Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Askim benm netlessin bi ona gore direk sonucla bilgilendircem sizi

Kızlar bu testleri birge benim günlüğü ebruya yolladım sen 25 .de yumurtlama ya çalışmasın ama yumurtlama olmamış dedi yani ben bu ay gidaklamisim ama yumurtlamamisim

Eklentiler

• 20210302_092710.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 20210302_092706.webp
    37 KB · Görüntüleme: 56
  • 20210302_092651.webp
    22 KB · Görüntüleme: 58
niye öyle oluyor acaba sürekli böyle mi oluyor yoksa çocuk düşündüğümüz için mi bünye şaşıyor :)

Oda pozitif çıktı evde kenarda kosede kaldiysa bakim yaparim yine ya saglik ocağına geldim yogunluktan dolayi persembe gel dedi
ah canım benim Allahım sana müjde versin sağlıkla al kucağına rabbim bekletmeden versinn inşallah

Kızlar bu testleri birge benim günlüğü ebruya yolladım sen 25 .de yumurtlama ya çalışmasın ama yumurtlama olmamış dedi yani ben bu ay gidaklamisim ama yumurtlamamisim
neden olmamış dedi ki olmuş gibi görünüyor. Onlar daha iyi bilir sürekli test inceliyorlar ama bizim gibi içine düşüp bakmıyodur çok yoğun olduğu için yanılmış olabilir mi

neden olmamış dedi ki olmuş gibi görünüyor. Onlar daha iyi bilir sürekli test inceliyorlar ama bizim gibi içine düşüp bakmıyodur çok yoğun olduğu için yanılmış olabilir mi
ah güzelim ya bilmiyorum ki sosyal medyadan sesli mesaj yollamış ayın 25. yumurtlamaya çalışmışsın ama yumurtlama olmamış yumurtlama olsaydı biraz daha koyu olmalıydı keşke teste devam etseydin demiş neyse hayırlısı yine bu ay 7 defa paralandım :) heryelleeeemmm acıdıydı hepsi boşa :)

Oda pozitif çıktı evde kenarda kosede kaldiysa bakim yaparim yine ya saglik ocağına geldim yogunluktan dolayi persembe gel dedi
perşembeye bi dünya zaman var şimdi bi kan vercen 2 gün sonra bi daha vercen artışa bakmak için. istersen özele git çünkü çok ertelemiş. Ben dış gebelikten çok korktuğum için (erken tespit edilince tedavisi daha kolay) çizgi çıkar çıkmaz kan vermeye uçarım heralde
Bir de makinadan makinaya beta hcg hassaslığı değişebiliyormuş artışa bakmak için 2. kanı aynı yerde verin deniyor aklınızda olsun kızlar

cok teşekkür ederim cevabın için.. bende yarın gircem bakalım neler olacak dayanırım diye düşünüyorum inş kolay geçer. kaç gün korunma önerdi peki doktor?

Nasıl ya 25 Şubat 12. Gün bildiğin pik olmuş 28 Şubat 15. günde çatlama olmuş Onu nerden anlamış ki yumurtlamaya çalışmışsın ama olmamış kısmını?

Nasıl ya 25 Şubat 12. Gün bildiğin pik olmuş 28 Şubat 15. günde çatlama olmuş Onu nerden anlamış ki yumurtlamaya çalışmışsın ama olmamış kısmını?
valla bende anlamadım neden öyle demiş :) çizgi daha koyu olmalıydı demiş bu ay başka test yapcam bakalım ne diycek

Aynen kuzum bende doktora aynen boyle soyledim ekimde dis gebelik gecirdim biliyosun vereyim simdi dedim kan varme saati geçicek sen beklerken dedi hatta bekleyenler bile hepsi veremez bugun dedi persembe gel dedi simdi ozelede gidemem bugun cok islerim var teslimatta bakalim persembe gitcem evde bi test buldum simdi onudq yapicam bakalim

valla bilmiyorum ki bende sordum ilk yumurtalama da ilk pik görüdüğüm için daha koyu iki çizgi bekliyoruz dedi
dedim bana dediler ki 2 gün arasında pik yapmıştır sen fark etmemişsindir olabilir mi dedim
olabilir dedi bana bu kadar detaylı anlatmadı senin kadar sende iyi cevap vermiş ama güzelim piki görmemiş..
valla bende anlamadım neden öyle demiş :) çizgi daha koyu olmalıydı demiş bu ay başka test yapcam bakalım ne diycek

love06 ne oldu kız pes mi ettin test yapmaktan ben bu gece bir ağrıyla uyandım göbeğimi kesmişler gibi bir donuyorum sabaha kadar gözüm dondu bu gece bir ısınamadım :)

bana ses kaydı atmış yazmamış bende anlamadım ya ben bu testleri eczacıya gösterdim 12. gün pik olmuş 15 .gün çatlamış dedi aman neyse ne olmadı zaten bebek mebek adet olcam bekliyorum heryerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…