Başka birşey dedi mi peki? Yazmadın da ben yazayım dedim.Kızlar doktor folattro diye bi folik asit verdi kullanan var mı
Benimde 20.günüm hadi bakalımBenimde 19.günüm arkandayımama korkuyorum seni geçeceğim adet olacağım diye geçen ay bunu yaşadım
Birde suyu azmı içiyorsun bol bol su iç lütfen 6/7 ay kurtulamadım ben idrarımı yapmsya korkuyordum artık okadar canım yanıyordu sureklı kotu kokulu akıntı gelırdı bideBen idrarla baktırdım aç tok farketmıyor
Kuzu kistim büyümüş biraz kan değerleri normal onun dışında korunmayın dedi kistten dolayı işte bide geç gebe kalabilirsin dedi ama kalırsın dedi folattro diye bi folikasit verdi bu kadarBaşka birşey dedi mi peki? Yazmadın da ben yazayım dedim.
Aynen zaten ovu testten çıkma 4 hamilelik testi var, bata 2 gün kala yapılabiliyormuş, hem clearblue erken gebelik de var 5 gün kala gösteriyormuşYap gitsin beklemek strese sokuyor nasıl rahat olacaksan öyle yap canım
Neler var valla neymişiz hülyacım biz ya yumurta ara bul çatlamasın. Ama çatlamasının bir yolu vardırBenimde 20.günüm hadi bakalımbenim bu ay olmadığını hissediyorum yani testlerle takip etmedim kasık ağrısından şeffaf akıntımdan anladım değerlendirdim ama malum benim yumurtalar taşşşş çatlamıyor çıt kırıldım değil
Karışmasın herşey normal doktorun iyiymiş güzel ilgilenmiş sen folik asit al hazırlasın seni hamilelik için. Bu kist nasıl bir kistmiş ki gebeliği geç yapıyor. Acaba çikolata kistin mi var? Adet olunca atarsın demedi mi peki?Kuzu kistim büyümüş biraz kan değerleri normal onun dışında korunmayın dedi kistten dolayı işte bide geç gebe kalabilirsin dedi ama kalırsın dedi folattro diye bi folikasit verdi bu kadarbide beta hcg 2 çıktı yav benim kafam karıştı ama adetliyim tabi
Duygularıma tercüman oldun canım ağzına kalemine sağlıkNeler var valla neymişiz hülyacım biz ya yumurta ara bul çatlamasın. Ama çatlamasının bir yolu vardırbirde bazen tam tersi olblr her ay çatlama da değişen şey tabi olası bir sıkıntı yoksa tam 8 günüm var. Ama bu akşam kasık ağrım var üşüttüm mü acaba yoksam adet mi gelecek bazen adette 10 gün önceden belirti verirmiş. Gögüslerim yine acımaya başladı bıktım bundan da hepsinden bıktım iyi değilim sankim duygusal yoğunluğum var
Bende yanma kaşıntı yok sadece koku oluyor. Su içmeye de çalışıyorum ama az olabilir. Dikkat edeyim bundan sonra su tüketimimeBirde suyu azmı içiyorsun bol bol su iç lütfen 6/7 ay kurtulamadım ben idrarımı yapmsya korkuyordum artık okadar canım yanıyordu sureklı kotu kokulu akıntı gelırdı bide
Biz olmaya çalışanlar olarak gel ağlama.Duygularıma tercüman oldun canım ağzına kalemine sağlıkBenimde gel gitlerim var duygusal anlamda en ufak bir şeyde ağlıyorum valla soğan bile böyle göz doldurmuyor bugün bir resimde söz gördüm 'Kadın , anne olabilme şansına vakıf' diye ayyyy görmez olaydım gözler şelale
Wuww haydi iyisin yap yap sırala burayaAynen zaten ovu testten çıkma 4 hamilelik testi var, bata 2 gün kala yapılabiliyormuş, hem clearblue erken gebelik de var 5 gün kala gösteriyormuş
Ben 22 si pik gördüm. Bugün öğlen test yaptım koca tek çizgi ama hala regl de olmadım. Yanlış mı hesaplıyorum acabaÇatlamayı canım
Evet canim pik başlamış görünüyor yarinda pik olur gibi geliyor bana yarin gece yada 2. Gun catlama olurEki Görüntüle 2797815 24. günümden selam :) Ne diyorsunuz olmuş mu pik?
Suan henuz catlamamis ama pik olmus yarina en gec 2. Gune catlama olur 3 gun değerlendirin imkan varsaKızlar ben ilk defa ovulasyon testi aldım az önce denedim adetten Bu yana 13. Günüm sizce yumurtlama olmuş mu yardımcı olabilir misiniz lütfen
Ne kusuru kuzu sorun değil evet çikolata kisti 5 cme ulaşmasına az kaldı 2 ml falan gebeliğe engel oluyo tedavi edilmezse kısırlığa kadar gidiyo kanser riski de var ilerleyen durumlarda adet olunca da gitmiyo işte yapışık bişey bu ya Allah kimseye vermesinKarışmasın herşey normal doktorun iyiymiş güzel ilgilenmiş sen folik asit al hazırlasın seni hamilelik için. Bu kist nasıl bir kistmiş ki gebeliği geç yapıyor. Acaba çikolata kistin mi var? Adet olunca atarsın demedi mi peki?Çok soru sordum k. Bkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?