İnsaAllah canim benim pek umudum yok amaGebelik testi yap yarın bata yakın bu çok koyu Allah bilir ama istediğiniz olmuştur diye düşünmek istiyorum
Hadi bakalım sen de yap bi test ama çok umutsuz görüyorum seni azcık olumlu düşün yaaaCanım çok sevindimbat tarihimiz seninle aynıydı bende bu ay 24 şubatta yumurtlama gördüm. Yapsam mı test. En azından negatif der içimi rahatlatırım
Aynen inat ettim ama icimde hep vardi oldu oldu bu aydiye. Birde ruyalara cok onem veriyorum iki dusuk bir dogum bir dis gebelik gecirdim hepsinde once rüyalarım haber verdi. Simdide oyle oldu hep ruyamda gordumZorlamışsında artık yeter demiş de çıkmış gibi yamaşallah takdir ediyorum seni. Çok mutlu oldum gördüm bende güzel haberlerini bekliyorm ya
Telde ki program 12 si gösteriyo regl tarihini netdeb bakıyım bi dedim 3 aylık veri girişi yapıyoruz ya ordada 10 mart cıktı sevıneyım kı üzületyimmi bilemedim 10 martaa olsa cıkardı dıyorum bir yandanda 12 sine çok var belkıde geç döllenmedir dıyorum öle işte karısığımmm çookkkkkNe guzel haberler kızlarr gebeleri tebrık edıyorummmm sıra bizde inşallah bugunde kaset test alcam sabah onu yapcamilla ki regl olana kadar yapcam işin ilginç tarafı benım akıntı kesildi ya nebiçim bir iş bu
Ya o adet olmusum hıssı bugune kadar vardı hemde çok bugun yokKesiliyor canim arada onu pek takma benimde kesiliyordu taaakiii bugune kadar bugun bildigun adet oldum sandim o kadar cok geliyor
Birşey böyle hiç ummadık anda olur hiç öyle düşünme zaten güzel şeyler aniden oluyor ki. Hiç planlı olmuyor. Rabbim nasip etsin yeter ki. Yoksa can sağlığı olmazsa da.İnsaAllah canim benim pek umudum yok ama
İçini ferah tut. Bence güzel sonuçlancakValla canim bu ikinci ay ovulasyon testi kullandim birde folik asit baska birsey yapmadim birde esimle sıkı tuttuk bu ay işleri fire vermedik hic. Insallah kandada guzel ilerler ben ekimde dis gebelik gecirdim korkuyorumda bi yandan açıkçası
Simdimi yaptin canim daha zemin beyazlamamis belki hayalet cikar beyazlayincaEki Görüntüle 2797782 Kalbim kadar temiz bir t çizgisiyle karşınızdayımbu ay da fıss çıktı nisan ayı bekle beniiiiii
Evet baya baya duzenli hatta bazi gunler sabah aksam tovbe yarabbim kudurmus gibiİçini ferah tut. Bence güzel sonuçlancakdüzenli olarak gün aşırı mı devam ettiniz acaba
Demek ki Allah gösteriyor.Güzel birşey Rabbim daim etsin dadluş oğluşuna kardeş geliyor inşlhAynen inat ettim ama icimde hep vardi oldu oldu bu aydiye. Birde ruyalara cok onem veriyorum iki dusuk bir dogum bir dis gebelik gecirdim hepsinde once rüyalarım haber verdi. Simdide oyle oldu hep ruyamda gordum
Sende benim gibi teste basla bakalim belki seninledir bebisinYa o adet olmusum hıssı bugune kadar vardı hemde çok bugun yok
İnşallah ya içime bir his doğdu ama bakalımSende benim gibi teste basla bakalim belki seninledir bebisin
Amin insallah rabbim herkse versin isteyen dileyenDemek ki Allah gösteriyor.Güzel birşey Rabbim daim etsin dadluş oğluşuna kardeş geliyor inşlh
Amin kuzum ama gelmedik adetten umit kesilmez du bakalim belki hersey degisirŞimdi yaptım beyazladı da aynı hala. Nasip değilmiş. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
Bilerek olumsuz düşünüyorum, heveslendiğimde daha büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ondan. Hoş dilim böyle söylese de içimden acaba hep varHadi bakalım sen de yap bi test ama çok umutsuz görüyorum seni azcık olumlu düşün yaaa
Karartma kendini yap testleri canimiz sag olsun rabbim verecek insallah ohooo ben neler yaşadım bi bilsenİnşallah ya içime bir his doğdu ama bakalım
Evet baya baya duzenli hatta bazi gunler sabah aksam tovbe yarabbim kudurmus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?