Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benimde size çok farklı bi sorum olacak 8 yıllık evliyim ben vajinismıs hastasıydım ama çok şükür aştım ocaktan beri. Ocaktan beride korunmasız ilişki yaşıyoruz bebek istiyoruz. İlişki sonrası yatıyorum ben hep kalkmıyorum. Sizde akıntı hep içerdemi kalıyor yoksa dışarı da akıyormu ben bundan emin olamadm. Acaba diyorum ondanmı hamile kalamıyorum hiç dışarda olmamalımı

Dışarıya sıvı çıkması normal canım, zaten o çıkan da sperm değilmiş büyük oranda. Birde bugün eşimin test sonucunu göstermekniçin doktora gittik,ona biraz ilişki pozisyonundan bahsetmiş. Sen boşalmadan önce yastık koysun belinin altına demiş, sonrasında kpyuyordumda Öncesinde koymayı hiç düşünmemiştik

Anladım canım bende genelde ben üst pozisyondayken rahat ediyorum sonra yatıp yastıkmkoyıyorum sanırım benim bu yüzden akıntım çok oluyor

İnşAllah isteyen herkes hamilr kalır gerçekten zor bi süreç
İnşallah canım, 4 5 aydır deniyoruz bizde. Bakalım bu ay ne olacak bu ay yarım saat de uzanıcam ilişkiden sonra doktorun dediği gibi öncekilerde pek dikkat etmiyordum. Hayırlısı

İnşallah canım, 4 5 aydır deniyoruz bizde. Bakalım bu ay ne olacak bu ay yarım saat de uzanıcam ilişkiden sonra doktorun dediği gibi öncekilerde pek dikkat etmiyordum. Hayırlısı
Bende sorunumu yeni aştım aştıgımdan beri deniyorum ama dedigim gibi ben üst pozisyonda rahatım bilmiyorum tabi bu şekilde gebelik mümkünmü yatman gerek canım yat bence gerekirse sabaha kadar inşAllah bizde hamileyiz deriz bir gün

Sizin üstte olmamanız lazım yerçekiminden dolayı spermler yukarı harekette zorlanır o şekilde

Sizin üstte olmamanız lazım yerçekiminden dolayı spermler yukarı harekette zorlanır o şekilde
Sanırım kendimi alt pozisyona alıştırmalıyım canım haklısın belki dedim olur ama ocaktan bu yana olmadı.. zaten ilişki sonrası ters dönüp altıma yastık koydugumda vajinamda beyaz akıntıya yani sperme rastlıyorum ama hepsimi bi kısmımı inan emin olmadım

Evet kendinizi çok zorlamadan yavaş yavaş alıştırabilirsiniz, üstte olduğunuz zaman spermler yerçekiminden dolayı yumurtaya ulaşmakta zorluk çekerler gebe kalma şansınız düşer. Altta olup ilişkiden sonra yarım saat uzanmak lazım bence hiç kalkmadan. Allahım çok bekletmeden nasip etsin inşallah yavrunuzu

İnşAllah isteyen herkese inanın beklemek çok zor. Bat günüm 15 i o zamana kadar alıştıracagım kendimi. Peki alt pozisyonda da ilişkiden hemen sonra akıntı yad sperm filan oluyormu inanın bilmiyorum o yüzden soruyorum

Tabiki akar çok normal bişey meni fazlası onlar . Milyonlarca sperm gidiyor yumurtaya doğru siz azıcık akanı hiç kafanıza takmayın bi peçete sıkıştırmayı deneyebilirsiniz ama ben öyle yapıyordum

Tabiki akar çok normal bişey meni fazlası onlar . Milyonlarca sperm gidiyor yumurtaya doğru siz azıcık akanı hiç kafanıza takmayın bi peçete sıkıştırmayı deneyebilirsiniz ama ben öyle yapıyordum
Deneyecegim onuda çok ama çok sagolun inanın sabırsızlıkla bekliyorum o güzel günleri

İnşallah pozitifi görürsün canım, ilaç ne kullandım, bu ay bende yeniden doktora gidicem, bi önceki doktorum ilaç vermedi direk aşılama önerdi ama ben bir ay ilaç denemek istiyorum
Canım ben 2 aydır
Klomn ve otriville çatlama iğnesi kullandım
2 aydır olmadı...
Bende bıraktım artık
Yaz sonu tüp aşılama ne gerekiyorsa onu yaptırıcam artok çok yoruldum.
Birax dinlenmk istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…