- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
ah be kuzum ya herşey allahtan rabbim bekletmeden versin ovulasyon testi ile bir dene bu ay bizde yardımcı olalım sana ne dersin belki yumurtlaman geç oluyor ya da erken günleri kaçırıyorsundur2 yıl olucak nerdeyseböyle hiç problem olmadan olmaması insanın ister istemez canını sıkıyor. her ay bu ay düşünmicem diyorum ama yok insan düşünmeden edemiyor. test yapmaya korkuyorum çünkü her ay test yapıyorum ve sonuç hüsran. gerçekten sanırım hayattaki en zor süreçmiş bu süreç. yarın sabah erken gebelik testi yapiyim en iyisi hayırlısııı artıkkkk :)
sen zaten ovulasyonu denemişsin kuzum bilemedim ki sapa sağlammışsın sana ne önere biliriz ters raim pozisyonu dene bakalım bu ayda onunda baya faydası var diyorlar inşallah sana da yarareğer yardımcı olacaksa ben normalde çok düzenli yumutlarım bu ay bi türlü yumurtlama olmadı. normalde hep 11. gün pik olur ama ben incirli yoğurt yada sadece kuru incir çok yerim. bu ay alamamıştım incir o yüzden yememiştim sonra ondan olabilir mi acaba diye düşündüm 10 tane kuru incir yedim ertesi gün pik oldu. hatta şok oldum öyle olunca. kimyasal geçirdiğim ay da çok incir badem yoğurt smotie yapardım. incirin böyle bi etkisi olabilir. tabi eğer incir hormonları vs. etkilemiyorsa mantıklı
2 aydır yumurtlama takibi yapıyorum. esimde Aglütinasyon pozitif çıkmıştı ama bi kaç doktora sordum bu gebeliği etkilemez dedi. her yoldu denedik ya gün aşırı denedik , her gün denedik, yumurtlama öncesi sonrası olarak 5 gün , bu ayda sadece pik ve bir gün sonrası denedik. yani herşeyi denedim. çakşır otunu dedim , bi macun var onu denedim. denemedik şey kalmadı :) işte 2 tanesi kimyasal gebeliğie denk geldi. hala umutla azimle devam ediyorum. ama bu ay da olmazsa doktorum dedi tedavi başlayalım diye. bu arada 4 kere doktor değiştirdim bi problem mi var diye ama yok herşeye bakıldı. hatta bi doktor beni çok kötü azarladı bile yani ne durumda olanlar geliyor hamile kalıyor sen neden bu kadar kafana takıyorsun diye. ama o öyle akışına bırakmak olmuyo yaniah be kuzum ya herşey allahtan rabbim bekletmeden versin ovulasyon testi ile bir dene bu ay bizde yardımcı olalım sana ne dersin belki yumurtlaman geç oluyor ya da erken günleri kaçırıyorsundur
ay onuda denedim ya denemem mi, ayakları diktim , yataktan çıkmadım vs. herşey yani bana artık denencek bşy kalmadı ama bilmiorum işte hala neden arıyorum :) neden olsa çözümde olacakta neden olmayınca daha zorsen zaten ovulasyonu denemişsin kuzum bilemedim ki sapa sağlammışsın sana ne önere biliriz ters raim pozisyonu dene bakalım bu ayda onunda baya faydası var diyorlar inşallah sana da yarar
20 21 22 24 26 27 Şubat bu ay ki değerlendirmelerim başka olmadı 26 Şubat pik 27 çatlama belirti olarak akıntı göğüs ağrısi yok pik in 5. Gününden itibaren bel sırt bacak ağrısı var hala da adet olacak gibi ağrıyorBirde belirtiniz var mıydı ovulasyon günlerini nasıl değerlendirdim iz?
