Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etkisi oldu mu kuzu bide yumurtlamaya yakın bırakmak gerekir miş sen ne kadar süre yaptın
Canım 2012 de yaptım ben doktor sende pko mu çikolata kıstımı ne ıse ondan var dedı bende ılaçdan korktum netden gördüm öle yaptım sabah ac karnına soğanı yıkayıp kabuguyla kaynattık hergun taza yaptım netden bakabılırmısın rica etsem yanlış yönlendırmek ıstemem

Ben de aynı düşünmüştüm yaşım geçtikçe daha zor olur bakamam şimdi tam zamanı dedim 3 yıl önce 34 yaşındaydım. Ama işte dünyaya bir insanın gelmesi bizim planımıza göre olmuyor maalesef inşallah sen çok beklemezsin çok zor bir süreç çünkü

Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun hamilelik belirtilerini ve yumurtlama döneminde hangi günleri değerlendirdiğini yazabilir misin

Arkadslar ovulasyonum pik cikica erken gebelik testi yaptim evet silik cizgi cikti ama ben yinede sanki inanamiyorum
tebrik ederim saglikli bir gebelik olsun insallah
kaçıncı gün koyu cikti daha once yapiyormuydunuz ovulasyonu yoksa öylesinei yaptınız

tebrik ederim saglikli bir gebelik olsun insallah
kaçıncı gün koyu cikti daha once yapiyormuydunuz ovulasyonu yoksa öylesinei yaptınız
Merhaba canim ben bu ay doktor gozetiminde yumurta gelistirip catlatma ignesi olfum bugun 13. Gunum carsamba yada persembe regl olmam lazim oylesine bilmem icime fogdu bi yapayim dedim adete iki kala boyle pik cikinca arkadslar test yap diyince bende yaptim silik cizgi cikti tabi ben yarin faln bidaha yapicam insaAllah yaniltmaz test

Gitti mi peki kistin kuzu

Arkadslar ovulasyonum pik cikica erken gebelik testi yaptim evet silik cizgi cikti ama ben yinede sanki inanamiyorum
Ovulasyon testinin koyu çıkmasınin sebebi bhcg hormonunun lh testini de boyamasi inan inan hayirli olsun en kisa surede kan da ver

Vok sevindim darısı bu topikteki bekleyenlerin başına insallah saglikli bir sekilde kucagina alırsın ❤❤❤

Canım ne kullandın peki?

Var çizgiii var varrr işte .yehuuuuu Bir kez daha belli oldu ki bata yakın zamanda ovulasyon pik ise gebelik ihtimali çok yüksek arkadaşlar.
Bunu bir kere daha onaylamış olduk çünkü bata çok yakın kesinlikle lh o koyulukta olmuyor ne kadar çok sevindim anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…