Herkesinki gayet normal silikten koyuya giderken benimki bir koyu bir silik delirtti artık beniBen testleri yorumlayamadım bir koyu bir silik bikaç günde bir. Bu ay inşallah pozitifi görürsün canım ama görmezsen artımed in ovulasyon testini al. İnan o kadar net gösteriyor ki hiç bunlarla uğraşma derim.
İnşallah canım 3 gün dedi bana sonra serbestcok teşekkür ederim cevabın için.. bende yarın gircem bakalım neler olacak dayanırım diye düşünüyorum inş kolay geçer. kaç gün korunma önerdi peki doktor?
Hsg banada yarın çekileceeek bendede biraz stres var.İnşallah canım 3 gün dedi bana sonra serbest
Gayet güzel yüksek çıkmış inşallah sağlıklı ilerler.Kızlar bende bugün kan verdim beta 154.4 çıktı yarın regl günüm sizce nasıl? 14.00 randevum var doktorda
Çok güzel canım tebrikler ,yarından sonra tekrar ver sonra gerek yok eğer artması gerektiği gibi artıyorsa..Kızlar bende bugün kan verdim beta 154.4 çıktı yarın regl günüm sizce nasıl? 14.00 randevum var doktorda
hiç stres yapma o kadar korkulacak birşey yok canım . 1-2 dakikalık bir ağrı hissediyorsun o kadarHsg banada yarın çekileceeek bendede biraz stres var.
Tıkanıklık varsa ağrı çekerim diye korkuyorum ama cesur davranmam lazıııımhiç stres yapma o kadar korkulacak birşey yok canım . 1-2 dakikalık bir ağrı hissediyorsun o kadar
Amin inşallah canım siz regl gününü bekleyin inşallah güzel haberler alırsınzAdetim 2 gün oldu 3 gün duş almıştım 5 enfazla 6 gün sonra doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ve başka bişey daha var ama net anlamadım demişti kan verdim sonucu burda yazmıştım cvb gelmedi doktora da gidemedim hemşireye gösterdim negatif gözükuyo dedi ama yumurtanın catladigi haftayı değerlendirdik umarım hüsran olmaz
Cnm senin pik okduktan sonra siliklesti mi baktn mi. O da onemli catladigini gosteriyorKız stres yapma bacım bende sen gibiydim benm düzenli 28 günde olur 19. Günde çatladı yumurtam sen testını 2 saat once sıvı alımını kes birde her gun aynı saatte yap piki kaçırmazsın üzülme
Şuan testlerinizi yeni gördüm hangi pikti pki. Siz daha pik görmemisiniz görünüyor bu attıklarınızda bence.Kızlar dün testimi atmıştım çatlamış demiştik ama bugün test yine koyulaştı sanırım ben henüz piki görmedim 17.gündeyim bu ay göremeyeceğim galibaEki Görüntüle 2798155 Eki Görüntüle 2798156 Eki Görüntüle 2798157
Dün kızlarla baktığımızda 15de pik olmuş 16da çatlamış diye yorumladık ama öyle değilmişŞuan testlerinizi yeni gördüm hangi pikti pki. Siz daha pik görmemisiniz görünüyor bu attıklarınızda bence.
hee al geç kaldın :)ozamn bugun olmam mı lazım akşama test alayım :)
yumurtlama masajı nasıl tarif et bizde yapalım ben bilmiyorumKızlar dün ovu test yaptım adetin 11. günüydü biraz koyu çıktı. Bugün daha da koyulaşır diye beklerken düne göre silik çıktıgeçen ay adetin 14 ve 15.günleri koyu çıkmıştı ama teste başladığımdan beri günden güne koyulaşmıştı. Böyle bir gün koyulaşır gibi olup ertesi gün silikleşmemişti ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapıyorum oysaki
arada 14 gün olması lazım adet olman için yumurta çatlamsından 14 ve ya en geç 16 gün sonra adet olunurLeeSoon canım 19. Gün çatladı demişsin peki yine 28. Gün mu adet gördün benim de 18. Gün çatladı da ne zaman olurum kafama takılıyor
Tamam canım öyle yapacağız teşekkur ederimFark etmez yaptıracakları şeyler aynı şeyler. Doktor isterse ürülojiye yollar orada yapılır. Özele sorun üroloji test hergün varsa ilk gidip para vermek yerine test olan güne eşin hazır gitsin versin. 3 gün ilişki olmayacak 4. Gün sprem testi verebilir.
Pik olanı tekrar varsa atar mısınız bakmak isterim?Dün kızlarla baktığımızda 15de pik olmuş 16da çatlamış diye yorumladık ama öyle değilmiş
Pik olanı tekrar varsa atar mısınız bakmak isterim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?