tarıfle olmaz bekle bi dkanlamadım biri şunu adam akıllı tarif etmeli
Sonucu haber verim canım :)) hayırılısıAllah hayırlısı ile gönlünde olanı versin şimdi biz nerden bilecez gülüm sen hamile misin yazıyon burdan bizide meraklandırıyon :))
tarıfle olmaz bekle bi dk
11 ve 12 mart adet olarak beklenen adet tarihi hesapladım hayırlısı olsun inşallah :)kadam karman çorman pik dedım ama pıkı acaba 25inde gordum ona göre sayrsam yarın yani :) buyuk gün
beklıcem artık zaten yapcak bırsey yok boş akıntı var yapışkanlı bıse belkıde regl once ıcı kAIK grım gectı gogslerım sızlıyor okadar :) hanı böle cocuk emmeyınce sut dolar sızlar ya öle sızlıyor.13 ve 14 mart adet olarak beklenen adet tarihi hesapladım hayırlısı olsun inşallah :)
ccanıım yanlış yazmışım 11 ve 12si gibi olması lazım benim de kafam çarşamba pazarı gibi hem ev hem iş çocuk vs gitti iyicebeklıcem artık zaten yapcak bırsey yok boş akıntı var yapışkanlı bıse belkıde regl once ıcı kAIK grım gectı gogslerım sızlıyor okadar :) hanı böle cocuk emmeyınce sut dolar sızlar ya öle sızlıyor.
yumurtlama dönemindemisinYa ben de tam tersi yumurtalıklarımı daha güzel çalıştırıyo heralde büyüyor diye düşünüyodum
ohh içim rahatladı kendı kendıme dedımkı al sana baska bır gun daha haydaaa :::)))ccanıım yanlış yazmışım 11 ve 12si gibi olması lazım benim de kafam çarşamba pazarı gibi hem ev hem iş çocuk vs gitti iyice
28 günde bir düzenli adet oluyorsan en geç 21. gün pik görürsün canım sabret birden bire pik olacaktır illa tutturacaksın...Kızlar dün testimi atmıştım çatlamış demiştik ama bugün test yine koyulaştı sanırım ben henüz piki görmedim 17.gündeyim bu ay göremeyeceğim galibaEki Görüntüle 2798155 Eki Görüntüle 2798156 Eki Görüntüle 2798157
Geçen ay böyle dalgalanma görmeyince bu ay tedirgin oldum. İkinci yapışım ovulasyonu da. Sadece diğer ayımla kıyaslayabildim ondan çekindimLh bu sekilde dalgalanir canim bir sorun oldugunu gostermiyor. Önemli olan bir anda cok yükselip düştüğünü gormek
Valla ovülasyon testini bu ay ilk defa yapıyorum o yüzden tecrübe kazanamadım dahaBence o pik değil bir ara ben teste yeni başlarken bunun gibiydi testimi atmıştım birgebeningünlüğü ablaya hayır olmamış demişti tabi ben kabul etmemiştim bana göre piktisonra sürekli bir dalgalanma oldu testimde az koyu az silik benim psikolojimi yemişti ama kadın haklıydı pik değildi. O ay yumurtlama görmedim bulamadım birtürlü hassas benim lh da test yaptıkça çözdüm işi. Başkaları gibi de kopkuyu olmazdı kaset test sizde de biraz yanıltma yapabilir. İyi bir tecrübeniz varsa yumurtlamayı çözer yoksa zor kaset testte çözemeniz. Mesela aynı anda kaset test birde strip yaptım yumurtlama strip de daha koyu kasette yanıltıcıydı. Bu da var yani. kaç günde bir adet oluyorsunuz? Ben mesela 28 günde bir olur sonra 14.gün pik görürüm genelde ama bir kere 31 gün sonra adet olduğum gün 17.gün yumurtlamıştım.
süper harika bir değer ben ilk gebeliğimle 64,00 ile öğrenmiştim.. SAğlıklı bir gebelik dilerimmm..Kızlar bende bugün kan verdim beta 154.4 çıktı yarın regl günüm sizce nasıl? 14.00 randevum var doktorda
Masajı günde 3 kere mi yapıyordun canım. Ben üçten fazla yapıyorum. Yani aklıma geldikçe oturduğum zamanlar boş durmayayım masaj yapayım diyorum fazla mı yapıyorum acabaBence silikleşme durumu içtiğiniz o ana göre yaptığınız saat farkına göre de değişebilir testi yaparken mesela hep silik gider 14.hafif koyu olmakla 15.gün pik görürsünüz bu durum da hala şansınız var bence masaja devam edin pik olana kadar ben bu ay o masajla çok güzel yumutlama gördüm işe yarıyor eminim.
Normalde düzenliydi de evlendiğimden beri gecikme olmaya başladı 10 gün geciktiğini de gördüm senede 2-3 kere gecikme olabiliyor sanırım bende ama normal olursa umarım görürüm piki de bebişi de28 günde bir düzenli adet oluyorsan en geç 21. gün pik görürsün canım sabret birden bire pik olacaktır illa tutturacaksın...
maşallah barek Allah rabbim tüm gebişlerimizi korusun nazardan saklasın darısı da bizlere inşallah süper sonuç daha ne olsunsüper harika bir değer ben ilk gebeliğimle 64,00 ile öğrenmiştim.. SAğlıklı bir gebelik dilerimmm..
yok kız neden yakayım henfendıde kendı benden yoğun o bakımdan yanuı :)love06 bu ay zorla hamile çıkacaksın :) programı kendin sildin attın topu millete illetinde beynini yaktın
inşallah bızde haber verırız yazarız betamız su derız :)maşallah barek Allah rabbim tüm gebişlerimizi korusun nazardan saklasın darısı da bizlere inşallah süper sonuç daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?