günaydın canımmmm:)kızlar günaydınSlntcr yaptınmı canım yine test
Askim benm netlessin bi ona gore direk sonucla bilgilendircem sizikızlar gruba gelip hamilelik haberi verenler bizim listeye yazılmayan yeni gelen arkadaşlar. Sürekli tebrik ediyoruz ama o yüzden tablomuzda hamişimiz az.
120 kişi olduğumuzda listeyi mecbur kapatmıştım yetişilmiyo anacım :)
günaydın kuzummmG
günaydın canımmmm:)
Oda pozitif çıktı evde kenarda kosede kaldiysa bakim yaparim yine ya saglik ocağına geldim yogunluktan dolayi persembe gel dediee akşam ki nasıl çıktı
niye öyle oluyor acaba sürekli böyle mi oluyor yoksa çocuk düşündüğümüz için mi bünye şaşıyor :)canım bende bu ay adetin 9-10-11. günleri senin gibi çift çizgi yakaladım. ama arkadaşın dediği gibi teste devam et. ben devam ettim 20. gün tekrar yumurtladım ve pik durumdaydı. takip etmekte fayda var. Malum vucut dengemiz şaşıyor çocuk istediğimizde
ah canım benim Allahım sana müjde versin sağlıkla al kucağına rabbim bekletmeden versinn inşallahOda pozitif çıktı evde kenarda kosede kaldiysa bakim yaparim yine ya saglik ocağına geldim yogunluktan dolayi persembe gel dedi
neden olmamış dedi ki olmuş gibi görünüyor. Onlar daha iyi bilir sürekli test inceliyorlar ama bizim gibi içine düşüp bakmıyodurKızlar bu testleri birge benim günlüğü ebruya yolladım sen 25 .de yumurtlama ya çalışmasın ama yumurtlama olmamış dedi yani ben bu ay gidaklamisim ama yumurtlamamisim
ah güzelim ya bilmiyorum ki sosyal medyadan sesli mesaj yollamış ayın 25. yumurtlamaya çalışmışsın ama yumurtlama olmamış yumurtlama olsaydı biraz daha koyu olmalıydı keşke teste devam etseydin demişneden olmamış dedi ki olmuş gibi görünüyor. Onlar daha iyi bilir sürekli test inceliyorlar ama bizim gibi içine düşüp bakmıyodurçok yoğun olduğu için yanılmış olabilir mi
perşembeye bi dünya zaman varOda pozitif çıktı evde kenarda kosede kaldiysa bakim yaparim yine ya saglik ocağına geldim yogunluktan dolayi persembe gel dedi
cok teşekkür ederim cevabın için.. bende yarın gircem bakalım neler olacak dayanırım diye düşünüyorum inş kolay geçer. kaç gün korunma önerdi peki doktor?Canım korkulacak hiçbir şey yok, tecrübeli bi merkezde çektirmeni öneririm, benim hsgmi radyoloji uzmanı doktor çekti, bazen kadın doğum doktorlarıda çekiyormuş, anesrezi almadım, 10 dk kadar hazırlık yaptık önlük giydim, damar yolu açtılar ilaca alerjim olursa müdehale etmek için, ilk başta vajinal muayene gibi başladı doktor simir testi yaptırdıysanız onun gibi, sonrasında 40 saniye kadar belki daha az ama fazla değil ağrılı kızım oluyor, oda ilaç salındığında oluyor, doktor hızlıca salıyor tüplerden geçişini bekliyor, benim sağ tüpüm tıkalıydı yeniden saldı, adet ağrısının biraz şiddetlisi, çok kısa sürdüğü için katlanılabilir yanikısa sürede doktor bitti dedi ve biraz dinlendirdiler baş dönmesi veya yan etki olabilir diye, odaya girmem ve çıkmam toplam 15 dakikaydı
Nasıl ya 25 Şubat 12. Gün bildiğin pik olmuş 28 Şubat 15. günde çatlama olmuş Onu nerden anlamış ki yumurtlamaya çalışmışsın ama olmamış kısmını?Kızlar bu testleri birge benim günlüğü ebruya yolladım sen 25 .de yumurtlama ya çalışmasın ama yumurtlama olmamış dedi yani ben bu ay gidaklamisim ama yumurtlamamisim
Amiiinn allahim hepimizin yuzunu guldursunah canım benim Allahım sana müjde versin sağlıkla al kucağına rabbim bekletmeden versinn inşallah
valla bende anlamadım neden öyle demiş :) çizgi daha koyu olmalıydı demiş bu ay başka test yapcam bakalım ne diycekNasıl ya 25 Şubat 12. Gün bildiğin pik olmuş 28 Şubat 15. günde çatlama olmuş Onu nerden anlamış ki yumurtlamaya çalışmışsın ama olmamış kısmını?
Aynen kuzum bende doktora aynen boyle soyledim ekimde dis gebelik gecirdim biliyosun vereyim simdi dedim kan varme saati geçicek sen beklerken dedi hatta bekleyenler bile hepsi veremez bugun dedi persembe gel dedi simdi ozelede gidemem bugun cok islerim var teslimatta bakalim persembe gitcem evde bi test buldum simdi onudq yapicam bakalimperşembeye bi dünya zaman varşimdi bi kan vercen 2 gün sonra bi daha vercen artışa bakmak için. istersen özele git çünkü çok ertelemiş. Ben dış gebelikten çok korktuğum için (erken tespit edilince tedavisi daha kolay) çizgi çıkar çıkmaz kan vermeye uçarım heralde
Bir de makinadan makinaya beta hcg hassaslığı değişebiliyormuş artışa bakmak için 2. kanı aynı yerde verin deniyor aklınızda olsun kızlar
valla bende anlamadım neden öyle demiş :) çizgi daha koyu olmalıydı demiş bu ay başka test yapcam bakalım ne diycek
bana ses kaydı atmış yazmamış bende anlamadım ya ben bu testleri eczacıya gösterdim 12. gün pik olmuş 15 .gün çatlamış dedi aman neyse ne olmadı zaten bebek mebek adet olcam bekliyorum heryerim ağrıyorvalla bilmiyorum ki bende sordum ilk yumurtalama da ilk pik görüdüğüm için daha koyu iki çizgi bekliyoruz dedi
dedim bana dediler ki 2 gün arasında pik yapmıştır sen fark etmemişsindir olabilir mi dedim
olabilir dedi bana bu kadar detaylı anlatmadı senin kadar sende iyi cevap vermiş ama güzelim piki görmemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?