Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oy sağl
Oy sağlıkla gelsin bebiş

Valla bilmiyom ama cok relaxs bi haldeyim suan suan testim yok ovulasyonum var bunuda sabh yapmistim 12 falndi saat yarin bidaha yapim koyulasacak mi bakayim
Bence koyulaşacak daha bi. Tedavi mi görürdünüz?

Hahahaha mantikli vallaesime derdim gelirken nobetci eczaneye ugra
Canım çok sevindim bat tarihimiz seninle aynıydı bende bu ay 24 şubatta yumurtlama gördüm. Yapsam mı test. En azından negatif der içimi rahatlatırım

Aa gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla alın kucağınıza acaba ilk denemen miydi? Bu ay neler yaptın neler denedin. Biraz aydınlat bizi canım

Zorlamışsında artık yeter demiş de çıkmış gibi ya maşallah takdir ediyorum seni. Çok mutlu oldum gördüm bende güzel haberlerini bekliyorm ya

Aa gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla alın kucağınıza acaba ilk denemen miydi? Bu ay neler yaptın neler denedin. Biraz aydınlat bizi canım
Valla canim bu ikinci ay ovulasyon testi kullandim birde folik asit baska birsey yapmadim birde esimle sıkı tuttuk bu ay işleri fire vermedik hic. Insallah kandada guzel ilerler ben ekimde dis gebelik gecirdim korkuyorumda bi yandan açıkçası

Ne guzel haberler kızlarr gebeleri tebrık edıyorummmm sıra bizde inşallah bugunde kaset test alcam sabah onu yapcam illa ki regl olana kadar yapcam işin ilginç tarafı benım akıntı kesildi ya nebiçim bir iş bu

Ne guzel haberler kızlarr gebeleri tebrık edıyorummmm sıra bizde inşallah bugunde kaset test alcam sabah onu yapcam illa ki regl olana kadar yapcam işin ilginç tarafı benım akıntı kesildi ya nebiçim bir iş bu
Kesiliyor canim arada onu pek takma benimde kesiliyordu taaakiii bugune kadar bugun bildigun adet oldum sandim o kadar cok geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…