- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
bende kullanıyorum hayıtı ama bende senin aksine rahmimi rahatlattığını hissettim . sana dokunuyor demekkiAranızda hayıt kullanan var mı? Ben bu ay içiyorum sol kasığımda sürekli bir ağrı var bugün baya bi arttı. Rahatsız edecek düzeyde değil ama sürekli kendini hissettiriyor.
Çıkan sonuç 5'ten büyükse pozitif demek oluyorBugün tahlil oldum sonunda bakalım sonuç 4e kadar çıkcakmış değerler şeklinde çıkcakmış başka nasıl bakılıyo anlamıyorum pozitif negatif diye niye çıkmıyo
Ben kullaniyorum sürekli bir ağrım yok ara ara sanci girip çıkıyor ama özellikle bir tarafima değil. Herhangi bir kistin olabilir mi? Veya yumurtanin büyüdüğü tarafta ağrın oluyordur belkiAranızda hayıt kullanan var mı? Ben bu ay içiyorum sol kasığımda sürekli bir ağrı var bugün baya bi arttı. Rahatsız edecek düzeyde değil ama sürekli kendini hissettiriyor.
Hmmm bu değerler hormonlarıda mı gösteriyoÇıkan sonuç 5'ten büyükse pozitif demek oluyor
Canım selam,benim lekelenmem oldu neyazık kıbi tane hamiş yakaladımipek_annesi eski mesajlarına bakmasam görmücem niye bize hiç söylemiyonuz hayırlı olsun bebişin sağlıkla kavuşursunuz inşallah kaçıncı gün öğrendin naptın belirtiler neydi bize de söyle
hemenhahahahahelimde kalanları gönderiyim dedim yazık olmasın özelden adres yazarsan gönderiyim
Yok kuzum olsaydı çıkardı o kadar çok seviştim ki nefret ettim resmen yumurta ile neden buluşamadı ben şok 3 kez yumurtladım ve çatladı bu ayAdet olmadan nisana atma kiz kendini hemen
Yani kuzum şuan da hissediyorum yani negatif görünceBelki çıkmamıştır umaycımadet olana kadar bekle. Seni merak ederdim adet olck hissediyor musun kendini
canım ya sana özel msj gönderemiyom sen bana yollarmısın ben sana cvp yazayım bir sıkını varhahahahahelimde kalanları gönderiyim dedim yazık olmasın özelden adres yazarsan gönderiyim
Gebelik testi yaptirdin degil mi? Kaninda bhcg denen bir hormona bakacaklar o hormonun değeri 5ten buyuk cikarsa pozitif yani hamilesinHmmm bu değerler hormonlarıda mı gösteriyo
Hayırlı olsunBayanlar kafam çok karışık yorum istiyorum dün erken gebelik çok silik diye kan verdim catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı bhcg sabah test yapmadım yarın yapacaktım ama son testini az önce yaptım hemen silik çıktı ve dünden çok daha koyu cikti
gitmedim canım ben drMERAKLI MELO doktor kontrolunde klomen kullandigimizda yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca catlatma ignesi yaptiriyordu dr.
Bunu subat topiginden bir arkadas daha yasadi ve bir sonraki kan vermesinde degeri artmisti. Yani hamileydi. Kani dün vermissin bugun verme yarin tekrar ver degerinin artip artmadigi 2 gunde bir kontrol ediliyorBayanlar kafam çok karışık yorum istiyorum dün erken gebelik çok silik diye kan verdim catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı bhcg sabah test yapmadım yarın yapacaktım ama son testini az önce yaptım hemen silik çıktı ve dünden çok daha koyu cikti
Yaaa neyse hayırlısı olsun inşlh canım. İki kere yumurtlama olunca birisi olmazsa birisi tutar diye düşünmüştümYani kuzum şuan da hissediyorum yani negatif görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?