- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Tamm canım önemli değil yine de güvenemedim aldım yenisini hayırlısı olsunLaboquick bendeki de bunu görmemişim kusura bakma
Olabilir testin hizli koyulasti cunku. Hcg hizli artarsa ihtimal varBilmiyorum ki valla ben ikiz bile olabileceginden şüpheleniyorum
Kız adetine 6 gün kala hergün 3 tane yapsan yine bitmez 20 taneKızlar gecen ay eczaneden bilimdik bir markanin erken gebelik testins 50 TL verdim icime oturdu. Simdi internetten 20 adet normal gebelik testi aldim 36 tlye. Her gun keyif yapicam
Öteki aylari da düşündüm eğer hamile kalırsam burdan birine gönderirimKız adetine 6 gün kala hergün 3 tane yapsan yine bitmez 20 tane
İnşallah kalırsın. Ben hemen hamile kalıcaksın diye düşündüm nedense. Umarım da oyle olurÖteki aylari da düşündüm eğer hamile kalırsam burdan birine gönderirim
Amin inşallah. Bu grup bereketli olacak bence cok hamiş çıkar burdanİnşallah kalırsın. Ben hemen hamile kalıcaksın diye düşündüm nedense. Umarım da oyle olur
İnşallahAmin inşallah. Bu grup bereketli olacak bence cok hamiş çıkar burdan
Aynen canım 22 pik 23 çatlamaydı.Yarın öbür gün olursun canım gebelik yoksa yüksek ihtimal yarın olursun. 22 si pik 23 ündemi çatladı. Mesela 23 nde çatladıysa. 9 unda olursun yüksek ihtimal
Bugünü değerlendir bacımKızlar benim testlerim böyle dün az koyuydu bugün pik olur diyordum ama bugün daha silik çıktı. Dün akşam yapsaydım belki koyu çıkardı diyorum ne dersiniz
Evet öyleyse yarın olursun. Bana da haber ver bakalım doğru çıkacak mı hesaplamaAynen canım 22 pik 23 çatlamaydı.
Kaçıncı gün desin kaç günde adet oluyorsun canımBen ne zaman pik görücem ya sabırsızlanıyorum bi sonraki aşamaya geçmek istiyorum artık
Asla üzülmeeeee pko olsa bile stres at hamilesin kuzenm stresi bıraktı an hamile kaldı arkadas tavsiyesiBenim henüz hiç gebelik oluşmadı ama bn sanırım yumurtlama günlerini daha önce bilmediğim için hep kaçırdım bu ay çok güzel takip ettim artık doktorlara güvenim kalmadı biri miyom var dedi diğeri ne miyomu PCo var dedi direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar böyle benim de bu ay bakalım hayırlısı
Gün aşırı olduğu için dün değerlendirmedim ama bugün değerlendireceğim sağol canımBugünü değerlendir bacım
Çatladıgı gün daha iyi canım değerlendir bende öyle yaptım olursa birlikte öğrencezGün aşırı olduğu için dün değerlendirmedim ama bugün değerlendireceğim sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?