Çok ama çok teşekkür açıklamanız için. Sizin adınıza çok ama çok sevindim mutluluğun anlayabiliyorumCanım yoldaşlarımmm
Bir gün gebe kalırsam her gün saatlerimi geçirdiğim bu sayfaya tüm yaşadıklarımı yazıcağıma dair söz vermiştim kendime. Ve o gün bugünmüş.
2 senedir evliyim ve 3 ay önce karar verdik çocuk sahibi olmaya .. doktora gidip tüm tahlil hormon her şeye baktırdık. Sonuçlarımı aldığımızda amh:0,84 tü ve şok olmuştum.Fsh:8,8 e2:36 çok kötü değildi ama yumurta rezervim cok azalmıştı. Bir gün bebeğimin olmasını öyle çok istedim ki hep bu sonuçla yıkılmıştım. Araştırmak istiyordum ama yeterli kaynak da yoktu.
Doktorum bana ilk gebelikte sorun olmaz 6 ay deneyin olmazsa tedavi seçeneklerini konuşuruz dedi. Bu arada benim amh düşük olduğu için eşime de test yaptırdık onun değerleri normaldi.
Forumlarda okumadığım kalmadı. Sonunda bir düzen oturttuk. Ovulasyon testi düzenli olarak her yumurtlamamda kullandım.
Ben yaptıklarımı anlatıcam ama tabi siz mutlaka doktorunuza danışarak hareket edin.
Ben yumurtlamaya kadar ben
1 kaşık arı sütü bal polen propolis karışımı
Folic us plus(aktif)
4-5 adet brezilya cevizi
Her gün çakşır otu çayı (son 1 ay ve yumurtlamaya kadar)
Omega3
Koenzimq10
eşim;
Cinseng
Omega3
Keçi boynuzu özü her gün 1 kaşık
Keçi boynuzu kaynattım sabah akşam suyunu içti
biz bunları yaptık. Son adetimden sonra 14. Gün yumurtlama gördüm.21-22-23 şubatta 3 gün pik yaptı ovulasyon testim. 24 ü öğlen gibi yavaş yavaş açıldı ama yine de koyuydu. 18-21-22-23 şubat ilişki günleri. Bat 7 marttaydı. 5 mart cuma test yaptım sadece beim gördüğüm çizgi vardı. 6 mart yine yaptım çok slik daha hızlı oluştu. Kan testi verdim 20 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra değerim 74. Allahım herkese nasip etsin. Belirtilerime gelince onca yazı okudum benim tek bildiğim sürelli adet görme gissi. Göğüs şişliği ama adetteki gibi, karın kasık agrısı yine adet olucak gibi.. ayırt etmek imkansız. Ama gerçekten bu ay onca agrıya ragmen inatla teste devam ettim. İçinde inanıyorsun hissediyorsun ya başka bir dıygu. Testler yükliycem ne kadar silik göreceksiniz. Eşim zaten koyu olmadığından hamile olmadığıma inanıyordu kan testine ben bakmadım o baktı saatlerce ağladı..
