yok valla en doğrusunu siz yapıyorsunuz inanın öbür türlü sitres oluyor sürekli ay o ne der bu ne der...ayy e önemsermişsiniz çevre faktörünü ya ben mi çok gamsızım acaba etrafımdaki kimseyi takmıyorum bu hayat benim hayatım arkadaş kime ne nasıl istersem öyle yaşarım
Ayyy gerçekten mi çok umutlandım Allahım boşa çıkarmasın inşallahValla olabilir canım benim 30 iken hamileydim
İnşallah inşallah Allah'ım hayırlısı ile nasip etsin banada isteyen herkese inşallah20nin üzerinde olması sağlıklı yumurtayı gösteriyormuş. Neden olmasın umarım bebişin seninledir
canım sizde yapabilir siniz ağzı olan herkes konuşuyor bu hayat sizin değil mi neden millete göre yaşıyorsunuz herkes kendi istediğini yapabilir onlar ara vermedi diye sizde mi aynı olacaksınız beni siz tanımadığınız için bilmiyorsunuz tabi de tanıyan herkes bilir kimseyi karıştırmam biraz aykırıyım herkese ama alıştı insanlar bana artık neden niçin diye soran yok :) soranı da takmam zaten ilk evliğimde de kaynanam bana daha erken çocuk yapma dedi o ay çocuk denedim ve ilk ay hamile kalmışım tesadüfen :) yapma diyemez kimseyok valla en doğrusunu siz yapıyorsunuz inanın öbür türlü sitres oluyor sürekli ay o ne der bu ne der...
Sağlıkla kucağına al inşallah rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyuKızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
Sağlıkla kucağına al inşallah rabbim herkese nasip etsKızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
ben geçen ay yaşadım kimyasal gebelik o canım adet olcaksın ve sessiz düşük olacak malesefHanımlar merhaba sizlere birşey danısmak ıstıyorum.
Sat tarıhım 29 ocak ılk kez ıkıncı cocuk düşünmeye basladık. Adetım ortalama 10 gün gecikti. Cumartesi freely marka test yaptım bırsey yoktu dısarı cıktık aksam eve geldık bir bakayım dedim cıft cozgı olmus ıkıncı cızgı bıldıgın pembeydi. Esim illa kan testi yaptıralım diyince gittik yaptırdık 1,20 cıktı hamıle degılsınız dediler :) Artık gercekten stres olmaya basladım adetım gelse bari diyorum gelecek gibi bir belirti dahi yok. Bu durumu yasayan var mı?
Canım hcg nin yükselmesiyle ancak kalın 2. Cizgiyi görürsün. Dün ve bugün ikinci silik çizgi varsa henuz değerlerin düşük ama gebelik var. Bence hcg yi yani kan tahlili yaptır. 2 günde bir 2 katına çıkacaktır
ah ah kızlar ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. sabahki testim o kadar silik ki fotoğrafta çıkmıyor bile. klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. iğnenin etkisi ile sanırım öyle silik çizgi çıktı bilemiyorum. bugün yarın regl olmazsam kan vereceğim. şimdilik beklemedeyim canlar.
canım bişey sorcam geçen ay benimde öyle oldu adetim çok sancılı oldu senin adetin sancılı mıydı. 2 tane test yaptım pozitif çıktı kanb tahlili 1,20 çıktı sonra adet oldum ama ayağa kalkamadm...ben geçen ay yaşadım kimyasal gebelik o canım adet olcaksın ve sessiz düşük olacak malesefbenim testler hep pozitif kanda 0,100 çıktı testlerimide geçen atmıştım hatta buradan benim adetim 18 gün geçmişti
Yaaben geçen ay yaşadım kimyasal gebelik o canım adet olcaksın ve sessiz düşük olacak malesefbenim testler hep pozitif kanda 0,100 çıktı testlerimide geçen atmıştım hatta buradan benim adetim 18 gün geçmişti
ben hayıt suyu içitim o sancı yapmayı etkiliyor sancım olmadı hayıttan dolayı o bana çok iyi geldicanım bişey sorcam geçen ay benimde öyle oldu adetim çok sancılı oldu senin adetin sancılı mıydı. 2 tane test yaptım pozitif çıktı kanb tahlili 1,20 çıktı sonra adet oldum ama ayağa kalkamadm...
Klomen ve çatlatma iğnesi olduğunuzu bilmiyordum. Yazdıysanız görmemiş olabilirim kusura bakmayınah ah kızlar ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. sabahki testim o kadar silik ki fotoğrafta çıkmıyor bile. klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. iğnenin etkisi ile sanırım öyle silik çizgi çıktı bilemiyorum. bugün yarın regl olmazsam kan vereceğim. şimdilik beklemedeyim canlar.
yok kimyasal gebelik senin hamile kalabildiğine işaretmiş ve okuduğuma göre kimyasaldan hemen sonra hemen hamile kalan bir sürü kadın var biri benim arkadaşım şuan hamile bende kimyasal oldu deyince oda bana dedi bende iki ay önce oldum kimyasal diye şuan kızımız olacak hamişşşYaabu durumu yasadıktan sonra şans azalmaz inşallah dimi. 18 gün baya cokmus gercekten ınsan bi umutlanıyor birde yoksa artık adet olayımda rahatlayım diye bakıyor
Valla benim dün gece burnum kanadı yıllar sonra, bugün de öyle açtım ki o kadar yedim ki. 1 ekmeği tekbaşına bitirdim, oysa 49 kilo bir kızımNormal gidiyor ben birşey anlamam ki olsada yabu ay aşırı boşverdim kendime söz verdim hiç bir belirti benimle oynayamayacak neyi normal dışı görüp kendimde hamile zannetsem adet oluyorum. Şimdi olur böyle şeyler deyip geçiyorum
Yumurtladiktan en az 10-12 gün geçmesi gerekir gebeliğin belli olması için. Sen 4 gün içerisinde tekrar koyu gördün cnm. Gerçekten enteresan
Yok yok üzülmeyinKlomen ve çatlatma iğnesi olduğunuzu bilmiyordum. Yazdıysanız görmemiş olabilirim kusura bakmayıngebelik testi diye yazınca ve iki gün sonra regl günü diyince ben gebelik var demiştim. Igneden kaç gün sonra yapmıştınız acaba. Ayy dilerim inşallah hayal kırıklığı olmaz çok üzülürüm yoksa sizi umutlandirdigim için
Hiii anladim canım 12-13 Gün geçtiyse o zaman olabilir. Genellikle 10 gün sonra geçiyor iğne etkisiYok yok üzülmeyinsorun yok nasip bu iğnenin 12. 13. Günü silik çıktı canım öncesinde yapmadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?