Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9ozom baya koyu çıkmış yarın gebelik testi yapın bence mutlaka. Bize de haber verirseniz çok seviniriz

Kizceler batima iki gun var ovulasyonumda t cizgim biraz kirmizi cikti yorumlar misiniz bu kirmizilik normal mi yoksa olabilir mi yumurta gelistirip catlatma yapmistik bu ay
Canim hamile olabilirsin hemen test yap bence bak benim 5 gun kala gayet net cikti

hamile olmayasın bazısı diyor ovulasyn adete yakın koyu çıkarsa gebe olabilirmişsin gebelik testi yapsana
Kirmizilik az mi cokmu bilmiyorumki carsamba regl zaten inat ettim bekliycem yapmiycam yarin misal ovuda kirmizilik biraz daha koyu olsa hamilelige yorumlanabilir yani oyle mi?

Kuzu o zaman soyle diyeyim biri 17 gun kala 25 subat digeri 13 gun kala 28 subat catladi hangisi tuttu bilmiyorum belkide ikiside tuttu bu kadar erken net cizgiyi gordum valla suphedeyim
hee benimde 28 şubattı işte çatladığı gün çıkmadığına öre geç döllenme falanda yok o zaman bende :)

Kirmizilik az mi cokmu bilmiyorumki carsamba regl zaten inat ettim bekliycem yapmiycam yarin misal ovuda kirmizilik biraz daha koyu olsa hamilelige yorumlanabilir yani oyle mi?
evet aynen öyle

Kizceler batima iki gun var ovulasyonumda t cizgim biraz kirmizi cikti yorumlar misiniz bu kirmizilik normal mi yoksa olabilir mi yumurta gelistirip catlatma yapmistik bu ay
Canım bence hemen test yapmalısın . Bata 2 gün kala bu lh çok yüksek gebelik olabilir. Yusra-61 sanki sen birine bu konu hakkında bişey demiştin. Baksana bi bu da pik neredeyse dimi gebelik ihtimali oluyor bu durumda

Ama daha erken dollenmeden 12 gun sonra bile yerlesme olabilir sen yine adet olana kadar bekle uzme kendini
olsa hisseder insan beya bende gram belirti yok :) totom dondu hatta iki gündür kısmet bakalım ya adet olacak gibi hissediyorum ben zaten kendimi ya hayırlısı sen yarın falan şu testi tekrarla bakalım ne çıkacak erken gebelik yap atta bakalım

Bencede yapmalı yaa çok koyu olmuş. Ben olsam bir dakika durmam test bulur yapardım

Valla bendede akimti birde goguslerde buyume acimada dun basladi baska belirti yok usumede var. Canim zaten attigim fotoda erkenle normal test ikiside pozitif ama normal test daha belirgin cikti yarin sabah normal test yapcam bi tane daha sonra kan vermeye gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…