Kuzu benim kist var korkuyorum zararı olacak diye bende bu ay soğan kürüne başlıyorum birde folikasit verdi doktorum onu iccemYumurta kalitesini artırmak ve yumurtlamayı kolaylaştırmak için sanırım aktar verdi bana
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et artıkCanım yoldaşlarımmm
Bir gün gebe kalırsam her gün saatlerimi geçirdiğim bu sayfaya tüm yaşadıklarımı yazıcağıma dair söz vermiştim kendime. Ve o gün bugünmüş.
2 senedir evliyim ve 3 ay önce karar verdik çocuk sahibi olmaya .. doktora gidip tüm tahlil hormon her şeye baktırdık. Sonuçlarımı aldığımızda amh:0,84 tü ve şok olmuştum.Fsh:8,8 e2:36 çok kötü değildi ama yumurta rezervim cok azalmıştı. Bir gün bebeğimin olmasını öyle çok istedim ki hep bu sonuçla yıkılmıştım. Araştırmak istiyordum ama yeterli kaynak da yoktu.
Doktorum bana ilk gebelikte sorun olmaz 6 ay deneyin olmazsa tedavi seçeneklerini konuşuruz dedi. Bu arada benim amh düşük olduğu için eşime de test yaptırdık onun değerleri normaldi.
Forumlarda okumadığım kalmadı. Sonunda bir düzen oturttuk. Ovulasyon testi düzenli olarak her yumurtlamamda kullandım.
Ben yaptıklarımı anlatıcam ama tabi siz mutlaka doktorunuza danışarak hareket edin.
Ben yumurtlamaya kadar ben
1 kaşık arı sütü bal polen propolis karışımı
Folic us plus(aktif)
4-5 adet brezilya cevizi
Her gün çakşır otu çayı (son 1 ay ve yumurtlamaya kadar)
Omega3
Koenzimq10
eşim;
Cinseng
Omega3
Keçi boynuzu özü her gün 1 kaşık
Keçi boynuzu kaynattım sabah akşam suyunu içti
biz bunları yaptık. Son adetimden sonra 14. Gün yumurtlama gördüm.21-22-23 şubatta 3 gün pik yaptı ovulasyon testim. 24 ü öğlen gibi yavaş yavaş açıldı ama yine de koyuydu. 18-21-22-23 şubat ilişki günleri. Bat 7 marttaydı. 5 mart cuma test yaptım sadece beim gördüğüm çizgi vardı. 6 mart yine yaptım çok slik daha hızlı oluştu. Kan testi verdim 20 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra değerim 74. Allahım herkese nasip etsin. Belirtilerime gelince onca yazı okudum benim tek bildiğim sürelli adet görme gissi. Göğüs şişliği ama adetteki gibi, karın kasık agrısı yine adet olucak gibi.. ayırt etmek imkansız. Ama gerçekten bu ay onca agrıya ragmen inatla teste devam ettim. İçinde inanıyorsun hissediyorsun ya başka bir dıygu. Testler yükliycem ne kadar silik göreceksiniz. Eşim zaten koyu olmadığından hamile olmadığıma inanıyordu kan testine ben bakmadım o baktı saatlerce ağladı..
bir de sürekli okuduğum takmayınca oluyo muhabbeti var. Valla bendr öyle olmadı. Ciddi mesai harcadım . Arastırdım beslenmeme dikkt ettim ek gıda aldım. Emek vermeden hayatımda hiçbir şey elde edemedim. Bu da çok güzeld. Gün geldi üzüldüm agladım gün geldi isyan ettim.Sonra yine dua ettm istedim. Rabbim kırmadı beni. Bu arada bu ay tekrar amh baktırdım. 1,15 olmuş başka lab da bakıldı ama bu kdr değişir mi yükseldi mi bilemem. Sadece sunu söyleyebilirim 1 yumurta olsun ona gözünüz gibi bakın yeter. Her seyin doğru bir zamanı varmış gerçekten. Sizin için yapılan planları bilemezsiniz. Üzülmeyin isteyinnn ve çaba gösterin ben çok ümitsizliğe kapıldım hep eşim elimden tuttu olacağına inandırdı asla ümitsz olmayın
Kuzu doktor olur bebeğin engel değil ama biraz zahmet verecek dedi geç olur dedi işte ablan kaç sene sonra bebek sahibi oldu yada ay bide tedavi uygulandı mı kist için ben gebelik düşündüğüm için ilaç vermedi doktor bide sen ne kadar süredir evlisin ve bebek istiyosun kuzucanım N Narence06 sakın ama sakın korkma . Çikolata kisti benim ablamda vardı 8 cm ona rağmen hamile kaldı şimdi bebeği 1 yaşında. Ve benim de 5.6 cm vardı. Clife macun kullandım gitti şu an yok kistim. Clife macun denemediysen öneririm. 3 ay kullanıyorsun 1 ay ara veriyorsun. Allah’ın izni ile gidecek o ara verdiğin ayda.
