Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saglıkla kucagına alsın inşallah :) Rabbim bizlerede nasıp etsın inşallah. Senin bat tarıhıne kac gun var ınsallah bu ay guzel haberı alırsın

Saglıkla kucagına alsın inşallah :) Rabbim bizlerede nasıp etsın inşallah. Senin bat tarıhıne kac gun var ınsallah bu ay guzel haberı alırsı
amin canım aminnnn benim bat 12 marttı ben erken gebelik testi yaptım sabah negatif :) benden bir cacık olmaz gülüm benim yaş 38 son kullanma tarihim geçmiş benim

Yusra-61 30 Bugün sabah yaparken böyle oldu
Ben arada böyle oynadığını düşünüyorum lh hafiften aman kafayı yorma ya koyulaşmış olsaydı derdik bir yumurtlama belki ikinciye niyet etti senin vucut başaramadı belki hiç birisi salla keyfine bak ilişki de yap gelişigüzel şurada bata ne kaldı akla kara çıkacak

Lavi12 ben şimdi adet olursam nisan topiğine mi geçem lazım :) burada da admin kim listeyi kim yapıyor ben kullanmayı bilmiyorum ya tam burayı bulduğum yere yazıyorum hani :) şu listeye beni de yazın olur mu :)

Valla benim dün gece burnum kanadı yıllar sonra, bugün de öyle açtım ki o kadar yedim ki. 1 ekmeği tekbaşına bitirdim, oysa 49 kilo bir kızım
Moda girdin şimdiden ya bence belirti erken sanki ya da ben bilmiyorım ondan böyle geliyor bana. Test yapacak mısın 15 den önce onu merak ediyorum

bat tarihin neydi canım? yaş ve denediğin süreyi yazarsan ekliyim :)
Mart diye açtım ama grup sevdi birbirini devam ederiz burda böyle bebişleri bulana kadar

ben kendim aldım kullandım bu ay canım . yumurta takibi yapıyorum bugün 11.günüm henüz pik görmedim .

melo da geçen ay kullandı kimyasal yaşadı bu ay da kullandı negatif diyor ama bakalım cuma nolucak
Merhaba benim bildiğim clomeni reçetesiz satmadıkları, alıp kullanabiliyor muyuz?

bat tarihin neydi canım? yaş ve denediğin süreyi yazarsan ekliyim :)
Mart diye açtım ama grup sevdi birbirini devam ederiz burda böyle bebişleri bulana kadar
benim bat 7 nisan
yaş 38
deneme 3 ay
folbiol klomen ve ovulasyon testi kullanıyorum

Reçetesiz satılıyor canım.ben bu ay alıp kullandım. kötü birşey olursa biz sebep olmayalım sorabileceğin biri varsa sorup öyle kullan istersen.

valla eczaneden aldık kullandık :) ben ilk defa içtim ama olmadı bebiş :) kısmet bu ay yine içicem
Doktor bu ay yazacaktı bana bende 1 ay daha deneyeyim bitkisel kürlerle o zaman giderim demiştim bulunduğum bölgede özelde devlette sıkıntı ilgisizler. Biri şu var derken öbürü bir şeyin yok diyor. Süremde azaldı bu ay olmazsa ovülasyon takibi ve klomen kullanayım :)

kullan bakalım folik asit , hayıt suyu içtim, klomen kullandım ,ovulasyon testi yaptım ,dogyy ozisyon denedim :) havuç suyu denedim bir defa yine olmadı mart sonu denemeye devam olur belki benim mide buğday ambarı gibi ne bulsam içmişim sayınca korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…