Canım 2012 de yaptım ben doktor sende pko mu çikolata kıstımı ne ıse ondan var dedı bende ılaçdan korktum netden gördüm öle yaptım sabah ac karnına soğanı yıkayıp kabuguyla kaynattık hergun taza yaptım netden bakabılırmısın rica etsem yanlış yönlendırmek ıstememEtkisi oldu mu kuzu bide yumurtlamaya yakın bırakmak gerekir miş sen ne kadar süre yaptın
Ben de aynı düşünmüştüm yaşım geçtikçe daha zor olur bakamam şimdi tam zamanı dedim 3 yıl önce 34 yaşındaydım. Ama işte dünyaya bir insanın gelmesi bizim planımıza göre olmuyor maalesef inşallah sen çok beklemezsin çok zor bir süreç çünküumut dünyası işte :)
ben güya aralıkda hamıle kalıyordum planım oydu ben tıpık oğlak burcuyum Allah dedıkı al sana plan keske daha önceden deneseydım dıyorım yasım gecyor korkuyorum bakamam ya olmazsa nebılııyım ya
Aynen canım .biraz ruh halimiz değişti uzaklaşmak iyi geldi memlekette tutunmak istiyordur belki annesineOlur olur hedefe giden yolda herşey mübahtır
Canim bu aksam test yaptin mi ne durumdasin merak ettim ❤Bugünkü testim. @LeeSoon dan sonra ben başlıyorum şimdi pik telaşınaBenim hizla koyulaşıp ertesi gün silikleşiyor. Akşama tekrar yapıcam. Pik mi sizce ?
Arkadslar ovulasyonum pik cikica erken gebelik testi yaptim evet silik cizgi cikti ama ben yinede sanki inanamiyorum
Arkadslar ovulasyonum pik cikica erken gebelik testi yaptim evet silik cizgi cikti ama ben yinede sanki inanamiyorum
Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsunBende öyle hissediyordum. Sorunluyum hamile kalamayacağım gibi geliyordu. Kafanıza takmayın demiyeceğim çünkü olmuyor ama rabbimin ol demesini bekliyor herşey gerçekten onu düşünün hep ben bu ay öyle yaptım rabbim zamanını bekliyor diyordum
Var çizgiii var varrr işte .yehuuuuu
Kaset testte de çıkar inşallah, çizgi bariz görünüyor
Merhaba canim ben bu ay doktor gozetiminde yumurta gelistirip catlatma ignesi olfum bugun 13. Gunum carsamba yada persembe regl olmam lazim oylesine bilmem icime fogdu bi yapayim dedim adete iki kala boyle pik cikinca arkadslar test yap diyince bende yaptim silik cizgi cikti tabi ben yarin faln bidaha yapicam insaAllah yaniltmaz testtebrik ederim saglikli bir gebelik olsun insallah
kaçıncı gün koyu cikti daha once yapiyormuydunuz ovulasyonu yoksa öylesinei yaptınız
Gitti mi peki kistin kuzuCanım 2012 de yaptım ben doktor sende pko mu çikolata kıstımı ne ıse ondan var dedı bende ılaçdan korktum netden gördüm öle yaptım sabah ac karnına soğanı yıkayıp kabuguyla kaynattık hergun taza yaptım netden bakabılırmısın rica etsem yanlış yönlendırmek ıstemem
Ovulasyon testinin koyu çıkmasınin sebebi bhcg hormonunun lh testini de boyamasiArkadslar ovulasyonum pik cikica erken gebelik testi yaptim evet silik cizgi cikti ama ben yinede sanki inanamiyorum
Vok sevindim darısı bu topikteki bekleyenlerin başınaMerhaba canim ben bu ay doktor gozetiminde yumurta gelistirip catlatma ignesi olfum bugun 13. Gunum carsamba yada persembe regl olmam lazim oylesine bilmem icime fogdu bi yapayim dedim adete iki kala boyle pik cikinca arkadslar test yap diyince bende yaptim silik cizgi cikti tabi ben yarin faln bidaha yapicam insaAllah yaniltmaz test
Canım ne kullandın peki?Merhaba canim ben bu ay doktor gozetiminde yumurta gelistirip catlatma ignesi olfum bugun 13. Gunum carsamba yada persembe regl olmam lazim oylesine bilmem icime fogdu bi yapayim dedim adete iki kala boyle pik cikinca arkadslar test yap diyince bende yaptim silik cizgi cikti tabi ben yarin faln bidaha yapicam insaAllah yaniltmaz test
Bunu bir kere daha onaylamış olduk çünkü bata çok yakın kesinlikle lh o koyulukta olmuyorVar çizgiii var varrr işte .yehuuuuuBir kez daha belli oldu ki bata yakın zamanda ovulasyon pik ise gebelik ihtimali çok yüksek arkadaşlar.
Femara kullandım bitane yumurtam gelisti 21 mm canm cuma gunu kistimnpatlafi hastanedeydim hatta valla benim inanasim gelmiyo test yaniltmaz dimiCanım ne kullandın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?