Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün tahlil oldum sonunda bakalım sonuç 4e kadar çıkcakmış değerler şeklinde çıkcakmış başka nasıl bakılıyo anlamıyorum pozitif negatif diye niye çıkmıyo

Aranızda hayıt kullanan var mı? Ben bu ay içiyorum sol kasığımda sürekli bir ağrı var bugün baya bi arttı. Rahatsız edecek düzeyde değil ama sürekli kendini hissettiriyor.
bende kullanıyorum hayıtı ama bende senin aksine rahmimi rahatlattığını hissettim . sana dokunuyor demekki

Aranızda hayıt kullanan var mı? Ben bu ay içiyorum sol kasığımda sürekli bir ağrı var bugün baya bi arttı. Rahatsız edecek düzeyde değil ama sürekli kendini hissettiriyor.
Ben kullaniyorum sürekli bir ağrım yok ara ara sanci girip çıkıyor ama özellikle bir tarafima değil. Herhangi bir kistin olabilir mi? Veya yumurtanin büyüdüğü tarafta ağrın oluyordur belki

Canım selam,benim lekelenmem oldu neyazık kı kese ve kalp atısı gormeden bir sey diyemiyorum
Hic bir belirtim yok,batım bir gun gecince ogrendim idrarda hemen lekelenmem oldu zaten doktora gittik acil
Herhangi bir tedavi almiyorum ,sadece bekliyorum ve dua ediyorum

Bayanlar kafam çok karışık yorum istiyorum dün erken gebelik çok silik diye kan verdim catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı bhcg sabah test yapmadım yarın yapacaktım ama son testini az önce yaptım hemen silik çıktı ve dünden çok daha koyu cikti

Eklentiler

• 16152776366752223364012932989840.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bu sperm testini nasıl istiyoruz Dr dan yaptıran varmı ne diyelim nasıl olsun

Hayırlı olsun bat geçtiğinde normal gebelik değerleri çıkar diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Bunu subat topiginden bir arkadas daha yasadi ve bir sonraki kan vermesinde degeri artmisti. Yani hamileydi. Kani dün vermissin bugun verme yarin tekrar ver degerinin artip artmadigi 2 gunde bir kontrol ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…