- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Lh bu sekilde dalgalanir canim bir sorun oldugunu gostermiyor. Önemli olan bir anda cok yükselip düştüğünü gormekKızlar dün ovu test yaptım adetin 11. günüydü biraz koyu çıktı. Bugün daha da koyulaşır diye beklerken düne göre silik çıktıgeçen ay adetin 14 ve 15.günleri koyu çıkmıştı ama teste başladığımdan beri günden güne koyulaşmıştı. Böyle bir gün koyulaşır gibi olup ertesi gün silikleşmemişti ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapıyorum oysaki
Evet canım biliyorum ama hiç döngüm 30 un üstüne çıkmadı kendimi bildim bileli. Şimdi bu yumurtlamaya göre 32. gün oluyor o yüzden kafam karıştıarada 14 gün olması lazım adet olman için yumurta çatlamsından 14 ve ya en geç 16 gün sonra adet olunur
Bence silikleşme durumu içtiğiniz o ana göre yaptığınız saat farkına göre de değişebilir testi yaparken mesela hep silik gider 14.hafif koyu olmakla 15.gün pik görürsünüz bu durum da hala şansınız var bence masaja devam edin pik olana kadar ben bu ay o masajla çok güzel yumutlama gördüm işe yarıyor eminim.Kızlar dün ovu test yaptım adetin 11. günüydü biraz koyu çıktı. Bugün daha da koyulaşır diye beklerken düne göre silik çıktıgeçen ay adetin 14 ve 15.günleri koyu çıkmıştı ama teste başladığımdan beri günden güne koyulaşmıştı. Böyle bir gün koyulaşır gibi olup ertesi gün silikleşmemişti ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapıyorum oysaki
aynen 32.gün olur muhtemelen eğer bebiş yoksa stres yapınca adet aralığı uzuyo bnde en fazla 34 günde bir olurdum geçen ay tam 45 gün sonra regl oldum hayatımda ilk kezEvet canım biliyorum ama hiç döngüm 30 un üstüne çıkmadı kendimi bildim bileli. Şimdi bu yumurtlamaya göre 32. gün oluyor o yüzden kafam karıştıtest yapicam diye beklerken 12 Mart'ta pat diye adet görmeyeyim
Ayni gunleri sayiyoruz seninle. Bende merak icindeyim. Piki gordum silikemesinden tam 9 gun gecti bu gunKızlar pik in üzerinden 9 gün gecti reglime 3 gün kaldi biraz geç yumurtladim bebek varsa çıkar mı acaba yarın sabah test yapsam erken gebelik 10. gün olacak
test yapmalısınkızlar benimde günüm geçti 2 gün tek belirtim yoğun beyaz akıntım var. Regl akıntısı mı yoksa gebelik mi anlamıyorum
:)hee al geç kaldın :)
yumurtlama masajı nasıl tarif et bizde yapalım ben bilmiyorum
Bence o pik değil bir ara ben teste yeni başlarken bunun gibiydi testimi atmıştım birgebeningünlüğü ablaya hayır olmamış demişti tabi ben kabul etmemiştim bana göre piktiEki Görüntüle 2798185 Dün soldakini pik, sağdakini çatlama olarak yorumlamıştık ama ı ıh değilmiş
Ay valla stres çok kötü ya her şeye sebep olabiliraynen 32.gün olur muhtemelen eğer bebiş yoksa stres yapınca adet aralığı uzuyo bnde en fazla 34 günde bir olurdum geçen ay tam 45 gün sonra regl oldum hayatımda ilk kez
İnşallahAyni gunleri sayiyoruz seninle. Bende merak icindeyim. Piki gordum silikemesinden tam 9 gun gecti bu guninsaallah mutlu haberler aliriz
Ccanım ben az bırsey ızledım bı gebenın gunlugunden var youtube da vıdeo dur kız belkı hamıleyızdır :)))love06 nasıl oluyor bu yumurtlama masajı birde onu yapalım bizde
orda video yarım bir şey yokCcanım ben az bırsey ızledım bı gebenın gunlugunden var youtube da vıdeo dur kız belkı hamıleyızdır :)))
Kaset testlere güvenim kalmadı biraz daha bekleyip kan testi yaptırcamtest yapmalısın
Ya ben de tam tersi yumurtalıklarımı daha güzel çalıştırıyo heralde büyüyor diye düşünüyodumbende kullanıyorum hayıtı ama bende senin aksine rahmimi rahatlattığını hissettim . sana dokunuyor demekki
Allah hayırlısı ile gönlünde olanı versin şimdi biz nerden bilecez gülüm sen hamile misin yazıyon burdan bizide meraklandırıyon :))Kaset testlere güvenim kalmadı biraz daha bekleyip kan testi yaptırcam
yok kız karnını cekıyor dırek ızle senorda video yarım bir şey yok
anlamadım biri şunu adam akıllı tarif etmeliyok kız karnını cekıyor dırek ızle sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?