Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et artık hamil duası kabul olur

Kuzu doktor olur bebeğin engel değil ama biraz zahmet verecek dedi geç olur dedi işte ablan kaç sene sonra bebek sahibi oldu yada ay bide tedavi uygulandı mı kist için ben gebelik düşündüğüm için ilaç vermedi doktor bide sen ne kadar süredir evlisin ve bebek istiyosun kuzu

Canım ablam evlendi zaten çikolata kistim var deyip korunmadı hiç. 5 ay sonra hamile kaldı. Ama o da içeriği Clife macuna benzer bişey kullandı. Onu bulamayınca ben C life kullandım nerdeyse aynılar diye. Hiç beklemiyordu. Sürpriz olmuştu bize. Benim 19 aydır çalışmalar devam ediyor. Ama son 1 yıldır belki çikolata kistim yok. Başka sorunlar var bende.

Hayırlı olsun acaba belirti oldu mu hiç benim de 2 sinde pik günüydü herhangi bi belirti olur mu anlamaya çalışıyorum 9 aydır deniyoruz 4 yıldır evliyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim hiç belirtim yok.sadece göğüs ucumda hassasiyet var birde çabuk üşüyüp çabuk ısınıyorum. Onun dışında herhangi belirtim yok.

bende 8 aydır deniyordum. Bir kimyasalım var bunda da o yüzden korkuyorum biraz
Benim henüz hiç gebelik oluşmadı ama bn sanırım yumurtlama günlerini daha önce bilmediğim için hep kaçırdım bu ay çok güzel takip ettim artık doktorlara güvenim kalmadı biri miyom var dedi diğeri ne miyomu PCo var dedi direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar böyle benim de bu ay bakalım hayırlısı

Eklentiler

• 6DB4CAC5-F7D2-4F1A-9092-A12D365D0D08.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 54
Kuzu valla doktor bugün öyle dedi olur ama biraz geç olabilir dedi bana da ama Rabbım bilir kimse bilemez ben bu aralar hamile kalcam gibi hissediyorum niyeyse bide beta hcg bugün 2 çıktı o bile beni bi mutlu etti anlatamam

Yaaa supersin demek ki ilk yumurtan dollendi

Kizceler batima iki gun var ovulasyonumda t cizgim biraz kirmizi cikti yorumlar misiniz bu kirmizilik normal mi yoksa olabilir mi yumurta gelistirip catlatma yapmistik bu ay
Gebelik testi yapmalisin genelde batın dibinde bu kadar koyu görenler hamile oluyor

Ya bir de sanki hiç hamile olamıcakmış gibi hisseden var mı ben mi böyleyim bir tek çok kötü hissediyorum
Bende öyle hissediyordum. Sorunluyum hamile kalamayacağım gibi geliyordu. Kafanıza takmayın demiyeceğim çünkü olmuyor ama rabbimin ol demesini bekliyor herşey gerçekten onu düşünün hep ben bu ay öyle yaptım rabbim zamanını bekliyor diyordum

Benimde bu pişmanlığım var 8 yıldır evliyim sürüne sürüne iki kere gebelik yaşayabildim biri sağ diğeri vefat etti şimdiki aklım olsa asla korunmazdım ikisinde de üçer yıl uğraştım doktor doktor gezdim en kötüsü de elalemin çenesiyle uğraşmak eş dost çatır çatır doğuruyor Allah büyük yüzümüz gülsün inşallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…