bir de sürekli okuduğum takmayınca oluyo muhabbeti var. Valla bendr öyle olmadı. Ciddi mesai harcadım . Arastırdım beslenmeme dikkt ettim ek gıda aldım. Emek vermeden hayatımda hiçbir şey elde edemedim. Bu da çok güzeld. Gün geldi üzüldüm agladım gün geldi isyan ettim.Sonra yine dua ettm istedim. Rabbim kırmadı beni. Bu arada bu ay tekrar amh baktırdım. 1,15 olmuş başka lab da bakıldı ama bu kdr değişir mi yükseldi mi bilemem. Sadece sunu söyleyebilirim 1 yumurta olsun ona gözünüz gibi bakın yeter. Her seyin doğru bir zamanı varmış gerçekten. Sizin için yapılan planları bilemezsiniz. Üzülmeyin isteyinnn ve çaba gösterin ben çok ümitsizliğe kapıldım hep eşim elimden tuttu olacağına inandırdı asla ümitsz olmayın
İmkanım var bugün dahil üç gün ilişki değil miSuan henuz catlamamis ama pik olmus yarina en gec 2. Gune catlama olur 3 gun değerlendirin imkan varsa
İnşallah oyledir bazen çok yoruluyorum gerçektenBelli olmaz ki tatlım ya gebelik ile hamilelik belirtileri birbirine benziyormus baya
Bende de var mı yok mu hiç bilmiyorum yoruldum artık valla bende regl olunca gideceğim degerlerime baktırmak için enfeksiyonu da soracağımBende yanma kaşıntı yok sadece koku oluyor. Su içmeye de çalışıyorum ama az olabilir. Dikkat edeyim bundan sonra su tüketimime
Tebrik ederim canim benim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin su gibi anlatmışsın ama nasil zorlu bi yolculuk beklemek bir ömür gibi hissetmek ❤❤❤Canım yoldaşlarımmm
Bir gün gebe kalırsam her gün saatlerimi geçirdiğim bu sayfaya tüm yaşadıklarımı yazıcağıma dair söz vermiştim kendime. Ve o gün bugünmüş.
2 senedir evliyim ve 3 ay önce karar verdik çocuk sahibi olmaya .. doktora gidip tüm tahlil hormon her şeye baktırdık. Sonuçlarımı aldığımızda amh:0,84 tü ve şok olmuştum.Fsh:8,8 e2:36 çok kötü değildi ama yumurta rezervim cok azalmıştı. Bir gün bebeğimin olmasını öyle çok istedim ki hep bu sonuçla yıkılmıştım. Araştırmak istiyordum ama yeterli kaynak da yoktu.
Doktorum bana ilk gebelikte sorun olmaz 6 ay deneyin olmazsa tedavi seçeneklerini konuşuruz dedi. Bu arada benim amh düşük olduğu için eşime de test yaptırdık onun değerleri normaldi.
Forumlarda okumadığım kalmadı. Sonunda bir düzen oturttuk. Ovulasyon testi düzenli olarak her yumurtlamamda kullandım.
Ben yaptıklarımı anlatıcam ama tabi siz mutlaka doktorunuza danışarak hareket edin.
Ben yumurtlamaya kadar ben
1 kaşık arı sütü bal polen propolis karışımı
Folic us plus(aktif)
4-5 adet brezilya cevizi
Her gün çakşır otu çayı (son 1 ay ve yumurtlamaya kadar)
Omega3
Koenzimq10
eşim;
Cinseng
Omega3
Keçi boynuzu özü her gün 1 kaşık
Keçi boynuzu kaynattım sabah akşam suyunu içti
biz bunları yaptık. Son adetimden sonra 14. Gün yumurtlama gördüm.21-22-23 şubatta 3 gün pik yaptı ovulasyon testim. 24 ü öğlen gibi yavaş yavaş açıldı ama yine de koyuydu. 18-21-22-23 şubat ilişki günleri. Bat 7 marttaydı. 5 mart cuma test yaptım sadece beim gördüğüm çizgi vardı. 6 mart yine yaptım çok slik daha hızlı oluştu. Kan testi verdim 20 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra değerim 74. Allahım herkese nasip etsin. Belirtilerime gelince onca yazı okudum benim tek bildiğim sürelli adet görme gissi. Göğüs şişliği ama adetteki gibi, karın kasık agrısı yine adet olucak gibi.. ayırt etmek imkansız. Ama gerçekten bu ay onca agrıya ragmen inatla teste devam ettim. İçinde inanıyorsun hissediyorsun ya başka bir dıygu. Testler yükliycem ne kadar silik göreceksiniz. Eşim zaten koyu olmadığından hamile olmadığıma inanıyordu kan testine ben bakmadım o baktı saatlerce ağladı..
