Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 19.günüm arkandayım ama korkuyorum seni geçeceğim adet olacağım diye geçen ay bunu yaşadım
Benimde 20.günüm hadi bakalım benim bu ay olmadığını hissediyorum yani testlerle takip etmedim kasık ağrısından şeffaf akıntımdan anladım değerlendirdim ama malum benim yumurtalar taşşşş çatlamıyor çıt kırıldım değil

Başka birşey dedi mi peki? Yazmadın da ben yazayım dedim.
Kuzu kistim büyümüş biraz kan değerleri normal onun dışında korunmayın dedi kistten dolayı işte bide geç gebe kalabilirsin dedi ama kalırsın dedi folattro diye bi folikasit verdi bu kadar bide beta hcg 2 çıktı yav benim kafam karıştı ama adetliyim tabi

Neler var valla neymişiz hülyacım biz ya yumurta ara bul çatlamasın. Ama çatlamasının bir yolu vardır birde bazen tam tersi olblr her ay çatlama da değişen şey tabi olası bir sıkıntı yoksa tam 8 günüm var. Ama bu akşam kasık ağrım var üşüttüm mü acaba yoksam adet mi gelecek bazen adette 10 gün önceden belirti verirmiş. Gögüslerim yine acımaya başladı bıktım bundan da hepsinden bıktım iyi değilim sankim duygusal yoğunluğum var

Testlerde çift çizgiyi gören oluyor tebrik ediyoruz listeye bakıyorum hala bir kişide gebelik görünüyor arkadaşlar nasıl iş

Canım kızlar hepinize çok teşekkür ederim elimde 10 tane ovu testi kaldı adres isim soyisim sizde sıkıntı olmayacaksa birinize göndermek isterim

Karışmasın herşey normal doktorun iyiymiş güzel ilgilenmiş sen folik asit al hazırlasın seni hamilelik için. Bu kist nasıl bir kistmiş ki gebeliği geç yapıyor. Acaba çikolata kistin mi var? Adet olunca atarsın demedi mi peki? Çok soru sordum k. Bkma.

Duygularıma tercüman oldun canım ağzına kalemine sağlık Benimde gel gitlerim var duygusal anlamda en ufak bir şeyde ağlıyorum valla soğan bile böyle göz doldurmuyor bugün bir resimde söz gördüm 'Kadın , anne olabilme şansına vakıf' diye ayyyy görmez olaydım gözler şelale

Birde suyu azmı içiyorsun bol bol su iç lütfen 6/7 ay kurtulamadım ben idrarımı yapmsya korkuyordum artık okadar canım yanıyordu sureklı kotu kokulu akıntı gelırdı bide
Bende yanma kaşıntı yok sadece koku oluyor. Su içmeye de çalışıyorum ama az olabilir. Dikkat edeyim bundan sonra su tüketimime

Biz olmaya çalışanlar olarak gel ağlama. Bir sesli gülüp bir ağlamak geliyor. Bunun hiç birşeyle alakası yok ya çok mutlu olsamda bazen bu moda girebiliyorum aklımda çocuk olup olmama duyurusu da yok

Aynen zaten ovu testten çıkma 4 hamilelik testi var, bata 2 gün kala yapılabiliyormuş, hem clearblue erken gebelik de var 5 gün kala gösteriyormuş
Wuww haydi iyisin yap yap sırala buraya çift çift olsun dilerim testlerin

Canım yoldaşlarımmm

Bir gün gebe kalırsam her gün saatlerimi geçirdiğim bu sayfaya tüm yaşadıklarımı yazıcağıma dair söz vermiştim kendime. Ve o gün bugünmüş.
2 senedir evliyim ve 3 ay önce karar verdik çocuk sahibi olmaya .. doktora gidip tüm tahlil hormon her şeye baktırdık. Sonuçlarımı aldığımızda amh:0,84 tü ve şok olmuştum.Fsh:8,8 e2:36 çok kötü değildi ama yumurta rezervim cok azalmıştı. Bir gün bebeğimin olmasını öyle çok istedim ki hep bu sonuçla yıkılmıştım. Araştırmak istiyordum ama yeterli kaynak da yoktu.
Doktorum bana ilk gebelikte sorun olmaz 6 ay deneyin olmazsa tedavi seçeneklerini konuşuruz dedi. Bu arada benim amh düşük olduğu için eşime de test yaptırdık onun değerleri normaldi.
Forumlarda okumadığım kalmadı. Sonunda bir düzen oturttuk. Ovulasyon testi düzenli olarak her yumurtlamamda kullandım.
Ben yaptıklarımı anlatıcam ama tabi siz mutlaka doktorunuza danışarak hareket edin.
Ben yumurtlamaya kadar ben

