- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
bende kaçırmışım kadın bana öyle dedi hatta burda biri daha bana pik olmamı deişti ben onu önemsemedim demekki kız doğru demişKIZ MELO ozman belkıde ben kaçırdım bende de boleydı koyuluk
Canım ya bımıyorum ki 24 unde yaptı pik olcak gıbıydı 25 tam pikti yapmadım ertesı gun yaptım bu kadar baska yok yanı:)kuzum bişey sorcam çatlama günü silikleştiğini düşündüğün günü değerlendirdin mi ? Eğer ki değerlendirdiysen 2 Yumurtlama arası yani devam ettiğinde en geç 3 gün sonra asıl piki görürsün yani için rahat olur 3 gün sonra olan çatlamada daha önceden bekleyenler varsa onlar halleder döllenme işini :) dua etmekten başka şansımız yok...
var var hadi hayırlısıYaptim ama ilk idrarla degil su ictim cay ictim kac bardak kalktığımda beri. Yinede çıktı hadi bakalim persembe ola hayrola
baya grunuyor canım :)Fotoda belirgin cikmamis ama baya pembe cizgi
sende yap kız şu ovulasyon testini bu ay deneyelim ben ebruya göndercem bakalım ne dicek birde onun aklıyla gidelim belki faydası olurCanım ya bımıyorum ki 24 unde yaptı pik olcak gıbıydı 25 tam pikti yapmadım ertesı gun yaptım bu kadar baska yok yanı:)
ama eger olmadıysa bu ay eşim korksun benden ya da kendınden :) 1durup bır yapıcam
Hadi bakalim allahim bu mubarek guzel günlerde herkese dualarının şükürler olsun oldu sevincini yasatsinvar var hadi hayırlısı
ayyy canım ağzın bal yesin herkese yaşatsın rabbim kimseyi bekletmesin versin versin yağdırsın bebekleri :)Hadi bakalim allahim bu mubarek guzel günlerde herkese dualarının şükürler olsun oldu sevincini yasatsin
Adet olmadan nisana atma kiz kendini hemenSabah bende kaset test yaptım adete 3 var negatifolsaydı çıkardı herhalde neyse bende nisana transfer
Amin amin cok aminayyy canım ağzın bal yesin herkese yaşatsın rabbim kimseyi bekletmesin versin versin yağdırsın bebekleri :)
Canım bir daha test yaptın mı bende bu ay senin gibi yaptım tam pik günü değil ertesi günü değerlendirdim bakalım neler olacakCanım ya bımıyorum ki 24 unde yaptı pik olcak gıbıydı 25 tam pikti yapmadım ertesı gun yaptım bu kadar baska yok yanı:)
ama eger olmadıysa bu ay eşim korksun benden ya da kendınden :) 1durup bır yapıcam
Belki çıkmamıştır umaycımSabah bende kaset test yaptım adete 3 var negatifolsaydı çıkardı herhalde neyse bende nisana transfer
yapmadım cvanım ya sadece gogus agrım var hamılelıkmı adet mı bılemedm ayırt etmek co zor beklıyıp görcem bırı yarın gosterıyordu bat ı bırı 12 si prograları bıle sıldım saldım artık :)Canım bir daha test yaptın mı bende bu ay senin gibi yaptım tam pik günü değil ertesi günü değerlendirdim bakalım neler olacak
Hayırlısı canım o zaman inşallah güzel haberler alırsınyapmadım cvanım ya sadece gogus agrım var hamılelıkmı adet mı bılemedm ayırt etmek co zor beklıyıp görcem bırı yarın gosterıyordu bat ı bırı 12 si prograları bıle sıldım saldım artık :)
amin hepımzı alalım o guzel haberlerı hepımızz:)Hayırlısı canım o zaman inşallah güzel haberler alırsın
melo oduygusallık sınır bozuklkugu ıyıkıde aglamışın ıyı olmuş kuzumAllahım nasıl duygusal bir gündeyim Rasim Öztekin e babam ölmüş gibi ağladımneredeyse ağıt yakacaktım iş yerindekiler bile şokta şuan :) ağlamak iyi geldi rahatladım sanki bir adet olsam da olacaksam eğer tabi her şey bir normale dönse psikolojim pik yaptı duygusallık pik yaptı şuan
Klomenlen büyütülen yumurtalar bazen catlamayip kist oluyor öteki ay adetle atılıyor böyle bir sey olabilir ama bunu ovulasyon testiyle nasil anlamis olabilir o konuda şüpheliyimbana ses kaydı atmış yazmamış bende anlamadım ya ben bu testleri eczacıya gösterdim 12. gün pik olmuş 15 .gün çatlamış dedi aman neyse ne olmadı zaten bebek mebek adet olcam bekliyorum heryerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?