O zaman cumartesi yapacaksınEvet hatta 2 gün erken falan bile yapabilirim
Oy sağlıkla gelsin bebişEvet hatta kuruma çizgisi sanmıştım geç bakmıştım çünkü o zaman 4 günüm vardı. Şimdi 2 günüm var. İkisinide atarım şimdi tekrar. Bende ovulasyon takibi yaptım. 2 gün pik yapmıştı sadece o iki gün piki değerlendirebilmiştik çatlamada eşim görevdeydi çünkü. Nasip olduilk resimde 4 gün kala yaptığım ikinci resim 2 gün kala yaptığ
Ne demek zuzuDeğil mi yaaa ah bu kadınlarteşekkür ederim cevap için
Valla bilmiyom ama cok relaxs bi haldeyim suanBencede yapmalı yaaçok koyu olmuş. Ben olsam bir dakika durmam test bulur yapardım
Bende öyle düşünüyorum durduk yere bu kadar olmaz o kesin var bişeyNe demek zuzuher lh hamilelik sayılmaz ama onun gibi koyulukta olup hamile olanı çok gördüm inşallah bizim düşündüğümüz çıkar yapıp bizi haberdar etse mutlu oluruz
Eczane kapansın nöbetçinin peşine koşardımAynen eczaneler kapanmadan kosa kosa gidip alirdim bende valla
Hahahaha mantikli vallaEczane kapansın nöbetçinin peşine koşardım
Bence koyulaşacakValla bilmiyom ama cok relaxs bi haldeyim suansuan testim yok ovulasyonum var bunuda sabh yapmistim 12 falndi saat yarin bidaha yapim koyulasacak mi bakayim
Çünkü böyle olmazsa o gece uyuyamazdımHahahaha mantikli vallaesime derdim gelirken nobetci eczaneye ugra
Benimde 19.günüm arkandayımBenim bat 15 mart, bugün 20.günüm. Erken de gelebilir düzensiz olduğu için
Canım çok sevindimHahahaha mantikli vallaesime derdim gelirken nobetci eczaneye ugra
Aa gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla alın kucağınızaKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
Valla yap bence adete kadar daha var sonra yine yaparsin testCanım çok sevindimbat tarihimiz seninle aynıydı bende bu ay 24 şubatta yumurtlama gördüm. Yapsam mı test. En azından negatif der içimi rahatlatırım
Eczane kapansın nöbetçinin peşine koşardım
Bu ay ilk defa yumurta buyutup femara ile catlatma ignesi yaptik 13. Gunum bugunBence koyulaşacakdaha bi. Tedavi mi görürdünüz?
Zorlamışsında artık yeter demiş de çıkmış gibi yaKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
Valla canim bu ikinci ay ovulasyon testi kullandim birde folik asit baska birsey yapmadim birde esimle sıkı tuttuk bu ay işleri fire vermedik hic. Insallah kandada guzel ilerler ben ekimde dis gebelik gecirdim korkuyorumda bi yandan açıkçasıAa gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla alın kucağınızaacaba ilk denemen miydi? Bu ay neler yaptın neler denedin. Biraz aydınlat bizi canım
Gebelik testi yap yarın bata yakın bu çok koyu Allah bilir ama istediğiniz olmuştur diye düşünmek istiyorumBu ay ilk defa yumurta buyutup femara ile catlatma ignesi yaptik 13. Gunum bugun
Kesiliyor canim arada onu pek takma benimde kesiliyordu taaakiii bugune kadar bugun bildigun adet oldum sandim o kadar cok geliyorNe guzel haberler kızlarr gebeleri tebrık edıyorummmm sıra bizde inşallah bugunde kaset test alcam sabah onu yapcamilla ki regl olana kadar yapcam işin ilginç tarafı benım akıntı kesildi ya nebiçim bir iş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?