Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13 ve 14 mart adet olarak beklenen adet tarihi hesapladım hayırlısı olsun inşallah :)
beklıcem artık zaten yapcak bırsey yok boş akıntı var yapışkanlı bıse belkıde regl once ıcı kAIK grım gectı gogslerım sızlıyor okadar :) hanı böle cocuk emmeyınce sut dolar sızlar ya öle sızlıyor.

Kizlar özelde progesteron testi yaptıran varmı aranızda fiyatı ne kadar acaba arayıp soruyorum kimse fiyat vermiyor da.

ccanıım yanlış yazmışım 11 ve 12si gibi olması lazım benim de kafam çarşamba pazarı gibi hem ev hem iş çocuk vs gitti iyice

Valla ovülasyon testini bu ay ilk defa yapıyorum o yüzden tecrübe kazanamadım daha Adetlerim genelde düzenli oluyordu ancak evlendiğimden beri 10 gün gecikmeyi bile gördüm o yüzden emin olamıyorum adet olana kadar test yapmaya devam edeceğim bakalım neler göreceğim bu arada adetime takvime göre 12 gün var karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi bi tuhafım

Masajı günde 3 kere mi yapıyordun canım. Ben üçten fazla yapıyorum. Yani aklıma geldikçe oturduğum zamanlar boş durmayayım masaj yapayım diyorum fazla mı yapıyorum acaba sen nasıl yaptın masajını

28 günde bir düzenli adet oluyorsan en geç 21. gün pik görürsün canım sabret birden bire pik olacaktır illa tutturacaksın...
Normalde düzenliydi de evlendiğimden beri gecikme olmaya başladı 10 gün geciktiğini de gördüm senede 2-3 kere gecikme olabiliyor sanırım bende ama normal olursa umarım görürüm piki de bebişi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…