- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
erken gebelik yapsan çıkar günlerimiz aynı benimde 25-26-27-28 dün yaptım negatif sen üzülme olur bebişin ben bile çok umutluyum senin olur gülüm olur merak etmeMerhaba arkadaşlar yazdıklarınızı hep okudum :) hamile olanları tebrik ediyorum olmayanlara da sabır diliyorumbenim bir sorum var daha doğrusu akıl almak için soruyorum kısaca geçmeye calisicam:) ben 25-26 si pik gördüm 26 su akşam catlama oldu. 25-26 ve 28 değerlendirdik. Benim bat yarın kendimi dinlememeye çalıştım zaten hiç bir belirtim yok. Sadece geçen hafta başında kremsi bir akıntım oldu böyle uhu gibiydi sonra akıntım olmadı normalde çok akıntım olurdu (süt kesiği gibi) kasıklarım da normalde çok çok sanci olurdu regl olmadan 1 hafta önce başlardı hatta her seferinde hamileyim sanıyordum. Ama bu ay hiç belirti yok yani hissedilmeyecek kadar kasıklarımda bazen ağrı oluo. Neyse geleyim soruma sizce cuma gününe kadar bekliyim mi test için ? sizce yumurtlama geç olduğu için regl tarihinde gecikme olur mu? Yada beklemeden yarın regl olmazsam gidip direk kan vereyim mi? 2 kere kimyasal gebelik yaşadım birinde değerim 100 e çıkmıştı diğerinde 20ydi. Ay ne yapsam bilemedim erken gebelik yapsam mı yaparsam çıkar mı
Kuzu tohum mu bu alcam bugün ne zaman içmem gerekAranızda hayıt kullanan var mı? Ben bu ay içiyorum sol kasığımda sürekli bir ağrı var bugün baya bi arttı. Rahatsız edecek düzeyde değil ama sürekli kendini hissettiriyor.
ben mecit efendinin alıyorum hazır şişe sen tohum mu aldınİçinde yaprak var birsürü kullanıp kullanmama kpnusunda tereddüt edi
Ben günde 14 dk yaptım. İlk defa yaptığım içn çok yapmadım fazlasından çekindimMasajı günde 3 kere mi yapıyordun canım. Ben üçten fazla yapıyorum. Yani aklıma geldikçe oturduğum zamanlar boş durmayayım masaj yapayım diyorum fazla mı yapıyorum acabasen nasıl yaptın masajını
Evet aktardan aldım dün ama içi yaprak doluben mecit efendinin alıyorum hazır şişe sen tohum mu aldın
hayıt tohumu uğraşma mecit efendinin hazırı var al iki şişe tanesi 35 tlKuzular bana bi acil cevap verin hayıt tohumu alcam demi aktardan kullananlar bana bi yardımcı oluuun
süzde iç gülüm insan yapımı kaçmıştır yaprak süzde içEvet aktardan aldım dün ama içi yaprak dolu
Ben adet günüme kadar yaptım o yumurtlamayı göremedim ama adet gününe kadar da neler oluyor lh o tecrübe oldu yap gitsin testini silik çıkana kadar.. Ya yumurtlama olursa o da var en iyisi yaşayıp görmek. Öyle günün geçmesi olursa zaten geç yumurtlama görmen olası durum. Geçikmeyle kaç gün sonra geliyor adetiniz?Valla ovülasyon testini bu ay ilk defa yapıyorum o yüzden tecrübe kazanamadım dahaAdetlerim genelde düzenli oluyordu ancak evlendiğimden beri 10 gün gecikmeyi bile gördüm o yüzden emin olamıyorum adet olana kadar test yapmaya devam edeceğim bakalım neler göreceğim bu arada adetime takvime göre 12 gün var karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi bi tuhafım
Seçeyim ozaman tohumları, tşklersüzde iç gülüm insan yapımı kaçmıştır yaprak süzde iç
çok başarılı 15-17-19-21-23 akşamları tüm kadınlar klubü sendeyiz oturmaya geliyoruz canımEki Görüntüle 2798217 Planımı bu sekılde bence gayet ıyıalcaklrımı bı bakın hele ok demi yanlış yok bunları alıyorum
Düzenli oluyorsunuz arada geçikme oldu ya bu ay kaç gün sonra adet oldunuz onu merak ettim?Valla ovülasyon testini bu ay ilk defa yapıyorum o yüzden tecrübe kazanamadım dahaAdetlerim genelde düzenli oluyordu ancak evlendiğimden beri 10 gün gecikmeyi bile gördüm o yüzden emin olamıyorum adet olana kadar test yapmaya devam edeceğim bakalım neler göreceğim bu arada adetime takvime göre 12 gün var karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi bi tuhafım
belki geç döllenme oldu bak hala adet olmamışsınBen artık ovu test lerine güvenemiyorum adetime 4 gün kala pik oldu 3 gün, ben hamilelikten sandım, 10 şubtta adet olmam gerekiyordu, ne hamile kaldım ne adet oldum
Sizin yasiniz kac, Benim yas 34 mesela 11 yasinda bir oglum var simdi bir tane daha olsun istiyoruz. Allah isteyen herkese saglikli sihatli hayirli evlatlar versinburadaki baaayanlar tek sorumlusu kime sorsam 26 -27 23 bilmem ne herkes tıfıl ben napim benim benim bir ayağım çukurda gibi bunların yanında yoksaaaa filinta gibi gayet gencim içim kıpır kıpır civeleğin tekiyim :))))))))))
2 yıl olucak nerdeyseerken gebelik yapsan çıkar günlerimiz aynı benimde 25-26-27-28 dün yaptım negatif sen üzülme olur bebişin ben bile çok umutluyum senin olur gülüm olur merak etme
hahahah öldürüdn benı melo müsait degılım ama dıger gunler buyrun gelın basımın ustudne yerınız var :))çok başarılı 15-17-19-21-23 akşamları tüm kadınlar klubü sendeyiz oturmaya geliyoruz canım
Yok cnm 8 şubatta dr gittim enfeksiyonun var dedi 2 kutu fitil, azitro başka bir antibiyotik daha verdi bir monurol saşe verdi, dedim acaba ondanmı oldu, adet olacakmış gibi ağrı var ama gelen yok, tekrar dr da gitmedim, gebelik testini enson şbat sonunda yaptım negatifdibelki geç döllenme oldu bak hala adet olmamışsın
kasım 5 te 38 bitti 17 yaşında oğlu var benimde aminnnnnSizin yasiniz kac, Benim yas 34 mesela 11 yasinda bir oglum var simdi bir tane daha olsun istiyoruz. Allah isteyen herkese saglikli sihatli hayirli evlatlar versin
diğerlerini kullanmadım ama monurol gebeyken bile kullanılıyor onu biliyorum sistit için ve idrar yolu için çok kullandım ben monurolYok cnm 8 şubatta dr gittim enfeksiyonun var dedi 2 kutu fitil, azitro başka bir antibiyotik daha verdi bir monurol saşe verdi, dedim acaba ondanmı oldu, adet olacakmış gibi ağrı var ama gelen yok, tekrar dr da gitmedim, gebelik testini enson şbat sonunda yaptım negatifdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?