- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Bende öyle hissediyordum. Sorunluyum hamile kalamayacağım gibi geliyordu. Kafanıza takmayın demiyeceğim çünkü olmuyor ama rabbimin ol demesini bekliyor herşey gerçekten onu düşünün hep ben bu ay öyle yaptım rabbim zamanını bekliyor
Aklımdan bir çıksa stres yapmcm ama işte sürekli aklımda çok teşekkürlerAsla üzülmeeeee pko olsa bile stres at hamilesin kuzenm stresi bıraktı an hamile kaldı arkadas tavsiyesi
Böyleydi son durum canım. 9 ve 10 günler değerlendirdikCanim bu aksam test yaptin mi ne durumdasin merak ettim ❤
Ama yumurtlamaya göre değişiyor. İnstagramdan bir gebenin günlüğü adlı Ebru Ceylan'a ait sayfaya bi bakmanızı tavsiye ederim kızlar.Progesteron genellikle adetin 21. Gunu bakılır. Isterseniz tekrar 21. Gün baktırin. Adetin 3. Gunu başka hormonlara bakılır
Silik yine canımPeki bugün tekrarladın mı?
Düşük progesteron yumurtlama olmadığımı gösteriyor diyorlar ya da yumurtanın yeterince gelişmediğiniBenim de öyleydi tam kaçtı hatırlamıyorum ama biraz düşüktü
merhaba evet adetten 3 gün önce başlayıp 2 2 alıyordum ben geciktiriyordu :) aynen kullanmışsın canım zatenSelam kizlar bu progestan adet gecikmesi yapiyordu sanirim degil mi ? Gerci gecen ay kullandim ben yapmadi ama bu ay da 5 gundur kullaniyorum. Acaba biraksammi bat bugun yanilmasin beni dicem de kullanmissin kullanacagini desenize
Amin canim darisi hepinizin basina bende kan vericem takibe alicam bakalim yukselme guzel devam edecekmi. Cunku ekimde dis gebelik geçirdim bakalim hayirlisi allah kimseye yasatmasin dis gebelik
Yaaa adınıza çok sevindim inşallah isteyen herkese hepimize nasip olurArkadslar ovulasyonum pik cikica erken gebelik testi yaptim evet silik cizgi cikti ama ben yinede sanki inanamiyorum
Günaydın inşllah canımGünaydınnnnnnnn kızlar
İnşallah çok güzel haberler alırız bugün bu hafta ve bu ay
İnşAllah canım benim Allah razı olsunRica ederimhiç beklenmez mi bi kadının en anlamlı en özel en güzel zamanlarıymıs meğer gebelik dönemi . Dualarım sizinle bu ay size şans getirsin inşallah
değerlendirmeler çok iyi bugünde değerlendir... :) Ama bence teste devam et bazen 2 defa yumurtlama olabiliyor.. benimde öyle oldu çünküBöyleydi son durum canım. 9 ve 10 günler değerlendirdikbugün 11. gün sabah hala pik. Ögleden sonra silinceğini düşünüyorum sabah uyandım yumurtlama sancım geçmiş
Kullandigim dönemde cok agrim oldugunu hatırlamıyorum seneler gecti uzerinden gerçi. Ağrı çok kişisel bi özellik takılma fazlaKızlar klomen kullananlar kasığım ağrı sancı vs ye etkilerinden bahseyor ama bugün benim 4. Günüm hiçbişi yok. Acaba yumurta mı gelişmiyor, kullanıpta etkisini yaşamayan var mı aranızda?
canım bende bu ay adetin 9-10-11. günleri senin gibi çift çizgi yakaladım. ama arkadaşın dediği gibi teste devam et. ben devam ettim 20. gün tekrar yumurtladım ve pik durumdaydı. takip etmekte fayda var. Malum vucut dengemiz şaşıyor çocuk istediğimizdeBöyleydi son durum canım. 9 ve 10 günler değerlendirdikbugün 11. gün sabah hala pik. Ögleden sonra silinceğini düşünüyorum sabah uyandım yumurtlama sancım geçmiş
Amin inşallah canımKızlar kadınlar gününüz kutlu olsun, hep sevip sevilin ve gelecek yılki kadınlar gününü ailenizde 1 kişi fazlayla kutlayın İnşallah
Canim yaptim aksam ama esimle yaptik varsa yap bi tane daha dedi. Simdi kan vermeye gitcem saglik ocagina anca aksamustu cikar sonuckızlar günaydınSlntcr yaptınmı canım yine test
ee akşam ki nasıl çıktıCanim yaptim aksam ama esimle yaptik varsa yap bi tane daha dedi. Simdi kan vermeye gitcem saglik ocagina anca aksamustu cikar sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?