Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ama çok teşekkür açıklamanız için. Sizin adınıza çok ama çok sevindim mutluluğun anlayabiliyorum ne güzel duyguya sahib oldunuz. Rabbim her anını yaşamayı nasip etsin Ama şu sözünüzün aynısı bende de var hep böyle derim"" Emek vermeden hayatımda hiçbir şey elde edemedim" "bu söz çok şey içerir zorluklarım çoktu bu tek değildi hepsini zorda olsa aştım demek istedinizBende çok araştırıyorum bilmek beni mutlu ediyor stres de istesek istemesek de oluyor bu olana kadar bazımızda gidecek hatta olsa bitmeyecek birşey elimde değil. İnşallah bende emeklerimin karşılığını alırım zor oldu ama başardım aştım bunu da derim

Belli olmaz ki tatlım ya gebelik ile hamilelik belirtileri birbirine benziyormus baya
İnşallah oyledir bazen çok yoruluyorum gerçekten
Bende yanma kaşıntı yok sadece koku oluyor. Su içmeye de çalışıyorum ama az olabilir. Dikkat edeyim bundan sonra su tüketimime
Bende de var mı yok mu hiç bilmiyorum yoruldum artık valla bende regl olunca gideceğim degerlerime baktırmak için enfeksiyonu da soracağım

Tebrik ederim canim benim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin su gibi anlatmışsın ama nasil zorlu bi yolculuk beklemek bir ömür gibi hissetmek ❤❤❤

Anladım canım çikolata kisti olduğunu benim 15 yıllık arkadaşım var o da böyle. 4 yıl oldu bebeği olmuyor senin gibi herşeyi normal ama o çikolata kisti çok değişik birşey aniden ne yaptığı belli değil. Bir ara 40 gün adet olmadı adet söktürücü kullandı kanserden şüphe duydular neu diye değer var yükselmiş adet olmayınca birde bu kisti 3cmm filandı adet oldu doktor tekrar tedavi başladı bu sırada klomen kullandı bilirsin klomen zaten eğer çatlatma iğnesi kullanılmazsa yumurtayı kistte çeviriyor sonra içtiği klomen işe yaramadı o ay kisti patladı acillk oldu şuan senin durumunu ondan billyorm çocuk olmayı düşünüyor birde böyle sorun olması ayrı sinir bozucu adeti aşırı sancılı. Ameliyatta olunsa tekrarlıyormuş kist. Ailesinde onun genetikmiş ama çikolata kisti olup hamile kalanlar çok teyzeleri uzun süre olmadı oldu geç de olsa oldu hatta birisi baya büyük teyzesinininşallah arkadaşım ve sanada nasip olur. İyi olunda Bebiş gelir

Ben geçen ay hayıt suyu, bal, çörek otu, tarçın multi vitamin kullandım bu ayda aktara hazırlattığım bal, polen, arı sütü, ginseng,propolis karışımıyla yine hayıt suyu, multi vitamin, folik asit kullanıyorum. Çok sevdiğimden haşhaş hurma özü pekmezi karıştırıp yedim. Dediğin gibi mideye herşey giriyor fındık fıstık hurma badem gibi ürünleride çiğ tüketirim buna rağmen olmuyor rabbim izin vermedikçe

Kuzum öyle biraz yapışık bi kist işte nasip ya Allah ol derse olur ben ona inanıyorum hamd olsun düzenli olur adetlerim sancıya dayanamasamda oluya çok şükür adetim yumurtalıklarda iyiymiş hamd olsun bakalım nasip bize ne zaman verir Rabbım

Birde bugün seni konuştuk onla anlattım onun durumu öyleydi ya arkadaş var sayfada diye o yüzden haber verir misin demiştim hani hamilelik ise güzel haber olacaktı her şeyiniz çok iyi zaten sıkıntı yok birde ona doktor şimdi birgünün dahi geçerse gel demişti o da günü gününe olur bazen belki şaşar bir türlü şaşmadı doktor ne yapacaktı merak ediyoruz birgün de olsa geçmiyor valla nasip olsun o ne kist dinler ne başka birşey. Sağolasın tekrar bilgilerin için.

Bende yanma kaşıntı yok sadece koku oluyor. Su içmeye de çalışıyorum ama az olabilir. Dikkat edeyim bundan sonra su tüketimime
Her 25 kg 1 Lt su tüketilmesi lazım farzedelim 72 kilosunuz 3 Lt su tüketilmesi gerekiyor, bitki çayı kahve çay buna dahil değil 9 dan sonra su içilmemeli sabah uyanınca 2 bardak aç karnına suyla başladınızmı zamanla alışkanlık haline gelir. Yaz aylarında bu miktar 1. 2 Lt artabilir

Ah ben ne yapayım. 37 yaşındayım 10 yaşında kızım var iş güç derken 3 yıl önce ikinciyi istemeye başladık ama maalesef olmadı. Ha olur ha olur derken 3 yıl olmuş

canım N Narence06 sakın ama sakın korkma . Çikolata kisti benim ablamda vardı 8 cm ona rağmen hamile kaldı şimdi bebeği 1 yaşında. Ve benim de 5.6 cm vardı. Clife macun kullandım gitti şu an yok kistim. Clife macun denemediysen öneririm. 3 ay kullanıyorsun 1 ay ara veriyorsun. Allah’ın izni ile gidecek o ara verdiğin ayda.

Hayırlı olsun acaba belirti oldu mu hiç benim de 2 sinde pik günüydü herhangi bi belirti olur mu anlamaya çalışıyorum 9 aydır deniyoruz 4 yıldır evliyim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ne demek kuzum pek giremiyorum forma vakit buldukça yazıyorum Rabbım o arkadaşına da sana da bana da ve tüm Müslüman kardeşlerimin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…