hepimize yarasın inş. :)Doktor bu ay yazacaktı bana bende 1 ay daha deneyeyim bitkisel kürlerle o zaman giderim demiştim bulunduğum bölgede özelde devlette sıkıntı ilgisizler. Biri şu var derken öbürü bir şeyin yok diyor. Süremde azaldı bu ay olmazsa ovülasyon takibi ve klomen kullanayım :)
Valla benim dün gece burnum kanadı yıllar sonra, bugün de öyle açtım ki o kadar yedim ki. 1 ekmeği tekbaşına bitirdim, oysa 49 kilo bir kızım
hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsinKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
ah canım hadi gözün aydın evet son test pozitif :) yie döktürmüşsün testleri nese bu defa değmilş hayırlı uğurlu olsun bakalım yarın yine yap ama bakalım koyulaşacak mıKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
1 ayda 3746463 tane test. Bu benKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
Amin allah razi olsun darisi isteyen dileyen herkese inşallahhayırlı olsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
Yok kuzum ben japon pazarindan aldim valla dr purufer diye bi marka sekiz gun kala cikardi valla. Aynen bende bi test manyagi valla ben iki defa pik gordum ertesi gun catladi biri 18 gun kala digeri 14 gun kala1 ayda 3746463 tane test. Bu ben
Bebişini saglikla kucagina al insallah annesi tebrik ederim
Laboquick erken gebelik testi mi kirmizi kapaklilar? Yumurtlamanin kacinci gunu pozitif cikti onda silinmeden itibaren ? Tesekkurler bilgiler icin
Yapmistim evetovulasyonda mı yaptın sen canım
Yapmistim evet canim
Benim bat 15 mart, bugün 20.günüm. Erken de gelebilir düzensiz olduğu içinBen arada böyle oynadığını düşünüyorum lh hafiften aman kafayı yorma ya koyulaşmış olsaydı derdik bir yumurtlamabelki ikinciye niyet etti senin vucut başaramadı belki hiç birisi salla keyfine bak ilişki de yap gelişigüzel şurada bata ne kaldı akla kara çıkacak
Evet hatta 2 gün erken falan bile yapabilirimModa girdin şimdiden yabence belirti erken sanki ya da ben bilmiyorım ondan böyle geliyor bana. Test yapacak mısın 15 den önce onu merak ediyorum
kızçem ozaman çalamadan test silik çıktığı günden kaç gün geçti ben erken gebeiği erken mi yaptım acaba onu merak ettim benim 28 inde çatladı daYapmistim evet
hamile olmayasın bazısı diyor ovulasyn adete yakın koyu çıkarsa gebe olabilirmişsin gebelik testi yapsanaKizceler batima iki gun var ovulasyonumda t cizgim biraz kirmizi cikti yorumlar misiniz bu kirmizilik normal mi yoksa olabilir mi yumurta gelistirip catlatma yapmistik bu ay
Çok sevindimKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
Kuzu o zaman soyle diyeyim biri 17 gun kala 25 subat digeri 13 gun kala 28 subat catladi hangisi tuttu bilmiyorum belkide ikiside tuttu bu kadar erken net cizgiyi gordum valla suphedeyimkızçem ozaman çalamadan test silik çıktığı günden kaç gün geçti ben erken gebeiği erken mi yaptım acaba onu merak ettim benim 28 inde çatladı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?