- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
aminnn ya vallahi nasıl hayal ediyorum o günü o günü hayal bile edemiyorum sabaha kadar size yazarın buradan artık 7 cihan duyarinşallah bızde haber verırız yazarız betamız su derız :)
Evet bekliyoruz hanimlar lutfenHamile olan bayanlar hamileyim başlıgı altında neler hissettiginizi filan yazında bizde bakalım belirti filan varmı bizde de önce belirti yazıyosunuz sonra hamile oldugunuzu ögreniyorsunuz ama araya bir sürü mesaj giriyo insan unutuyo belirtilerinizi
ben kullandım kadın hastalıkları olarak faydası kesinlikle var ama bende bebek işinde işe yaramadı ben yaşlıyım ondan sen dene amaHanımlar merhaba, hayıt kullanan varmı
ay hadi o günleri görelimde hepimiz millet topikte hamişler görsün hepimiz duyuralım bende duyruruummmm durup durup ben hamileyim yazarım biri bişey yazar hamileyim yazarım sende öyle yapaminnn ya vallahi nasıl hayal ediyorum o günü o günü hayal bile edemiyorum sabaha kadar size yazarın buradan artık 7 cihan duyar
kız sen benı öldürcen sen yaşlı gormemısın melo :)ben kullandım kadın hastalıkları olarak faydası kesinlikle var ama bende bebek işinde işe yaramadı ben yaşlıyım ondan sen dene ama
millet menopoza girdiği halde doğuruyor sen mi yaşlısın lütfen ya herkesi burda cebinden çıkarırsın bu enerjin ile :) maşallah sanaben kullandım kadın hastalıkları olarak faydası kesinlikle var ama bende bebek işinde işe yaramadı ben yaşlıyım ondan sen dene ama
beni gerçekten yedi cihan duyar derken latife yapmadım buradan herkese tek tek yazarım :) böyle mutlu bir an söylemeden olur mu birde herkese çok dua ederim doğurana kadar ederim buradaki hamişler gibi hamile kaldım diye bırakmam yazarım yazarım hatta inanmayacaksın ama yine yazarım yaniay hadi o günleri görelimde hepimiz millet topikte hamişler görsün hepimiz duyuralım bende duyruruummmm durup durup ben hamileyim yazarım biri bişey yazar hamileyim yazarım sende öyle yapnasılsın yazdıklarında iyiyim değil hamileyim yaz aaa deseler hamileyim de.. bol bol yaz ayyy ne güldüm dediğine yaa çok hoşuma gitti
bide hemen alta koyuluyor ya tahimini doğum tarihi yazıp doğum takip cetveti ohhhhbeni gerçekten yedi cihan duyar derken latife yapmadım buradan herkese tek tek yazarım :) böyle mutlu bir an söylemeden olur mu birde herkese çok dua ederim doğurana kadar ederim buradaki hamişler gibi hamile kaldım diye bırakmam yazarım yazarım hatta inanmayacaksın ama yine yazarım yani
buradaki baaayanlar tek sorumlusu kime sorsam 26 -27 23 bilmem ne herkes tıfıl ben napim benim benim bir ayağım çukurda gibi bunların yanında yoksaaaa filinta gibi gayet gencim içim kıpır kıpır civeleğin tekiyim :))))))))))kız sen benı öldürcen sen yaşlı gormemısın melo :)
ben varya eger hamıle degılsem bu ay anasını aglatcam 14 unde bıtınce ertesı bı baslıcam ayın 4 une kadar plan yaotım yazdım sımdı bı boş bı dolu gecırcem ek gıda alcam vıtamın vs yapıcam bısler kurdum kafamdabeni gerçekten yedi cihan duyar derken latife yapmadım buradan herkese tek tek yazarım :) böyle mutlu bir an söylemeden olur mu birde herkese çok dua ederim doğurana kadar ederim buradaki hamişler gibi hamile kaldım diye bırakmam yazarım yazarım hatta inanmayacaksın ama yine yazarım yani
krize girdim :) çok fazla depreşmekle olmuyormuş bende öyle sanıyordum önemli olan doğru güde depreşmek yazık etme kendine ovulasyon testi yap adama yazık şırıngayla kanda al bari adamdan tam olsunben varya eger hamıle degılsem bu ay anasını aglatcam 14 unde bıtınce ertesı bı baslıcam ayın 4 une kadar plan yaotım yazdım sımdı bı boş bı dolu gecırcem ek gıda alcam vıtamın vs yapıcam bısler kurdum kafamda
Heyet be yürü kim tutar seni. İnşallah istedigin gibi olur herşeyben varya eger hamıle degılsem bu ay anasını aglatcam 14 unde bıtınce ertesı bı baslıcam ayın 4 une kadar plan yaotım yazdım sımdı bı boş bı dolu gecırcem ek gıda alcam vıtamın vs yapıcam bısler kurdum kafamda
İçinde yaprak var birsürü kullanıp kullanmama kpnusunda tereddüt edittimben kullandım kadın hastalıkları olarak faydası kesinlikle var ama bende bebek işinde işe yaramadı ben yaşlıyım ondan sen dene ama
İnşHeyet be yürü kim tutar seni. İnşallah istedigin gibi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?