Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy saol
Bunu bir kere daha onaylamış olduk çünkü bata çok yakın kesinlikle lh o koyulukta olmuyor ne kadar çok sevindim anlatamam
Oyy saol kuzum yani test 6 gun oncesine kadr net sonuc diyo yarin faln bidaha yapim ya ben ya degilsem

Femara kullandım bitane yumurtam gelisti 21 mm canm cuma gunu kistimnpatlafi hastanedeydim hatta valla benim inanasim gelmiyo test yaniltmaz dimi
İnşallah yanıltmaz, ben ovulasyon testinde çıkana daha çok güveniyorum, ardından da erken gebelik testinde silik çizgi. Bence var ama sen kan vermeden emin olma canım.

Bende oyle dusunuyorum zaten carsamba regl olmam lazim bekliyim ben usulca sonrasi Allah buyuk
İnşallah yanıltmaz, ben ovulasyon testinde çıkana daha çok güveniyorum, ardından da erken gebelik testinde silik çizgi. Bence var ama sen kan vermeden emin olma canım.

Oyy saol

Oyy saol kuzum yani test 6 gun oncesine kadr net sonuc diyo yarin faln bidaha yapim ya ben ya degilsem
Yap için rahat olsun inanacak kadar koyuluğu gör hatta git kan testi ver sağlık ocağında değilsen de sağlık olsun biliyorım belki ne desek pek için inanamayacak ama o testleri silik görmek bile öyle durup dururken zor yani birşey var ki çıkıyor.

İnşallah yanıltmaz, ben ovulasyon testinde çıkana daha çok güveniyorum, ardından da erken gebelik testin de silik çizgi. Bence var ama sen kan vermeden emin olma canım.
Bende oyke düşünüyorum zaten carsamba regl olmam lazim bekliyom ben usulca sonrasi Allah buyuk

İnşallah yanıltmaz, ben ovulasyon testinde çıkana daha çok güveniyorum, ardından da erken gebelik testin de silik çizgi. Bence var ama sen kan vermeden emin olma canım.
Bende oyke düşünüyorum zaten carsamba regl olmam lazim bekliyom ben usulca sonrasi Allah buyuk

Ben ne zaman pik görücem ya sabırsızlanıyorum bi sonraki aşamaya geçmek istiyorum artık

Eklentiler

• B53C6C71-CD5E-4C7C-A459-4A22313527FC.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar benim testlerim böyle dün az koyuydu bugün pik olur diyordum ama bugün daha silik çıktı. Dün akşam yapsaydım belki koyu çıkardı diyorum ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_20210308_222313.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 40
Ben 22 si pik gördüm. Bugün öğlen test yaptım koca tek çizgi ama hala regl de olmadım. Yanlış mı hesaplıyorum acaba
Yarın öbür gün olursun canım gebelik yoksa yüksek ihtimal yarın olursun. 22 si pik 23 ündemi çatladı. Mesela 23 nde çatladıysa. 9 unda olursun yüksek ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…