bir de sürekli okuduğum takmayınca oluyo muhabbeti var. Valla bendr öyle olmadı. Ciddi mesai harcadım . Arastırdım beslenmeme dikkt ettim ek gıda aldım. Emek vermeden hayatımda hiçbir şey elde edemedim. Bu da çok güzeld. Gün geldi üzüldüm agladım gün geldi isyan ettim.Sonra yine dua ettm istedim. Rabbim kırmadı beni. Bu arada bu ay tekrar amh baktırdım. 1,15 olmuş başka lab da bakıldı ama bu kdr değişir mi yükseldi mi bilemem. Sadece sunu söyleyebilirim 1 yumurta olsun ona gözünüz gibi bakın yeter. Her seyin doğru bir zamanı varmış gerçekten. Sizin için yapılan planları bilemezsiniz. Üzülmeyin isteyinnn ve çaba gösterin ben çok ümitsizliğe kapıldım hep eşim elimden tuttu olacağına inandırdı asla ümitsz olmayın
Yani 3 gun degil de siliklesmeye baslayana kadar degerlendirmenizde fayda ❤ insallah rabbim gönlünüze göre verir...İmkanım var bugün dahil üç gün ilişki değil mi
Anladım canım çikolata kisti olduğunu benim 15 yıllık arkadaşım var o da böyle. 4 yıl oldu bebeği olmuyor senin gibi herşeyi normal ama o çikolata kisti çok değişik birşey aniden ne yaptığı belli değil. Bir ara 40 gün adet olmadı adet söktürücü kullandı kanserden şüphe duydular neu diye değer var yükselmiş adet olmayınca birde bu kisti 3cmm filandı adet oldu doktor tekrar tedavi başladı bu sırada klomen kullandı bilirsin klomen zaten eğer çatlatma iğnesi kullanılmazsa yumurtayı kistte çeviriyor sonra içtiği klomen işe yaramadı o ay kisti patladı acillk olduNe kusuru kuzu sorun değil evet çikolata kisti 5 cme ulaşmasına az kaldı 2 ml falan gebeliğe engel oluyo tedavi edilmezse kısırlığa kadar gidiyo kanser riski de var ilerleyen durumlarda adet olunca da gitmiyo işte yapışık bişey bu ya Allah kimseye vermesinfolik asit hakkında bi bilgin var mı
Yumurtlama ne zamandı acabaKızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
Ben geçen ay hayıt suyu, bal, çörek otu, tarçın multi vitamin kullandım bu ayda aktara hazırlattığım bal, polen, arı sütü, ginseng,propolis karışımıyla yine hayıt suyu, multi vitamin, folik asit kullanıyorum. Çok sevdiğimden haşhaş hurma özü pekmezi karıştırıp yedim. Dediğin gibi mideye herşey giriyorkullan bakalım folik asit , hayıt suyu içtim, klomen kullandım ,ovulasyon testi yaptım ,dogyy ozisyon denedim :) havuç suyu denedim bir defa yine olmadı mart sonu denemeye devam olur belki benim mide buğday ambarı gibi ne bulsam içmişim sayınca korktum
Kuzum öyle biraz yapışık bi kist işte nasip ya Allah ol derse olur ben ona inanıyorum hamd olsun düzenli olur adetlerim sancıya dayanamasamda oluya çok şükür adetim yumurtalıklarda iyiymiş hamd olsun bakalım nasip bize ne zaman verir RabbımAnladım canım çikolata kisti olduğunu benim 15 yıllık arkadaşım var o da böyle. 