- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
sabah buradan yazdığım dr bana şimdi dönüş yaptı dediki yaş sorun değil bir ilaç yazsam alabilir misin dedi :) ne kadar dedim ilaç 1800 tl dedi ben böbreğimi satayım dönüş yapcam bakalım :)umut dünyası işte :)
ben güya aralıkda hamıle kalıyordum planım oydu ben tıpık oğlak burcuyum Allah dedıkı al sana plan keske daha önceden deneseydım dıyorım yasım gecyor korkuyorum bakamam ya olmazsa nebılııyım ya
kaç yaşındasın canım :) Bende seninle aynı durumdayım geç kaldığımı düşünüyorum kızım 4,5 yaşında aralarında baya yaş farkı olacak iş vs herşey için bekledim bu zmaanda hazır hissediyorum kendimi bende planlı olur dedim hatta oğlak burcuyum bendeumut dünyası işte :)
ben güya aralıkda hamıle kalıyordum planım oydu ben tıpık oğlak burcuyum Allah dedıkı al sana plan keske daha önceden deneseydım dıyorım yasım gecyor korkuyorum bakamam ya olmazsa nebılııyım ya
neee 1.800 tl mi . bitkisel bir ilaç hemdesabah buradan yazdığım dr bana şimdi dönüş yaptı dediki yaş sorun değil bir ilaç yazsam alabilir misin dedi :) ne kadar dedim ilaç 1800 tl dedi ben böbreğimi satayım dönüş yapcam bakalım :)
4,5 yaş geçmi benim iki çocuk arası doğana kadar 18 olacak tam abiye resmen amca dicek :)kaç yaşındasın canım :) Bende seninle aynı durumdayım geç kaldığımı düşünüyorum kızım 4,5 yaşında aralarında baya yaş farkı olacak iş vs herşey için bekledim bu zmaanda hazır hissediyorum kendimi bende planlı olur dedim hatta oğlak burcuyum bende
evet canım 1800 tl dedi ben şok tabi 19 tl ye klomenle yaparım sandıydım olmadı ...... demek ki benim klomenle olsa bebek bildiğin çin malı olacak ucuzaneee 1.800 tl mi . bitkisel bir ilaç hemde
kendimi satıyor başka yerden mi alınıyorevet canım 1800 tl dedi ben şok tabi 19 tl ye klomenle yaparım sandıydım olmadı ...... demek ki benim klomenle olsa bebek bildiğin çin malı olacak ucuza
ya benim kardeşimle aramda 4 yaş vardı o bile fazla geliyordu bana bide bizim çevremizde hep geç kalmışsın diyince çevre maduruyum4,5 yaş geçmi benim iki çocuk arası doğana kadar 18 olacak tam abiye resmen amca dicek :)
hayır canımm ne koruma çizgisi baya gebelik çizgisi bu maşallah hayırlı olur inşallahhKızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
ben 34 yasındayım ama oğlum 8 yaşşında ara acılıyorda acılıyor ertelemeyın kızlar ben maddı manevı zor olur dedım sunuda yapayım dedım iş dedım ev dedım ama onlarda 4/4 luk olmadı zamanda gectı gelende rızkıyla gelıyor oda ayrı ama ınsan dusunuyor benım herseyım planlı a/b/c planlarım hep vardır her konuda :) oğlak iştekaç yaşındasın canım :) Bende seninle aynı durumdayım geç kaldığımı düşünüyorum kızım 4,5 yaşında aralarında baya yaş farkı olacak iş vs herşey için bekledim bu zmaanda hazır hissediyorum kendimi bende planlı olur dedim hatta oğlak burcuyum bende
acaba neden olmuyor aslında onu merak edıyorum cok kıloydum ben 118 kılo onceden dr dedı hamıle kalman zor zayıfla vs yok dedım kalırım kaldımdaben 34 yasındayım ama oğlum 8 yaşşında ara acılıyorda acılıyor ertelemeyın kızlar ben maddı manevı zor olur dedım sunuda yapayım dedım iş dedım ev dedım ama onlarda 4/4 luk olmadı zamanda gectı gelende rızkıyla gelıyor oda ayrı ama ınsan dusunuyor benım herseyım planlı a/b/c planlarım hep vardır her konuda :) oğlak işte
ha bıde bunu sorcakdım yıllar once doktor klomen yazayım sana demıstı ıstemedım bız bunu kendımız alabılırmıyız kızlarkendimi satıyor başka yerden mi alınıyor
ben kendim aldım kullandım bu ay canım . yumurta takibi yapıyorum bugün 11.günüm henüz pik görmedim .ha bıde bunu sorcakdım yıllar once doktor klomen yazayım sana demıstı ıstemedım bız bunu kendımız alabılırmıyız kızlar
bu ay olmazsa bende kullanıcam sızde yardım ısterım esımede hayıt mıydı onu kullandırcam denıcem yanıben kendim aldım kullandım bu ay canım . yumurta takibi yapıyorum bugün 11.günüm henüz pik görmedim .
melo da geçen ay kullandı kimyasal yaşadı bu ay da kullandı negatif diyor ama bakalım cuma nolucak
bu ay olmazsa bende kullanıcam sızde yardım ısterım esımede hayıt mıydı onu kullandırcam denıcem yanı
Aynen benimde öyle şu tarih şu zaman olacak dediysem illa o zaman da olsun isterim elimden gelen bir şeyse kesin yaparım ve dediğiniz gibi her zaman olumsuzluklara karşı bi kaç değişik planım olur :)ben 34 yasındayım ama oğlum 8 yaşşında ara acılıyorda acılıyor ertelemeyın kızlar ben maddı manevı zor olur dedım sunuda yapayım dedım iş dedım ev dedım ama onlarda 4/4 luk olmadı zamanda gectı gelende rızkıyla gelıyor oda ayrı ama ınsan dusunuyor benım herseyım planlı a/b/c planlarım hep vardır her konuda :) oğlak işte
tşk eder,meşine çakşır suyu kullan canım . gerçi aktara sorduğumda çakşırı kadınlarda kullanabilir demişti
hayıt suyuda içebilirsin . klomenle ilgili elimden geldiğince yardımcı olurum canım
çok ama çok benzıyruz :)Aynen benimde öyle şu tarih şu zaman olacak dediysem illa o zaman da olsun isterim elimden gelen bir şeyse kesin yaparım ve dediğiniz gibi her zaman olumsuzluklara karşı bi kaç değişik planım olur :)
ayy e önemsermişsiniz çevre faktörünü ya ben mi çok gamsızım acaba etrafımdaki kimseyi takmıyorum bu hayat benim hayatım arkadaş kime ne nasıl istersem öyle yaşarımya benim kardeşimle aramda 4 yaş vardı o bile fazla geliyordu bana bide bizim çevremizde hep geç kalmışsın diyince çevre maduruyum
ben içtim işte kafama göre bu ay yine olmadı :)ha bıde bunu sorcakdım yıllar once doktor klomen yazayım sana demıstı ıstemedım bız bunu kendımız alabılırmıyız kızlar
burçların etkisi bence eşim bazen diyor bişey olacak diyorsan illa olacak niye bu kadar inatçısın diyor oda oğlaktan inadım da inattır :)çok ama çok benzıyruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?