- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Gebelik icin gittigim kadın doğum uzmani istemisti bizden. Tedaviye başlayacaktık onun da degerlerini gormemiz lazim demisti.Kızlar bu sperm testini nasıl istiyoruz Dr dan yaptıran varmı ne diyelim nasıl olsun
Canım ürülojiye gidin o size söyler. Diyelim ki hastanenin belirli günleri vardır ben eşime araştırmada yaptırdım salı ve perşembe günleriydi. Perhiz veriyor doktor sonrasıKızlar bu sperm testini nasıl istiyoruz Dr dan yaptıran varmı ne diyelim nasıl olsun
Sağlıkla kucağına al inş bizde hayırlı haberler yAzarız inş burayaKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
Ayy var bence çok net çıkmışşş inşallah bebişin seninledir kavuşursun yaaa. Bu marka hatalı çizgi çıkartıyor diye yorumlar okudum forumda ama bu kadar net çıkmazdı bence. Görmüş olucaz biz de sonuçları bekliyoruzzBayanlar kafam çok karışık yorum istiyorum dün erken gebelik çok silik diye kan verdim catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı bhcg sabah test yapmadım yarın yapacaktım ama son testini az önce yaptım hemen silik çıktı ve dünden çok daha koyu cikti
Aradığım kansın yaa cannııımmm lütfeeen sonucunu yaz buraya bende aynı şeyleri yaşıyıorum dün gece sol kasık ağrım meme hassasiyetim bel ağrım yedi beni şimdi ise normal.Kiizlaaar kan verdim aşırı derece belirtiler var adetime 10 gün kadar var ama belirtiler beni kan vermeme kadar itti bende verdim bakalım sonuç ne çıkacak dua eder misiniz lütfen öğleden sonra cikicak sonuçlar
Bugümde değerlendirBöyleydi son durum canım. 9 ve 10 günler değerlendirdikbugün 11. gün sabah hala pik. Ögleden sonra silinceğini düşünüyorum sabah uyandım yumurtlama sancım geçmiş
sılık cızgı bıle hamıle oldugunu gosterıyor tebrık ederım :)Bunu subat topiginden bir arkadas daha yasadi ve bir sonraki kan vermesinde degeri artmisti. Yani hamileydi. Kani dün vermissin bugun verme yarin tekrar ver degerinin artip artmadigi 2 gunde bir kontrol ediliyor
tebrık ederım sılık cıkmıs ıste batınız kaçdı peki :)Bayanlar kafam çok karışık yorum istiyorum dün erken gebelik çok silik diye kan verdim catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı bhcg sabah test yapmadım yarın yapacaktım ama son testini az önce yaptım hemen silik çıktı ve dünden çok daha koyu cikti
Bat bugün pikin 12. Günütebrık ederım sılık cıkmıs ıste batınız kaçdı peki :)
Evet gebelik için gittim testi yaptık ne bileyim eskiden ablam hamileyken sağlık ocağına gittiğimizde pozitif dedi kağıt verdi değerleri yazıyormuydu bilemicem bakam nasip çift çizgi çıktı ama inşallah yanıltmazGebelik testi yaptirdin degil mi? Kaninda bhcg denen bir hormona bakacaklar o hormonun değeri 5ten buyuk cikarsa pozitif yani hamilesin
İnşallah vardır yaa bat günü belli olur canım değerin düşük ama artabilir daha çok erkenmiş.Bayanlar kafam çok karışık yorum istiyorum dün erken gebelik çok silik diye kan verdim catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı bhcg sabah test yapmadım yarın yapacaktım ama son testini az önce yaptım hemen silik çıktı ve dünden çok daha koyu cikti
Bende 4 e kadar çıkar dediler inşallah çıkar pozitif çok heyecanlıyımKiizlaaar kan verdim aşırı derece belirtiler var adetime 10 gün kadar var ama belirtiler beni kan vermeme kadar itti bende verdim bakalım sonuç ne çıkacak dua eder misiniz lütfen öğleden sonra cikicak sonuçlar
Pikin değil silikleşmeden sonra 9. gününde benim testim böyle çıkmıştı ilk hamileliğimde. Bu bile hemen çıkmadı baktım negatif gidip uyumuştum 3 saat sonra bakınca tesadüfen farketmistim. Pikten 9 gün sonra kanda negatifti mesela. Bir iki gün daha brkle istersenKizlar bat a 5 yada 6 hun vsr ama yumurtlamamin bu gun 9. Gunu kaset test yaptim cikmadi hic bisey erken tsbi haliyle. Erken gebelik testinde cikarmi acaba sizce varsa ???????
Tabiki paylaşırım canım sendeki belirtiler bendede var hakkımızda hayırlısıAradığım kansın yaa cannııımmm lütfeeen sonucunu yaz buraya bende aynı şeyleri yaşıyıorum dün gece sol kasık ağrım meme hassasiyetim bel ağrım yedi beni şimdi ise normal.Ne olursunuz çıkan sonucunuzu paylaşır mısınız?
Benim dün pikin 11.gunuydu 1.9 cikti erken gebelikte silik çizgi vardi bakalim artacak mı bugün testim çok daha koyu inşaallah devamı gelirPikin değil silikleşmeden sonra 9. gününde benim testim böyle çıkmıştı ilk hamileliğimde. Bu bile hemen çıkmadı baktım negatif gidip uyumuştum 3 saat sonra bakınca tesadüfen farketmistim. Pikten 9 gün sonra kanda negatifti mesela. Bir iki gün daha brkle istersenEki Görüntüle 2798128
Piki gordukten sonra 14 gun say 14. Gün adet oluyorsun canim genelde boyle oluyor pik ve catlama ne zamandikızlar bana bır hesap yaparmısınız
18/12/2020
14/01/2021
11/02/2021 şimdi benım 28 gunde bır otomatık hesaplatıyorum tabi ama bılen varsa bı hesaplasın ya martın kaçınca olmam gerekıyor programalrı sıldım sılmeden once 12si gosterılıyordu
ama netdenbaktım 10 nu gorunuyor hıc agrım sızım yok regl oncesı kasık agrım olurdu sadece gogus sızım var
7 ya da 8 mart gibi sanırımkızlar bana bır hesap yaparmısınız
18/12/2020
14/01/2021
11/02/2021 şimdi benım 28 gunde bır otomatık hesaplatıyorum tabi ama bılen varsa bı hesaplasın ya martın kaçınca olmam gerekıyor programalrı sıldım sılmeden once 12si gosterılıyordu
ama netdenbaktım 10 nu gorunuyor hıc agrım sızım yok regl oncesı kasık agrım olurdu sadece gogus sızım var
kadam karman çorman pik dedım ama pıkı acaba 25inde gordum ona göre sayrsam yarın yani :) buyuk günPiki gordukten sonra 14 gun say 14. Gün adet oluyorsun canim genelde boyle oluyor pik ve catlama ne zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?