4 yıl oldu bebeği olmuyor senin gibi herşeyi normal ama o çikolata kisti çok değişik birşey aniden ne yaptığı belli değil. Bir ara 40 gün adet olmadı adet söktürücü kullandı kanserden şüphe duydular neu diye değer var yükselmiş adet olmayınca birde bu kisti 3cmm filandı adet oldu doktor tekrar tedavi başladı bu sırada klomen kullandı bilirsin klomen zaten eğer çatlatma iğnesi kullanılmazsa yumurtayı kistte çeviriyor sonra içtiği klomen işe yaramadı o ay kisti patladı acillk olduşuan senin durumunu ondan billyorm çocuk olmayı düşünüyor birde böyle sorun olması ayrı sinir bozucu adeti aşırı sancılı. Ameliyatta olunsa tekrarlıyormuş kist. Ailesinde onun genetikmiş ama çikolata kisti olup hamile kalanlar çok teyzeleri uzun süre olmadı oldu geç de olsa oldu hatta birisi baya büyük teyzesinin inşallah arkadaşım ve sanada nasip olur. İyi olunda Bebiş gelir
Allah tamamına erdirsin canım. Kaç tane yedin havuç gündeÇok teşekkür ederim. Hemde ne sürprizRabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın 8 ayın sonunda bu mutluluğu gördüm havuç yiyin kızlar
Birde bugün seni konuştuk onla anlattım onun durumu öyleydi ya arkadaş var sayfada diyeKuzum öyle biraz yapışık bi kist işte nasip ya Allah ol derse olur ben ona inanıyorum hamd olsun düzenli olur adetlerim sancıya dayanamasamda oluya çok şükür adetim yumurtalıklarda iyiymiş hamd olsun bakalım nasip bize ne zaman verir Rabbım
Yoktu ki evde, ovu testiyle hediye gelen test vardı. Yapmayacaktım ama yapasım tuttu işte. Kısmet.Kaset değil de erken gebelik yapsaydın keşke
Her 25 kg 1 Lt su tüketilmesi lazım farzedelim 72 kilosunuz 3 Lt su tüketilmesi gerekiyor, bitki çayı kahve çay buna dahil değil 9 dan sonra su içilmemeli sabah uyanınca 2 bardak aç karnına suyla başladınızmı zamanla alışkanlık haline gelir. Yaz aylarında bu miktar 1. 2 Lt artabilirBende yanma kaşıntı yok sadece koku oluyor. Su içmeye de çalışıyorum ama az olabilir. Dikkat edeyim bundan sonra su tüketimime
Ah ben ne yapayım. 37 yaşındayım 10 yaşında kızım var iş güç derken 3 yıl önce ikinciyi istemeye başladık ama maalesef olmadı. Ha olur ha olur derken 3 yıl olmuşkaç yaşındasın canım :) Bende seninle aynı durumdayım geç kaldığımı düşünüyorum kızım 4,5 yaşında aralarında baya yaş farkı olacak iş vs herşey için bekledim bu zmaanda hazır hissediyorum kendimi bende planlı olur dedim hatta oğlak burcuyum bende
Yumurta kalitesini artırmak ve yumurtlamayı kolaylaştırmak için sanırım aktar verdi banaBu hayıt suyunu neden içiyorsunuz kızlar
21-22 si pik gördüm 23 çatlamıştı. Sadece pik günlerini değerlendirebilmiştikYumurtlama ne zamandı acaba
Ne demek kuzum pek giremiyorum forma vakit buldukça yazıyorum Rabbım o arkadaşına da sana da bana da ve tüm Müslüman kardeşlerimin kucağını boş bırakmasın inşallahBirde bugün seni konuştuk onla anlattım onun durumu öyleydi ya arkadaş var sayfada diyeo yüzden haber verir misin demiştim hani hamilelik ise güzel haber olacaktı her şeyiniz çok iyi zaten sıkıntı yok birde ona doktor şimdi birgünün dahi geçerse gel demişti o da günü gününe olur bazen belki şaşar bir türlü şaşmadı doktor ne yapacaktı merak ediyoruz birgün de olsa geçmiyor valla nasip olsun o ne kist dinler ne başka birşey. Sağolasın tekrar bilgilerin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?