İnsaAllah ilk test denemem carsamba regl olmazsam kan vericem canm test yaniltmaz insaAllah bakalim ignenin 13 .gunu bugun aksam yptim igne degildir umarim
Benim biraz düzensiz canım. Genelde 30-31 çok nadiren 28. Ara sıra 35. Geçen ay çok stres yaptım 45 günü bulduKaçıncı gün desin kaç günde adet oluyorsun canım
Daha erken değil mi?Kızlar klomen kullananlar kasığım ağrı sancı vs ye etkilerinden bahseyor ama bugün benim 4. Günüm hiçbişi yok. Acaba yumurta mı gelişmiyor, kullanıpta etkisini yaşamayan var mı aranızda?
Erken mi? Bilmiyorum ki ilk kez kullanıyorumDaha erken değil mi?
Kız stres yapma bacım bende sen gibiydim benm düzenli 28 günde olur 19. Günde çatladı yumurtam sen testını 2 saat once sıvı alımını kes birde her gun aynı saatte yap piki kaçırmazsın üzülmeBenim biraz düzensiz canım. Genelde 30-31 çok nadiren 28. Ara sıra 35. Geçen ay çok stres yaptım 45 günü bulduAma bu sefer baya dikkat ediyorum yumurtalarım gelişsin diye muhtemelen 28 ya da 29 gün sürecek. Bugün 10.gündü
Ben akşamları yapıyorum da yarın öğlenleri de yapayım diyorum. Öğlen kaçta yapmalı?Kız stres yapma bacım bende sen gibiydim benm düzenli 28 günde olur 19. Günde çatladı yumurtam sen testını 2 saat once sıvı alımını kes birde her gun aynı saatte yap piki kaçırmazsın üzülme
Bilmiyorum ben de kullanmadım ama 4 gün gelişmesi için erken gibi geldi.Erken mi? Bilmiyorum ki ilk kez kullanıyorum
hadi hayırlısı kuzum, az kalmış.. ben sevinemedim bari sizlerin adına sevineyim... :)))İnsaAllah ilk test denemem carsamba regl olmazsam kan vericem canm test yaniltmaz insaAllah bakalim ignenin 13 .gunu bugun aksam yptim igne degildir umarim
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsunÇatladıgı gün daha iyi canım değerlendir bende öyle yaptım olursa birlikte öğrencez
İlk bakışta gölge çizgi var yakınlaştırınca yok gibi ama var gibi deMerhaba sizce varmı ?
Ben kullandım hayıt ama yumurtalama günü yaklaştık diye bıraktım artık dediğin gibi bişe olmadı bendeAranızda hayıt kullanan var mı? Ben bu ay içiyorum sol kasığımda sürekli bir ağrı var bugün baya bi arttı. Rahatsız edecek düzeyde değil ama sürekli kendini hissettiriyor.
Bende herşey psikolojik galibaBen kullandım hayıt ama yumurtalama günü yaklaştık diye bıraktım artık dediğin gibi bişe olmadı bende
Boşuna test gider ben öyle yaptım gereksizmiş canım sen koyulaşsın o zaman 2 yapBen akşamları yapıyorum da yarın öğlenleri de yapayım diyorum. Öğlen kaçta yapmalı?
Tatlım var gibi sanki sabah tekrarla ilk idrarla inş vardırMerhaba sizce varmı ?
Evet ya herkes var gibi diyor bende yok diye baktım hemen resim çekip kızıp çöpe attımİlk bakışta gölge çizgi var yakınlaştırınca yok gibi ama var gibi de
Amin canımHadi bakalım inşallah hayırlısı olsunRabbim yüzümüzü güldürsün
Tamam canım çoook teşekkür ederim ilgineBoşuna test gider ben öyle yaptım gereksizmiş canım sen koyulaşsın o zaman 2 yap
Hadi inşallah ağzınızdan bal damlıyorTatlım var gibi sanki sabah tekrarla ilk idrarla inş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?