valla ben ilk defa bu ay 2 kez yumurtladıgımı gördüm. önceden eşit çizgi diye bırakıyordum silikleşince. kürtajdan sonra bu ay ilk deneme heyecanıyla devam ettimniye öyle oluyor acaba sürekli böyle mi oluyor yoksa çocuk düşündüğümüz için mi bünye şaşıyor :)
kaç gün var adetinize acaba ?bana ses kaydı atmış yazmamış bende anlamadım ya ben bu testleri eczacıya gösterdim 12. gün pik olmuş 15 .gün çatlamış dedi aman neyse ne olmadı zaten bebek mebek adet olcam bekliyorum heryerim ağrıyor
Kaçıncı gününü?birde kaç günde bir adet görüyorsunuz?Silik yine canım
Bakin benimde tuhaf oldu 27-28 de yumurtlama olmus dedi 27 ve 28 arasi pik olmustur kaçırmışsın dediler bende oyle diye degerlendirdim sonra test yapmaya devam ettim ne olur ne olmaz diye 2. Asil piki yakaladimvalla ben ilk defa bu ay 2 kez yumurtladıgımı gördüm. önceden eşit çizgi diye bırakıyordum silikleşince. kürtajdan sonra bu ay ilk deneme heyecanıyla devam ettimamacım gebelik olursa koyulaşmasını izlemekti 2. yumurtlamaya kısmet oldu. bakalım 17sinde belli olcak çalışmaların sonucu
12 martkaç gün var adetinize acaba ?
Böyleydi son durum canım. 9 ve 10 günler değerlendirdikbugün 11. gün sabah hala pik. Ögleden sonra silinceğini düşünüyorum sabah uyandım yumurtlama sancım geçmiş
Yok ya saldım vallaha eczene bana baktı ben ona almıcam dedım olursa zaten bellı olcaklove06 ne oldu kız pes mi ettin test yapmaktan ben bu gece bir ağrıyla uyandım göbeğimi kesmişler gibi bir donuyorum sabaha kadar gözüm dondu bu gece bir ısınamadım :)
yok ya saldım vallaha eczane bana baktı ben ona almıcam dedım varsa vardır bu ne ya dedımlove06 ne oldu kız pes mi ettin test yapmaktan ben bu gece bir ağrıyla uyandım göbeğimi kesmişler gibi bir donuyorum sabaha kadar gözüm dondu bu gece bir ısınamadım :)
Canım benim 14. günü bugün regl bitiminin ve dün akşam o şeffaf akıntıyı daha yoğun şekilde yine gördümBirde zaten benim hesabımda akıntı da 3 gün sonra pik ve çatlama oldu denk gelmiştir seninki de hadi bakalım bat ne zaman
aaaa bişey kalmamış ki öğrenebilirsiniz :) test yapmayı düşünüyor musunuz ?12 mart
bakkk işte nasılda güzel yumurtlama olmuşşşş maşallahhh nazar değmesinnnBakin benimde tuhaf oldu 27-28 de yumurtlama olmus dedi 27 ve 28 arasi pik olmustur kaçırmışsın dediler bende oyle diye degerlendirdim sonra test yapmaya devam ettim ne olur ne olmaz diye 2. Asil piki yakaladim
KIZ MELO ozman belkıde ben kaçırdım bende de boleydı koyulukYok ya saldım vallaha eczene bana baktı ben ona almıcam dedım olursa zaten bellı olcak
yok ya saldım vallaha eczane bana baktı ben ona almıcam dedım varsa vardır bu ne ya dedımhatta tüm programları sildim amannn
Evet evet şubat mart birbirine karıştı ondan öyle oldubakkk işte nasılda güzel yumurtlama olmuşşşş maşallahhh nazar değmesinnn
benimde 28şubat 1/2 mart yumurtlama 3 martta çatlamaaayakınız inşallahhh hamişizdirrr
kızz ama 5 mart yerine 5 şubat yazmışın martta dimi yumurtlaman karıştırmadım ben
hadi bakalım beklemeye devam.Evet evet şubat mart birbirine karıştı ondan öyle oldumart olacak o
kuzum bişey sorcam çatlama günü silikleştiğini düşündüğün günü değerlendirdin mi ? Eğer ki değerlendirdiysen 2 Yumurtlama arası yani devam ettiğinde en geç 3 gün sonra asıl piki görürsün yani için rahat olur 3 gün sonra olan çatlamada daha önceden bekleyenler varsa onlar halleder döllenme işini :) dua etmekten başka şansımız yok...KIZ MELO ozman belkıde ben kaçırdım bende de boleydı koyuluk
dün erken gebelik yaptım negatifaaaa bişey kalmamış ki öğrenebilirsiniz :) test yapmayı düşünüyor musunuz ?
Yaa o zaman değerlendirmelere devamCanım benim 14. günü bugün regl bitiminin ve dün akşam o şeffaf akıntıyı daha yoğun şekilde yine gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?