Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olmadan umit kesmek yok sabah tekrarla testini yada direk kana git yipratma kendini

verdiğin emeklerin karşılığı çıkmış bizde gün aşırı devam ediyoruz insanda takat kalmıyor ama
Ayy sorma sorma yumurtlama zamani baya istekliydim sonradan biraz zorlamaya basladi zaten yeter artik azcik mesafe koyarim test pozitif adamla isim bitti şimdilik

Karartma kendini yap testleri canimiz sag olsun rabbim verecek insallah ohooo ben neler yaşadım bi bilsen
Tmm inş ya ben çok boşluyorum 24 unde yaptım oncesınde baya bı olmamıştı bu sprrmlrr bayatlamıştır dedım kalktım hemen yıkandım normalde 15 dk beklerdım hep
25 ınde pik gördüm gezmeye gittim
26 ında yaptım bu kadarcıktan tabi tutmaz

Bilerek olumsuz düşünüyorum, heveslendiğimde daha büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ondan. Hoş dilim böyle söylese de içimden acaba hep var
Ah bee çok iyi anlıyorum seni. En kısa zamanda bitecek inşallah canım ama bence bi testi hakettin sen de çok bekledin en fazla üzülürüz napalım

Ayy sorma sorma yumurtlama zamani baya istekliydim sonradan biraz zorlamaya basladi zaten yeter artik azcik mesafe koyarim test pozitif adamla isim bitti şimdilik
Siz ovulasyonlami takip ettiniz gebeliginizi kusura bakmayin yazdiysaniz denk gelmedim

Bende hic yatmadim valla o kadar sabırsızım ki ama olacaksa oluyor kuzum

Regl belirtim yok diye seviniyordum normalde 10 gün varken göğüslerim ağrımaya başlar bugüne kadar yoktu 4 gün kaldı regle ama geç yumurtladim yumurtlamaya göre 8 gün var daha regle. Ve acımaya başladı göğüslerim bu ay da olmadı galiba

Belli olmaz ki tatlım ya gebelik ile hamilelik belirtileri birbirine benziyormus baya

Kızlar yarın doktora gidicem enfeksiyon falan var mı diye. Bende devamlı kötü kokulu akıntı var. İdrar mı kan mı neyle nasıl bakılıyor. Aç mı tok mu gidicem bilmiyorum da. Bilen varsa yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…