Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zorlamışsında artık yeter demiş de çıkmış gibi ya maşallah takdir ediyorum seni. Çok mutlu oldum gördüm bende güzel haberlerini bekliyorm ya
Aynen inat ettim ama icimde hep vardi oldu oldu bu aydiye. Birde ruyalara cok onem veriyorum iki dusuk bir dogum bir dis gebelik gecirdim hepsinde once rüyalarım haber verdi. Simdide oyle oldu hep ruyamda gordum

Ne guzel haberler kızlarr gebeleri tebrık edıyorummmm sıra bizde inşallah bugunde kaset test alcam sabah onu yapcam illa ki regl olana kadar yapcam işin ilginç tarafı benım akıntı kesildi ya nebiçim bir iş bu
Telde ki program 12 si gösteriyo regl tarihini netdeb bakıyım bi dedim 3 aylık veri girişi yapıyoruz ya ordada 10 mart cıktı sevıneyım kı üzületyimmi bilemedim 10 martaa olsa cıkardı dıyorum bir yandanda 12 sine çok var belkıde geç döllenmedir dıyorum öle işte karısığımmm çookkkkk

Kalbim kadar temiz bir t çizgisiyle karşınızdayım bu ay da fıss çıktı nisan ayı bekle beniiiiii

İnsaAllah canim benim pek umudum yok ama
Birşey böyle hiç ummadık anda olur hiç öyle düşünme zaten güzel şeyler aniden oluyor ki. Hiç planlı olmuyor. Rabbim nasip etsin yeter ki. Yoksa can sağlığı olmazsa da.

İçini ferah tut. Bence güzel sonuçlancak düzenli olarak gün aşırı mı devam ettiniz acaba

Aynen inat ettim ama icimde hep vardi oldu oldu bu aydiye. Birde ruyalara cok onem veriyorum iki dusuk bir dogum bir dis gebelik gecirdim hepsinde once rüyalarım haber verdi. Simdide oyle oldu hep ruyamda gordum
Demek ki Allah gösteriyor.Güzel birşey Rabbim daim etsin dadluş oğluşuna kardeş geliyor inşlh

Hadi bakalım sen de yap bi test ama çok umutsuz görüyorum seni azcık olumlu düşün yaaa
Bilerek olumsuz düşünüyorum, heveslendiğimde daha büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ondan. Hoş dilim böyle söylese de içimden acaba hep var

kızlar merhaba bana da fikir verirmisiniz 9 şubatta regl oldum en son 25 günde bir oluyorum 6 Mart’ta regl olmam gerekirdi ama olmadım göğüslerim şiş çok yoğun akıntım var her seferinde bu sefer oldum regl diyorum bakıyorum yok siliyorum bildiğin su ama çok akıyor regl gibi bugün ilk idrarla yapamadım sonradan idrar testi yaptım negatif çıktı bu aydan ümidimi kesmelimiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…