1 kaşık arı sütü bal polen propolis karışımı
Folic us plus(aktif)
4-5 adet brezilya cevizi
Her gün çakşır otu çayı (son 1 ay ve yumurtlamaya kadar)
Omega3
Koenzimq10

eşim;
Cinseng
Omega3
Keçi boynuzu özü her gün 1 kaşık
Keçi boynuzu kaynattım sabah akşam suyunu içti

biz bunları yaptık. Son adetimden sonra 14. Gün yumurtlama gördüm.21-22-23 şubatta 3 gün pik yaptı ovulasyon testim. 24 ü öğlen gibi yavaş yavaş açıldı ama yine de koyuydu. 18-21-22-23 şubat ilişki günleri. Bat 7 marttaydı. 5 mart cuma test yaptım sadece beim gördüğüm çizgi vardı. 6 mart yine yaptım çok slik daha hızlı oluştu. Kan testi verdim 20 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra değerim 74. Allahım herkese nasip etsin. Belirtilerime gelince onca yazı okudum benim tek bildiğim sürelli adet görme gissi. Göğüs şişliği ama adetteki gibi, karın kasık agrısı yine adet olucak gibi.. ayırt etmek imkansız. Ama gerçekten bu ay onca agrıya ragmen inatla teste devam ettim. İçinde inanıyorsun hissediyorsun ya başka bir dıygu. Testler yükliycem ne kadar silik göreceksiniz. Eşim zaten koyu olmadığından hamile olmadığıma inanıyordu kan testine ben bakmadım o baktı saatlerce ağladı..
bir de sürekli okuduğum takmayınca oluyo muhabbeti var. Valla bendr öyle olmadı. Ciddi mesai harcadım . Arastırdım beslenmeme dikkt ettim ek gıda aldım. Emek vermeden hayatımda hiçbir şey elde edemedim. Bu da çok güzeld. Gün geldi üzüldüm agladım gün geldi isyan ettim. Sonra yine dua ettm istedim. Rabbim kırmadı beni. Bu arada bu ay tekrar amh baktırdım. 1,15 olmuş başka lab da bakıldı ama bu kdr değişir mi yükseldi mi bilemem. Sadece sunu söyleyebilirim 1 yumurta olsun ona gözünüz gibi bakın yeter. Her seyin doğru bir zamanı varmış gerçekten. Sizin için yapılan planları bilemezsiniz. Üzülmeyin isteyinnn ve çaba gösterin ben çok ümitsizliğe kapıldım hep eşim elimden tuttu olacağına inandırdı asla ümitsz olmayın

Eklentiler

• 4296F2CE-E61E-4AF2-A340-69D71F9EE40D.webp
    115,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 98141397-C622-47E1-8DD1-83A4764E212B.webp
    111 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ben ilk defa ovulasyon testi aldım az önce denedim adetten Bu yana 13. Günüm sizce yumurtlama olmuş mu yardımcı olabilir misiniz lütfen

Eklentiler

• 639BB47A-7E3F-498D-B609-7B869E0DCB6F.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 60
Ne kusuru kuzu sorun değil evet çikolata kisti 5 cme ulaşmasına az kaldı 2 ml falan gebeliğe engel oluyo tedavi edilmezse kısırlığa kadar gidiyo kanser riski de var ilerleyen durumlarda adet olunca da gitmiyo işte yapışık bişey bu ya Allah kimseye vermesin folik asit hakkında bi bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…