Oyy saol kuzum yani test 6 gun oncesine kadr net sonuc diyo yarin faln bidaha yapim ya ben ya degilsemBunu bir kere daha onaylamış olduk çünkü bata çok yakın kesinlikle lh o koyulukta olmuyorne kadar çok sevindim anlatamam
Kan ver kanFemara kullandım bitane yumurtam gelisti 21 mm canm cuma gunu kistimnpatlafi hastanedeydim hatta valla benim inanasim gelmiyo test yaniltmaz dimi
İnşallah yanıltmaz, ben ovulasyon testinde çıkana daha çok güveniyorum, ardından da erken gebelik testinde silik çizgi. Bence var ama sen kan vermeden emin olma canım.Femara kullandım bitane yumurtam gelisti 21 mm canm cuma gunu kistimnpatlafi hastanedeydim hatta valla benim inanasim gelmiyo test yaniltmaz dimi
İnşallah yanıltmaz, ben ovulasyon testinde çıkana daha çok güveniyorum, ardından da erken gebelik testinde silik çizgi. Bence var ama sen kan vermeden emin olma canım.
Yap için rahat olsun inanacak kadar koyuluğu gör hatta git kan testi ver sağlık ocağındaOyy saol
Oyy saol kuzum yani test 6 gun oncesine kadr net sonuc diyo yarin faln bidaha yapim ya ben ya degilsem
Bende oyke düşünüyorum zaten carsamba regl olmam lazim bekliyom ben usulca sonrasi Allah buyukİnşallah yanıltmaz, ben ovulasyon testinde çıkana daha çok güveniyorum, ardından da erken gebelik testin de silik çizgi. Bence var ama sen kan vermeden emin olma canım.
Pozitif test sonuçları bana da iyi geliyor ümidim artıyor. Mutlu ettin vallahi hadi bakalım hayırlısı :)Bende oyle dusunuyorum zaten carsamba regl olmam lazim bekliyim ben usulca sonrasi Allah buyuk
Bende oyke düşünüyorum zaten carsamba regl olmam lazim bekliyom ben usulca sonrasi Allah buyukİnşallah yanıltmaz, ben ovulasyon testinde çıkana daha çok güveniyorum, ardından da erken gebelik testin de silik çizgi. Bence var ama sen kan vermeden emin olma canım.
Laboquick bendeki de bunu görmemişim kusura bakmaPeki markası ne laboquick var bende
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadslar ovulasyonum pik cikica erken gebelik testi yaptim evet silik cizgi cikti ama ben yinede sanki inanamiyorum
Bilmiyorum ki valla ben ikiz bile olabileceginden şüpheleniyorumYaaa supersin demek ki ilk yumurtan dollendi
Amin kuzum bikac gune net sonuc daha belli olur suan acaba die dusunuyorum halenHayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Güzel düşünelim güzel olsunAmin kuzum bikac gune net sonuc daha belli olur suan acaba die dusunuyorum halen
Hafi bakalım Rabbim hepimize nasip etsinGüzel düşünelim güzel olsun
Yarın öbür gün olursun canım gebelik yoksa yüksek ihtimal yarın olursun. 22 si pik 23 ündemi çatladı. Mesela 23 nde çatladıysa. 9 unda olursun yüksek ihtimalBen 22 si pik gördüm. Bugün öğlen test yaptım koca tek çizgi ama hala regl de olmadım. Yanlış mı hesaplıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?