Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
erken gebelik yapsan çıkar günlerimiz aynı benimde 25-26-27-28 dün yaptım negatif sen üzülme olur bebişin ben bile çok umutluyum senin olur gülüm olur merak etme

Ben günde 14 dk yaptım. İlk defa yaptığım içn çok yapmadım fazlasından çekindim birde sıkıldım yaparken 7 bir tarafıma 7 bir tarafıma yaptım. Yaptığında elini bastırınca yumurtayı anlıyor musun peki?

Planımı bu sekılde bence gayet ıyı alcaklrımı bı bakın hele ok demi yanlış yok bunları alıyorum

Ben adet günüme kadar yaptım o yumurtlamayı göremedim ama adet gününe kadar da neler oluyor lh o tecrübe oldu yap gitsin testini silik çıkana kadar.. Ya yumurtlama olursa o da var en iyisi yaşayıp görmek. Öyle günün geçmesi olursa zaten geç yumurtlama görmen olası durum. Geçikmeyle kaç gün sonra geliyor adetiniz?

Düzenli oluyorsunuz arada geçikme oldu ya bu ay kaç gün sonra adet oldunuz onu merak ettim?

Ben artık ovu test lerine güvenemiyorum adetime 4 gün kala pik oldu 3 gün, ben hamilelikten sandım, 10 şubtta adet olmam gerekiyordu, ne hamile kaldım ne adet oldum

Ben artık ovu test lerine güvenemiyorum adetime 4 gün kala pik oldu 3 gün, ben hamilelikten sandım, 10 şubtta adet olmam gerekiyordu, ne hamile kaldım ne adet oldum
belki geç döllenme oldu bak hala adet olmamışsın

Sizin yasiniz kac, Benim yas 34 mesela 11 yasinda bir oglum var simdi bir tane daha olsun istiyoruz. Allah isteyen herkese saglikli sihatli hayirli evlatlar versin

erken gebelik yapsan çıkar günlerimiz aynı benimde 25-26-27-28 dün yaptım negatif sen üzülme olur bebişin ben bile çok umutluyum senin olur gülüm olur merak etme
2 yıl olucak nerdeyse böyle hiç problem olmadan olmaması insanın ister istemez canını sıkıyor. her ay bu ay düşünmicem diyorum ama yok insan düşünmeden edemiyor. test yapmaya korkuyorum çünkü her ay test yapıyorum ve sonuç hüsran. gerçekten sanırım hayattaki en zor süreçmiş bu süreç. yarın sabah erken gebelik testi yapiyim en iyisi hayırlısııı artıkkkk :)

belki geç döllenme oldu bak hala adet olmamışsın
Yok cnm 8 şubatta dr gittim enfeksiyonun var dedi 2 kutu fitil, azitro başka bir antibiyotik daha verdi bir monurol saşe verdi, dedim acaba ondanmı oldu, adet olacakmış gibi ağrı var ama gelen yok, tekrar dr da gitmedim, gebelik testini enson şbat sonunda yaptım negatifdi

Sizin yasiniz kac, Benim yas 34 mesela 11 yasinda bir oglum var simdi bir tane daha olsun istiyoruz. Allah isteyen herkese saglikli sihatli hayirli evlatlar versin
kasım 5 te 38 bitti 17 yaşında oğlu var benimde aminnnnn

diğerlerini kullanmadım ama monurol gebeyken bile kullanılıyor onu biliyorum sistit için ve idrar yolu için çok kullandım ben monurol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…