Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı gün desin kaç günde adet oluyorsun canım
Benim biraz düzensiz canım. Genelde 30-31 çok nadiren 28. Ara sıra 35. Geçen ay çok stres yaptım 45 günü buldu Ama bu sefer baya dikkat ediyorum yumurtalarım gelişsin diye muhtemelen 28 ya da 29 gün sürecek. Bugün 10.gündü

Kız stres yapma bacım bende sen gibiydim benm düzenli 28 günde olur 19. Günde çatladı yumurtam sen testını 2 saat once sıvı alımını kes birde her gun aynı saatte yap piki kaçırmazsın üzülme

Kız stres yapma bacım bende sen gibiydim benm düzenli 28 günde olur 19. Günde çatladı yumurtam sen testını 2 saat once sıvı alımını kes birde her gun aynı saatte yap piki kaçırmazsın üzülme
Ben akşamları yapıyorum da yarın öğlenleri de yapayım diyorum. Öğlen kaçta yapmalı?

İnsaAllah ilk test denemem carsamba regl olmazsam kan vericem canm test yaniltmaz insaAllah bakalim ignenin 13 .gunu bugun aksam yptim igne degildir umarim
hadi hayırlısı kuzum, az kalmış.. ben sevinemedim bari sizlerin adına sevineyim... :)))

Aranızda hayıt kullanan var mı? Ben bu ay içiyorum sol kasığımda sürekli bir ağrı var bugün baya bi arttı. Rahatsız edecek düzeyde değil ama sürekli kendini hissettiriyor.

Merhaba sizce varmı ?

Eklentiler

• 3BA41308-CD54-4877-A481-4133A44A69DB.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 62
Aranızda hayıt kullanan var mı? Ben bu ay içiyorum sol kasığımda sürekli bir ağrı var bugün baya bi arttı. Rahatsız edecek düzeyde değil ama sürekli kendini hissettiriyor.
Ben kullandım hayıt ama yumurtalama günü yaklaştık diye bıraktım artık dediğin gibi bişe olmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…