Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pik in üzerinden 9 gün gecti reglime 3 gün kaldi biraz geç yumurtladim bebek varsa çıkar mı acaba yarın sabah test yapsam erken gebelik 10. gün olacak

Herkesinki gayet normal silikten koyuya giderken benimki bir koyu bir silik delirtti artık beni Eski olanlar büyük ihtimalle kuruduğu için koyulaştı, yakındakileri de çözemedim

Kızlar dün ovu test yaptım adetin 11. günüydü biraz koyu çıktı. Bugün daha da koyulaşır diye beklerken düne göre silik çıktı geçen ay adetin 14 ve 15.günleri koyu çıkmıştı ama teste başladığımdan beri günden güne koyulaşmıştı. Böyle bir gün koyulaşır gibi olup ertesi gün silikleşmemişti ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapıyorum oysaki

Eklentiler

• 20210309_112844.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 20210308_114636.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bende bugün kan verdim beta 154.4 çıktı yarın regl günüm sizce nasıl? 14.00 randevum var doktorda
Çok güzel canım tebrikler ,yarından sonra tekrar ver sonra gerek yok eğer artması gerektiği gibi artıyorsa..

Amin inşallah canım siz regl gününü bekleyin inşallah güzel haberler alırsınz

Kız stres yapma bacım bende sen gibiydim benm düzenli 28 günde olur 19. Günde çatladı yumurtam sen testını 2 saat once sıvı alımını kes birde her gun aynı saatte yap piki kaçırmazsın üzülme
Cnm senin pik okduktan sonra siliklesti mi baktn mi. O da onemli catladigini gosteriyor

LeeSoon canım 19. Gün çatladı demişsin peki yine 28. Gün mu adet gördün benim de 18. Gün çatladı da ne zaman olurum kafama takılıyor

ozamn bugun olmam mı lazım akşama test alayım :)
hee al geç kaldın :)
yumurtlama masajı nasıl tarif et bizde yapalım ben bilmiyorum

Tamam canım öyle yapacağız teşekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…