Haklisin canim bekleyip gorecez artikBirşey böyle hiç ummadık anda olur hiç öyle düşünme zaten güzel şeyler aniden oluyor ki. Hiç planlı olmuyor. Rabbim nasip etsin yeter ki. Yoksa can sağlığı olmazsa da.
Adet olmadan umit kesmek yok sabah tekrarla testini yada direk kana git yipratma kendinikızlar merhaba bana da fikir verirmisiniz 9 şubatta regl oldum en son 25 günde bir oluyorum 6 Mart’ta regl olmam gerekirdi ama olmadım göğüslerim şiş çok yoğun akıntım var her seferinde bu sefer oldum regl diyorum bakıyorum yok siliyorum bildiğin su ama çok akıyor regl gibi bugün ilk idrarla yapamadım sonradan idrar testi yaptım negatif çıktı bu aydan ümidimi kesmelimiyim sizce
Ayy sorma sorma yumurtlama zamani baya istekliydim sonradan biraz zorlamaya basladi zaten yeter artik azcik mesafe koyarimverdiğin emeklerin karşılığı çıkmış bizde gün aşırı devam ediyoruz insanda takat kalmıyor ama
Tmm inş ya ben çok boşluyorum 24 unde yaptım oncesınde baya bı olmamıştı bu sprrmlrr bayatlamıştır dedım kalktım hemen yıkandım normalde 15 dk beklerdım hepKarartma kendini yap testleri canimiz sag olsun rabbim verecek insallah ohooo ben neler yaşadım bi bilsen
Ah bee çok iyi anlıyorum seni. En kısa zamanda bitecek inşallah canım ama bence bi testi hakettin sen de çok bekledinBilerek olumsuz düşünüyorum, heveslendiğimde daha büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ondan. Hoş dilim böyle söylese de içimden acaba hep var
Siz ovulasyonlami takip ettiniz gebeliginizi kusura bakmayin yazdiysaniz denk gelmedimAyy sorma sorma yumurtlama zamani baya istekliydim sonradan biraz zorlamaya basladi zaten yeter artik azcik mesafe koyarimtest pozitif adamla isim bitti şimdilik
Bende hic yatmadim valla o kadar sabırsızım ki ama olacaksa oluyor kuzumTmm inş ya ben çok boşluyorum 24 unde yaptım oncesınde baya bı olmamıştı bu sprrmlrr bayatlamıştır dedım kalktım hemen yıkandım normalde 15 dk beklerdım hep
25 ınde pik gördüm gezmeye gittim
26 ında yaptım bu kadarcıktan tabi tutmaz
Evet yaptim ovu iki defa pik gordum zagen sadece 5 tane yaptimSiz ovulasyonlami takip ettiniz gebeliginizi kusura bakmayin yazdiysaniz denk gelmedim
Anladm hayirli olsun gebeliginizEvet yaptim ovu iki defa pik gordum zagen sadece 5 tane yaptim
Hayirlisi insallah canim allahim herkesin gonlune gore versinAnladm hayirli olsun gebeliginizbenmde carsamba bakalim ovuda kirmizilik boyleydi sonuc ne olucak
Ayy sorma sorma yumurtlama zamani baya istekliydim sonradan biraz zorlamaya basladi zaten yeter artik azcik mesafe koyarimtest pozitif adamla isim bitti şimdilik
Evet erken olduğunu biliyorum ama yapıcamO zaman cumartesi yapacaksınseni bekliyorm heyecanla şu köşelerde
Umarım gelmez ikimizde deBenimde 19.günüm arkandayımama korkuyorum seni geçeceğim adet olacağım diye geçen ay bunu yaşadım
Belli olmaz ki tatlım ya gebelik ile hamilelik belirtileri birbirine benziyormus bayaRegl belirtim yok diye seviniyordum normalde 10 gün varken göğüslerim ağrımaya başlar bugüne kadar yoktu 4 gün kaldı regle ama geç yumurtladim yumurtlamaya göre 8 gün var daha regle. Ve acımaya başladı göğüslerim bu ay da olmadı galiba
Yap gitsin beklemek strese sokuyor nasıl rahat olacaksan öyle yap canımEvet erken olduğunu biliyorum ama yapıcam
Ben idrarla baktırdım aç tok farketmıyorKızlar yarın doktora gidicem enfeksiyon falan var mı diye. Bende devamlı kötü kokulu akıntı var. İdrar mı kan mı neyle nasıl bakılıyor. Aç mı tok mu gidicem bilmiyorum da. Bilen varsa yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?