Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lh bu sekilde dalgalanir canim bir sorun oldugunu gostermiyor. Önemli olan bir anda cok yükselip düştüğünü gormek

arada 14 gün olması lazım adet olman için yumurta çatlamsından 14 ve ya en geç 16 gün sonra adet olunur
Evet canım biliyorum ama hiç döngüm 30 un üstüne çıkmadı kendimi bildim bileli. Şimdi bu yumurtlamaya göre 32. gün oluyor o yüzden kafam karıştı test yapicam diye beklerken 12 Mart'ta pat diye adet görmeyeyim

Bence silikleşme durumu içtiğiniz o ana göre yaptığınız saat farkına göre de değişebilir testi yaparken mesela hep silik gider 14.hafif koyu olmakla 15.gün pik görürsünüz bu durum da hala şansınız var bence masaja devam edin pik olana kadar ben bu ay o masajla çok güzel yumutlama gördüm işe yarıyor eminim.

aynen 32.gün olur muhtemelen eğer bebiş yoksa stres yapınca adet aralığı uzuyo bnde en fazla 34 günde bir olurdum geçen ay tam 45 gün sonra regl oldum hayatımda ilk kez

Kızlar pik in üzerinden 9 gün gecti reglime 3 gün kaldi biraz geç yumurtladim bebek varsa çıkar mı acaba yarın sabah test yapsam erken gebelik 10. gün olacak
Ayni gunleri sayiyoruz seninle. Bende merak icindeyim. Piki gordum silikemesinden tam 9 gun gecti bu gun insaallah mutlu haberler aliriz

nasıl yapılıyor yumurtlama masajı anlatın kızlar bu ayda onu yapalım

kızlar benimde günüm geçti 2 gün tek belirtim yoğun beyaz akıntım var. Regl akıntısı mı yoksa gebelik mi anlamıyorum

Eki Görüntüle 2798185 Dün soldakini pik, sağdakini çatlama olarak yorumlamıştık ama ı ıh değilmiş
Bence o pik değil bir ara ben teste yeni başlarken bunun gibiydi testimi atmıştım birgebeningünlüğü ablaya hayır olmamış demişti tabi ben kabul etmemiştim bana göre pikti sonra sürekli bir dalgalanma oldu testimde az koyu az silik benim psikolojimi yemişti ama kadın haklıydı pik değildi. O ay yumurtlama görmedim bulamadım birtürlü hassas benim lh da test yaptıkça çözdüm işi. Başkaları gibi de kopkuyu olmazdı kaset test sizde de biraz yanıltma yapabilir. İyi bir tecrübeniz varsa yumurtlamayı çözer yoksa zor kaset testte çözemeniz. Mesela aynı anda kaset test birde strip yaptım yumurtlama strip de daha koyu kasette yanıltıcıydı. Bu da var yani. kaç günde bir adet oluyorsunuz? Ben mesela 28 günde bir olur sonra 14.gün pik görürüm genelde ama bir kere 31 gün sonra adet olduğum gün 17.gün yumurtlamıştım.

aynen 32.gün olur muhtemelen eğer bebiş yoksa stres yapınca adet aralığı uzuyo bnde en fazla 34 günde bir olurdum geçen ay tam 45 gün sonra regl oldum hayatımda ilk kez
Ay valla stres çok kötü ya her şeye sebep olabilir
Ayni gunleri sayiyoruz seninle. Bende merak icindeyim. Piki gordum silikemesinden tam 9 gun gecti bu gun insaallah mutlu haberler aliriz
İnşallah

Kaset testlere güvenim kalmadı biraz daha bekleyip kan testi yaptırcam
Allah hayırlısı ile gönlünde olanı versin şimdi biz nerden bilecez gülüm sen hamile misin yazıyon burdan bizide meraklandırıyon :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…