Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
niye öyle oluyor acaba sürekli böyle mi oluyor yoksa çocuk düşündüğümüz için mi bünye şaşıyor :)
valla ben ilk defa bu ay 2 kez yumurtladıgımı gördüm. önceden eşit çizgi diye bırakıyordum silikleşince. kürtajdan sonra bu ay ilk deneme heyecanıyla devam ettim amacım gebelik olursa koyulaşmasını izlemekti 2. yumurtlamaya kısmet oldu. bakalım 17sinde belli olcak çalışmaların sonucu

kaç gün var adetinize acaba ?

Bakin benimde tuhaf oldu 27-28 de yumurtlama olmus dedi 27 ve 28 arasi pik olmustur kaçırmışsın dediler bende oyle diye degerlendirdim sonra test yapmaya devam ettim ne olur ne olmaz diye 2. Asil piki yakaladim

Eklentiler

• IMG_20210306_075415.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20210301_191216.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 59
bende bugün karar verdim kendime eğer hamile değilsem diyet yapmak istiyorum
hamilelikti kürtajdı ilaçtı takviyeydi derken 3 kilo almışım 57'yim acil 4-5 kilo verip tekrar çalışmalara başlıcam

Böyleydi son durum canım. 9 ve 10 günler değerlendirdik bugün 11. gün sabah hala pik. Ögleden sonra silinceğini düşünüyorum sabah uyandım yumurtlama sancım geçmiş
Lavi12 gördün mü pik olup hemen silinir demiştin seninde pik uzadı benim de böyle oldu silinir o yavaş yavaş azalıp yok olur

love06 ne oldu kız pes mi ettin test yapmaktan ben bu gece bir ağrıyla uyandım göbeğimi kesmişler gibi bir donuyorum sabaha kadar gözüm dondu bu gece bir ısınamadım :)
Yok ya saldım vallaha eczene bana baktı ben ona almıcam dedım olursa zaten bellı olcak
love06 ne oldu kız pes mi ettin test yapmaktan ben bu gece bir ağrıyla uyandım göbeğimi kesmişler gibi bir donuyorum sabaha kadar gözüm dondu bu gece bir ısınamadım :)
yok ya saldım vallaha eczane bana baktı ben ona almıcam dedım varsa vardır bu ne ya dedım hatta tüm programları sildim amannn

Eklentiler

• 121BC45F-4611-4901-8AB7-3A0FAA6EFB44.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 65
Birde zaten benim hesabımda akıntı da 3 gün sonra pik ve çatlama oldu denk gelmiştir seninki de hadi bakalım bat ne zaman
Canım benim 14. günü bugün regl bitiminin ve dün akşam o şeffaf akıntıyı daha yoğun şekilde yine gördüm

Bakin benimde tuhaf oldu 27-28 de yumurtlama olmus dedi 27 ve 28 arasi pik olmustur kaçırmışsın dediler bende oyle diye degerlendirdim sonra test yapmaya devam ettim ne olur ne olmaz diye 2. Asil piki yakaladim
bakkk işte nasılda güzel yumurtlama olmuşşşş maşallahhh nazar değmesinnn
benimde 28şubat 1/2 mart yumurtlama 3 martta çatlamaaa yakınız inşallahhh hamişizdirrr
kızz ama 5 mart yerine 5 şubat yazmışın martta dimi yumurtlaman karıştırmadım ben

KIZ MELO ozman belkıde ben kaçırdım bende de boleydı koyuluk

Evet evet şubat mart birbirine karıştı ondan öyle oldu mart olacak o

KIZ MELO ozman belkıde ben kaçırdım bende de boleydı koyuluk
kuzum bişey sorcam çatlama günü silikleştiğini düşündüğün günü değerlendirdin mi ? Eğer ki değerlendirdiysen 2 Yumurtlama arası yani devam ettiğinde en geç 3 gün sonra asıl piki görürsün yani için rahat olur 3 gün sonra olan çatlamada daha önceden bekleyenler varsa onlar halleder döllenme işini :) dua etmekten başka şansımız yok...

Yaptim ama ilk idrarla degil su ictim cay ictim kac bardak kalktığımda beri. Yinede çıktı hadi bakalim persembe ola hayrola

Eklentiler

• 20210309_100018.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 20210309_100118.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…