam gıdınve bakıcam belkı bıseler cıkmıstır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?