bu arada catlamayı takıp etmedım pık oldu bıraktım :)Piki gordukten sonra 14 gun say 14. Gün adet oluyorsun canim genelde boyle oluyor pik ve catlama ne zamandi
Tesekkur ederim 1, 2 gun daha gerek en azindanPikin değil silikleşmeden sonra 9. gününde benim testim böyle çıkmıştı ilk hamileliğimde. Bu bile hemen çıkmadı baktım negatif gidip uyumuştum 3 saat sonra bakınca tesadüfen farketmistim. Pikten 9 gün sonra kanda negatifti mesela. Bir iki gün daha brkle istersenEki Görüntüle 2798128
ozamn bugun olmam mı lazım akşama test alayım :)7 ya da 8 mart gibi sanırım
Amin canim inşallahSağlıkla kucağına al inş bizde hayırlı haberler yAzarız inş buraya
Özelde yaptıracağızCanım ürülojiye gidin o size söyler. Diyelim ki hastanenin belirli günleri vardır ben eşime araştırmada yaptırdım salı ve perşembe günleriydi. Perhiz veriyor doktor sonrasıhastanede bir bardağa koyup analize gider sonrası Allah kerim
Tarihlere bakınca yanlış hedaplamadıysam ilk 27 gün ikincide 28 gün sürmüş döngü. Ona göre 7 ya da 8 oluyor ama denildiği gibi çatlamadan sonra 14.gün kesin regl günü oluyor. Ama siz çatlamayı takip etmemişsiniz. İnşallah güzel sonuç alırsınızozamn bugun olmam mı lazım akşama test alayım :)
Fark etmez yaptıracakları şeyler aynı şeyler. Doktor isterse ürülojiye yollar orada yapılır. Özele sorun üroloji test hergün varsa ilk gidip para vermek yerine test olan güne eşin hazır gitsin versin. 3 gün ilişki olmayacak 4. Gün sprem testi verebilir.Özelde yaptıracağız
Birde belirtiniz var mıydı ovulasyon günlerini nasıl değerlendirdim iz?Bayanlar kafam çok karışık yorum istiyorum dün erken gebelik çok silik diye kan verdim catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı bhcg sabah test yapmadım yarın yapacaktım ama son testini az önce yaptım hemen silik çıktı ve dünden çok daha koyu cikti
aminnn sagol canım :)Tarihlere bakınca yanlış hedaplamadıysam ilk 27 gün ikincide 28 gün sürmüş döngü. Ona göre 7 ya da 8 oluyor ama denildiği gibi çatlamadan sonra 14.gün kesin regl günü oluyor. Ama siz çatlamayı takip etmemişsiniz. İnşallah güzel sonuç alırsınız
Canım biz özelde yaptırıp doktora sonuç gösterdik tıp merkezinde.Kızlar bu sperm testini nasıl istiyoruz Dr dan yaptıran varmı ne diyelim nasıl olsun
Doktor yönlendirmedi yaniCanım biz özelde yaptırıp doktora sonuç gösterdik tıp merkezinde.
Canım benim bildiğim adete on gün kala sonuç çıkmaz döllenme olduğunda 6 7 gün içinde kana geçiyor beta hcg o da en erken adet 1 hafta kala oluyor. Tabi erken döllenme olmadıysa bu söylediklerimKiizlaaar kan verdim aşırı derece belirtiler var adetime 10 gün kadar var ama belirtiler beni kan vermeme kadar itti bende verdim bakalım sonuç ne çıkacak dua eder misiniz lütfen öğleden sonra cikicak sonuçlar
testler nekadar :)Canım biz özelde yaptırıp doktora sonuç gösterdik tıp merkezinde.
Ayın 10 na denk geliyor canım.kızlar bana bır hesap yaparmısınız
18/12/2020
14/01/2021
11/02/2021 şimdi benım 28 gunde bır otomatık hesaplatıyorum tabi ama bılen varsa bı hesaplasın ya martın kaçınca olmam gerekıyor programalrı sıldım sılmeden once 12si gosterılıyordu
ama netdenbaktım 10 nu gorunuyor hıc agrım sızım yok regl oncesı kasık agrım olurdu sadece gogus sızım var
Sonomedde yaptırdık 228, ama başka aradığımız bir yer 170 demişti meselatestler nekadar :)
tşk ederim canım :)Ayın 10 na denk geliyor canım.
tşk ederimSonomedde yaptırdık 228, ama başka aradığımız bir yer 170 demişti mesela
Adetim 2 gün oldu 3 gün duş almıştım 5 enfazla 6 gün sonra doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ve başka bişey daha var ama net anlamadım demişti kan verdim sonucu burda yazmıştım cvb gelmedi doktora da gidemedim hemşireye gösterdim negatif gözükuyo dedi ama yumurtanın catladigi haftayı değerlendirdik umarım hüsran olmazCanım benim bildiğim adete on gün kala sonuç çıkmaz döllenme olduğunda 6 7 gün içinde kana geçiyor beta hcg o da en erken adet 1 hafta kala oluyor. Tabi erken döllenme olmadıysa bu söylediklerim
Ben testleri yorumlayamadım bir koyu bir silik bikaç günde bir. Bu ay inşallah pozitifi görürsün canım ama görmezsen artımed in ovulasyon testini al. İnan o kadar net gösteriyor ki hiç bunlarla uğraşma derim.Kızlar dün testimi atmıştım çatlamış demiştik ama bugün test yine koyulaştı sanırım ben henüz piki görmedim 17.gündeyim bu ay göremeyeceğim galibaEki Görüntüle 2798155 Eki Görüntüle 2798156 Eki Görüntüle 2798157
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?