Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZ MELO ozman belkıde ben kaçırdım bende de boleydı koyuluk
bende kaçırmışım kadın bana öyle dedi hatta burda biri daha bana pik olmamı deişti ben onu önemsemedim demekki kız doğru demiş hayırlısı napak gülüm denemeye devam

Canım ya bımıyorum ki 24 unde yaptı pik olcak gıbıydı 25 tam pikti yapmadım ertesı gun yaptım bu kadar baska yok yanı:)
ama eger olmadıysa bu ay eşim korksun benden ya da kendınden :) 1durup bır yapıcam

sende yap kız şu ovulasyon testini bu ay deneyelim ben ebruya göndercem bakalım ne dicek birde onun aklıyla gidelim belki faydası olur

B bayan26 gebiş test mi yolluyorsun bakim :) senden bana bulaşsın yollada bu ay ovulasyon testi yapcam inşallah bakalım

Hadi bakalim allahim bu mubarek guzel günlerde herkese dualarının şükürler olsun oldu sevincini yasatsin
ayyy canım ağzın bal yesin herkese yaşatsın rabbim kimseyi bekletmesin versin versin yağdırsın bebekleri :)

Sabah bende kaset test yaptım adete 3 var negatif olsaydı çıkardı herhalde neyse bende nisana transfer

Canım bir daha test yaptın mı bende bu ay senin gibi yaptım tam pik günü değil ertesi günü değerlendirdim bakalım neler olacak

Sabah bende kaset test yaptım adete 3 var negatif olsaydı çıkardı herhalde neyse bende nisana transfer
Belki çıkmamıştır umaycım adet olana kadar bekle. Seni merak ederdimadet olck hissediyor musun kendini

Canım bir daha test yaptın mı bende bu ay senin gibi yaptım tam pik günü değil ertesi günü değerlendirdim bakalım neler olacak
yapmadım cvanım ya sadece gogus agrım var hamılelıkmı adet mı bılemedm ayırt etmek co zor beklıyıp görcem bırı yarın gosterıyordu bat ı bırı 12 si prograları bıle sıldım saldım artık :)

Hayırlısı canım o zaman inşallah güzel haberler alırsın

Allahım nasıl duygusal bir gündeyim Rasim Öztekin e babam ölmüş gibi ağladım neredeyse ağıt yakacaktım iş yerindekiler bile şokta şuan :) ağlamak iyi geldi rahatladım sanki bir adet olsam da olacaksam eğer tabi her şey bir normale dönse psikolojim pik yaptı duygusallık pik yaptı şuan

melo oduygusallık sınır bozuklkugu ıyıkıde aglamışın ıyı olmuş kuzum

Klomenlen büyütülen yumurtalar bazen catlamayip kist oluyor öteki ay adetle atılıyor böyle bir sey olabilir ama bunu ovulasyon testiyle nasil anlamis olabilir o konuda şüpheliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…