Canım ablam evlendi zaten çikolata kistim var deyip korunmadı hiç. 5 ay sonra hamile kaldı. Ama o da içeriği Clife macuna benzer bişey kullandı. Onu bulamayınca ben C life kullandım nerdeyse aynılar diye. Hiç beklemiyordu. Sürpriz olmuştu bize. Benim 19 aydır çalışmalar devam ediyor. Ama son 1 yıldır belki çikolata kistim yok. Başka sorunlar var bende.Kuzu doktor olur bebeğin engel değil ama biraz zahmet verecek dedi geç olur dedi işte ablan kaç sene sonra bebek sahibi oldu yada ay bide tedavi uygulandı mı kist için ben gebelik düşündüğüm için ilaç vermedi doktor bide sen ne kadar süredir evlisin ve bebek istiyosun kuzu
Benim hiç belirtim yok.sadece göğüs ucumda hassasiyet var birde çabuk üşüyüp çabuk ısınıyorum. Onun dışında herhangi belirtim yok.Hayırlı olsun acaba belirti oldu mu hiç benim de 2 sinde pik günüydü herhangi bi belirti olur mu anlamaya çalışıyorum 9 aydır deniyoruz 4 yıldır evliyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
bende 8 aydır deniyordum. Bir kimyasalım var bunda da o yüzden korkuyorum birazBenim hiç belirtim yok.sadece göğüs ucumda hassasiyet var birde çabuk üşüyüp çabuk ısınıyorum. Onun dışında herhangi belirtim yok.
Benim henüz hiç gebelik oluşmadı ama bn sanırım yumurtlama günlerini daha önce bilmediğim için hep kaçırdım bu ay çok güzel takip ettim artık doktorlara güvenim kalmadı biri miyom var dedi diğeri ne miyomu PCo var dedi direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar böyle benim de bu ay bakalım hayırlısıbende 8 aydır deniyordum. Bir kimyasalım var bunda da o yüzden korkuyorum biraz
A aaaa bence pikBugünkü testim. @LeeSoon dan sonra ben başlıyorum şimdi pik telaşınaBenim hizla koyulaşıp ertesi gün silikleşiyor. Akşama tekrar yapıcam. Pik mi sizce ?
Kuzu valla doktor bugün öyle dedi olur ama biraz geç olabilir dedi bana da ama Rabbım bilir kimse bilemez ben bu aralar hamile kalcam gibi hissediyorum niyeyse bide beta hcg bugün 2 çıktı o bile beni bi mutlu etti anlatamamCanım ablam evlendi zaten çikolata kistim var deyip korunmadı hiç. 5 ay sonra hamile kaldı. Ama o da içeriği Clife macuna benzer bişey kullandı. Onu bulamayınca ben C life kullandım nerdeyse aynılar diye. Hiç beklemiyordu. Sürpriz olmuştu bize. Benim 19 aydır çalışmalar devam ediyor. Ama son 1 yıldır belki çikolata kistim yok. Başka sorunlar var bende.
dün değerlendirdik, bi de yarin değerlendirebiliriz.. peşpeşe olmuyor ya. Kocam kuruyorSuan henuz catlamamis ama pik olmus yarina en gec 2. Gune catlama olur 3 gun değerlendirin imkan varsa
Bende de oluyor aynı his bazen.. Yalniz değilsin.. Ama neden olmasin ki diyorum.. Ayni şeyleri yaşayan bir sürü kadın var. Elimizden geleni yapalımYa bir de sanki hiç hamile olamıcakmış gibi hisseden var mı ben mi böyleyim bir tek çok kötü hissediyorum
Hayirli olsun cok sevindimKızlar bende bugün iki tane test yaptım kuruma çizgisinden şüpheleniyordum ya. Biri erken gebelik biri normal bat 10 mart. Galiba varumarım benimle kalır
Soğan kürünü bende yaptımKuzu benim kist var korkuyorum zararı olacak diye bende bu ay soğan kürüne başlıyorum birde folikasit verdi doktorum onu iccem
Etkisi oldu mu kuzu bide yumurtlamaya yakın bırakmak gerekir miş sen ne kadar süre yaptınSoğan kürünü bende yaptım
Yaaa supersin demek ki ilk yumurtan dollendiKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
Gebelik testi yapmalisin genelde batın dibinde bu kadar koyu görenler hamile oluyorKizceler batima iki gun var ovulasyonumda t cizgim biraz kirmizi cikti yorumlar misiniz bu kirmizilik normal mi yoksa olabilir mi yumurta gelistirip catlatma yapmistik bu ay
Bende öyle hissediyordum. Sorunluyum hamile kalamayacağım gibi geliyordu. Kafanıza takmayın demiyeceğim çünkü olmuyor ama rabbimin ol demesini bekliyor herşey gerçekten onu düşünün hep ben bu ay öyle yaptım rabbim zamanını bekliyor diyordumYa bir de sanki hiç hamile olamıcakmış gibi hisseden var mı ben mi böyleyim bir tek çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?