Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabah buradan yazdığım dr bana şimdi dönüş yaptı dediki yaş sorun değil bir ilaç yazsam alabilir misin dedi :) ne kadar dedim ilaç 1800 tl dedi ben böbreğimi satayım dönüş yapcam bakalım :)

kaç yaşındasın canım :) Bende seninle aynı durumdayım geç kaldığımı düşünüyorum kızım 4,5 yaşında aralarında baya yaş farkı olacak iş vs herşey için bekledim bu zmaanda hazır hissediyorum kendimi bende planlı olur dedim hatta oğlak burcuyum bende

sabah buradan yazdığım dr bana şimdi dönüş yaptı dediki yaş sorun değil bir ilaç yazsam alabilir misin dedi :) ne kadar dedim ilaç 1800 tl dedi ben böbreğimi satayım dönüş yapcam bakalım :)
neee 1.800 tl mi . bitkisel bir ilaç hemde

4,5 yaş geçmi benim iki çocuk arası doğana kadar 18 olacak tam abiye resmen amca dicek :)

Kızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba var umarım benimle kalır
hayır canımm ne koruma çizgisi baya gebelik çizgisi bu maşallah hayırlı olur inşallahh

ben 34 yasındayım ama oğlum 8 yaşşında ara acılıyorda acılıyor ertelemeyın kızlar ben maddı manevı zor olur dedım sunuda yapayım dedım iş dedım ev dedım ama onlarda 4/4 luk olmadı zamanda gectı gelende rızkıyla gelıyor oda ayrı ama ınsan dusunuyor benım herseyım planlı a/b/c planlarım hep vardır her konuda :) oğlak işte

acaba neden olmuyor aslında onu merak edıyorum cok kıloydum ben 118 kılo onceden dr dedı hamıle kalman zor zayıfla vs yok dedım kalırım kaldımda
sımdı zayıfım kalamıyorum ozaman send pko var demıstı acaba yıne varmı yada esımdemı bıse var bunları dusnuyrum bu ayda olmazsa dırek su hayıt vs çörek otu vs onalrı denıcem

ha bıde bunu sorcakdım yıllar once doktor klomen yazayım sana demıstı ıstemedım bız bunu kendımız alabılırmıyız kızlar
ben kendim aldım kullandım bu ay canım . yumurta takibi yapıyorum bugün 11.günüm henüz pik görmedim .

melo da geçen ay kullandı kimyasal yaşadı bu ay da kullandı negatif diyor ama bakalım cuma nolucak

ben kendim aldım kullandım bu ay canım . yumurta takibi yapıyorum bugün 11.günüm henüz pik görmedim .

melo da geçen ay kullandı kimyasal yaşadı bu ay da kullandı negatif diyor ama bakalım cuma nolucak
bu ay olmazsa bende kullanıcam sızde yardım ısterım esımede hayıt mıydı onu kullandırcam denıcem yanı

bu ay olmazsa bende kullanıcam sızde yardım ısterım esımede hayıt mıydı onu kullandırcam denıcem yanı

eşine çakşır suyu kullan canım . gerçi aktara sorduğumda çakşırı kadınlarda kullanabilir demişti
hayıt suyuda içebilirsin . klomenle ilgili elimden geldiğince yardımcı olurum canım

Aynen benimde öyle şu tarih şu zaman olacak dediysem illa o zaman da olsun isterim elimden gelen bir şeyse kesin yaparım ve dediğiniz gibi her zaman olumsuzluklara karşı bi kaç değişik planım olur :)

ya benim kardeşimle aramda 4 yaş vardı o bile fazla geliyordu bana bide bizim çevremizde hep geç kalmışsın diyince çevre maduruyum
ayy e önemsermişsiniz çevre faktörünü ya ben mi çok gamsızım acaba etrafımdaki kimseyi takmıyorum bu hayat benim hayatım arkadaş kime ne nasıl istersem öyle yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…