Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim 1, 2 gun daha gerek en azindan

Özelde yaptıracağız

ozamn bugun olmam mı lazım akşama test alayım :)
Tarihlere bakınca yanlış hedaplamadıysam ilk 27 gün ikincide 28 gün sürmüş döngü. Ona göre 7 ya da 8 oluyor ama denildiği gibi çatlamadan sonra 14.gün kesin regl günü oluyor. Ama siz çatlamayı takip etmemişsiniz. İnşallah güzel sonuç alırsınız

Özelde yaptıracağız
Fark etmez yaptıracakları şeyler aynı şeyler. Doktor isterse ürülojiye yollar orada yapılır. Özele sorun üroloji test hergün varsa ilk gidip para vermek yerine test olan güne eşin hazır gitsin versin. 3 gün ilişki olmayacak 4. Gün sprem testi verebilir.

Birde belirtiniz var mıydı ovulasyon günlerini nasıl değerlendirdim iz?

aminnn sagol canım :)

Kiizlaaar kan verdim aşırı derece belirtiler var adetime 10 gün kadar var ama belirtiler beni kan vermeme kadar itti bende verdim bakalım sonuç ne çıkacak dua eder misiniz lütfen öğleden sonra cikicak sonuçlar
Canım benim bildiğim adete on gün kala sonuç çıkmaz döllenme olduğunda 6 7 gün içinde kana geçiyor beta hcg o da en erken adet 1 hafta kala oluyor. Tabi erken döllenme olmadıysa bu söylediklerim

Ayın 10 na denk geliyor canım.

Canım benim bildiğim adete on gün kala sonuç çıkmaz döllenme olduğunda 6 7 gün içinde kana geçiyor beta hcg o da en erken adet 1 hafta kala oluyor. Tabi erken döllenme olmadıysa bu söylediklerim
Adetim 2 gün oldu 3 gün duş almıştım 5 enfazla 6 gün sonra doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ve başka bişey daha var ama net anlamadım demişti kan verdim sonucu burda yazmıştım cvb gelmedi doktora da gidemedim hemşireye gösterdim negatif gözükuyo dedi ama yumurtanın catladigi haftayı değerlendirdik umarım hüsran olmaz

Kızlar dün testimi atmıştım çatlamış demiştik ama bugün test yine koyulaştı sanırım ben henüz piki görmedim 17.gündeyim bu ay göremeyeceğim galiba

Ben testleri yorumlayamadım bir koyu bir silik bikaç günde bir. Bu ay inşallah pozitifi görürsün canım ama görmezsen artımed in ovulasyon testini al. İnan o kadar net gösteriyor ki hiç bunlarla uğraşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…