Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asla üzülmeeeee pko olsa bile stres at hamilesin kuzenm stresi bıraktı an hamile kaldı arkadas tavsiyesi
Aklımdan bir çıksa stres yapmcm ama işte sürekli aklımda çok teşekkürler

Canim bu aksam test yaptin mi ne durumdasin merak ettim ❤
Böyleydi son durum canım. 9 ve 10 günler değerlendirdik bugün 11. gün sabah hala pik. Ögleden sonra silinceğini düşünüyorum sabah uyandım yumurtlama sancım geçmiş

Eklentiler

• PhotoGrid_1615228614708.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 49
Progesteron genellikle adetin 21. Gunu bakılır. Isterseniz tekrar 21. Gün baktırin. Adetin 3. Gunu başka hormonlara bakılır
Ama yumurtlamaya göre değişiyor. İnstagramdan bir gebenin günlüğü adlı Ebru Ceylan'a ait sayfaya bi bakmanızı tavsiye ederim kızlar.

Benim de öyleydi tam kaçtı hatırlamıyorum ama biraz düşüktü
Düşük progesteron yumurtlama olmadığımı gösteriyor diyorlar ya da yumurtanın yeterince gelişmediğini o yüzden soruyorum canım acaba adetliydim diye mi düşüktü diye

Selam kizlar bu progestan adet gecikmesi yapiyordu sanirim degil mi ? Gerci gecen ay kullandim ben yapmadi ama bu ay da 5 gundur kullaniyorum. Acaba biraksammi bat bugun yanilmasin beni dicem de kullanmissin kullanacagini desenize
merhaba evet adetten 3 gün önce başlayıp 2 2 alıyordum ben geciktiriyordu :) aynen kullanmışsın canım zaten

Slntcr @9ozom sanırım hamilesiniz.. tebrik ediyorum öyleyse.... :))) sağlıkla gelsinler inşallah.
Amin canim darisi hepinizin basina bende kan vericem takibe alicam bakalim yukselme guzel devam edecekmi. Cunku ekimde dis gebelik geçirdim bakalim hayirlisi allah kimseye yasatmasin dis gebelik

Böyleydi son durum canım. 9 ve 10 günler değerlendirdik bugün 11. gün sabah hala pik. Ögleden sonra silinceğini düşünüyorum sabah uyandım yumurtlama sancım geçmiş
değerlendirmeler çok iyi bugünde değerlendir... :) Ama bence teste devam et bazen 2 defa yumurtlama olabiliyor.. benimde öyle oldu çünkü

Kızlar klomen kullananlar kasığım ağrı sancı vs ye etkilerinden bahseyor ama bugün benim 4. Günüm hiçbişi yok. Acaba yumurta mı gelişmiyor, kullanıpta etkisini yaşamayan var mı aranızda?
Kullandigim dönemde cok agrim oldugunu hatırlamıyorum seneler gecti uzerinden gerçi. Ağrı çok kişisel bi özellik takılma fazla

canım bende bu ay adetin 9-10-11. günleri senin gibi çift çizgi yakaladım. ama arkadaşın dediği gibi teste devam et. ben devam ettim 20. gün tekrar yumurtladım ve pik durumdaydı. takip etmekte fayda var. Malum vucut dengemiz şaşıyor çocuk istediğimizde

bi tane hamiş yakaladım ipek_annesi eski mesajlarına bakmasam görmücem niye bize hiç söylemiyonuz hayırlı olsun bebişin sağlıkla kavuşursunuz inşallah kaçıncı gün öğrendin naptın belirtiler neydi bize de söyle

kızlar gruba gelip hamilelik haberi verenler bizim listeye yazılmayan yeni gelen arkadaşlar. Sürekli tebrik ediyoruz ama o yüzden tablomuzda hamişimiz az.
120 kişi olduğumuzda listeyi mecbur kapatmıştım yetişilmiyo anacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…