ozaman senin sorunun stres başka bir emare yok sen birde ters rahim pozisyonu dene2 aydır yumurtlama takibi yapıyorum. esimde Aglütinasyon pozitif çıkmıştı ama bi kaç doktora sordum bu gebeliği etkilemez dedi. her yoldu denedik ya gün aşırı denedik , her gün denedik, yumurtlama öncesi sonrası olarak 5 gün , bu ayda sadece pik ve bir gün sonrası denedik. yani herşeyi denedim. çakşır otunu dedim , bi macun var onu denedim. denemedik şey kalmadı :) işte 2 tanesi kimyasal gebeliğie denk geldi. hala umutla azimle devam ediyorum. ama bu ay da olmazsa doktorum dedi tedavi başlayalım diye. bu arada 4 kere doktor değiştirdim bi problem mi var diye ama yok herşeye bakıldı. hatta bi doktor beni çok kötü azarladı bile yani ne durumda olanlar geliyor hamile kalıyor sen neden bu kadar kafana takıyorsun diye. ama o öyle akışına bırakmak olmuyo yani
Hayır suyu kullanmak güzel deniliyor faydaları çok güzel ama zararı aşırı kullandığı zaman ağır adet kanaması ve baş ağrısı olblrmiş. bende kullanmayı düşündüm ama çekindimHanımlar merhaba, hayıt kullanan varmı
iş hayatında çok stresliyim ve en sakin zamanlarım şimdi o yüzden daha bi çok asıldım bu duruma yoğunlaştığımda daha çok stresli olucam diye ama ne diyeyim Allah büyük doğru zamanı beklicez biz denicez o ne zaman derse o zamanozaman senin sorunun stres başka bir emare yok sen birde ters rahim pozisyonu dene
ay onuda denedim ya denemem mi, ayakları diktim , yataktan çıkmadım vs. herşey yani bana artık denencek bşy kalmadı ama bilmiorum işte hala neden arıyorum :) neden olsa çözümde olacakta neden olmayınca daha zor
onun ölçüsü belli canım ir çay bardağının 3/1 kadar hayıta su ekliyorsun yarın çay bardağından daha azHayır suyu kullanmak güzel deniliyor faydaları çok güzel ama zararı aşırı kullandığı zaman ağır adet kanaması ve baş ağrısı olblrmiş. bende kullanmayı düşündüm ama çekindimölçü neye göre ayarlayacağımı bilmediğimden, başıma iş açmaktan korkuyorum cesaret edemiyorum
arkadasım bence c lifeye bırkaç kutu dahs devam etmelısın fsh 14 bıraz dahadüşürsen şansın daha yuksek olur e2 yanı ösrojenın düşük keten tohumu yoğrtla karştrır yersen yükselır tecrbeyle sabıtDeme öyle benim yaş 40 birde erken menopoz dediler ki genetikte ailemde her iki tarafta 55 yaşından sonra menopoza giriyor hele ananem 4 çocuğunu torunlarından sonra yaptı 11 tane çocuğu var 60 yaşında menopoza girdi FSH değerim 37 di clife kullandım 10 gün ve bide rahim incelmesi vardı bunun için de nar suyu içtim geçen ay tekrar tahlil yaptırdım 14 e düşmüş FSH E2 ilk tahlil 5 di sonraki tahlilim 37 oldu bu tahlillerde sonra bu ay ovulosyon testiyle yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım ne olacak.
Ama adetliyken düşmesi normal diye biliyorum ben. Doktorum bana değerlerin normal dedi yumurtlaman ve çatlaman iyi dedi. Değerlerim de şöyleDüşük progesteron yumurtlama olmadığımı gösteriyor diyorlar ya da yumurtanın yeterince gelişmediğinio yüzden soruyorum canım acaba adetliydim diye mi düşüktü diye
Düşük progesteron yumurtlama olmadığımı gösteriyor diyorlar ya da yumurtanın yeterince gelişmediğinio yüzden soruyorum canım acaba adetliydim diye mi düşüktü diye
Aaaa gebelik var mı20 21 22 24 26 27 Şubat bu ay ki değerlendirmelerim başka olmadı 26 Şubat pik 27 çatlama belirti olarak akıntı göğüs ağrısi yok pik in 5. Gününden itibaren bel sırt bacak ağrısı var hala da adet olacak gibi ağrıyor
teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.20 21 22 24 26 27 Şubat bu ay ki değerlendirmelerim başka olmadı 26 Şubat pik 27 çatlama belirti olarak akıntı göğüs ağrısi yok pik in 5. Gününden itibaren bel sırt bacak ağrısı var hala da adet olacak gibi ağrıyor
iş hayatında çok stresliyim ve en sakin zamanlarım şimdi o yüzden daha bi çok asıldım bu duruma yoğunlaştığımda daha çok stresli olucam diye ama ne diyeyim Allah büyük doğru zamanı beklicez biz denicez o ne zaman derse o zaman
kayganlaştırıcı ne için ??burdan biri kayganlaştırıcı sormuştu
geçen hafta ebru hanım bununla ilgili kantaron yağı veya hindistan cevizi yağını kullanabilisiniz yazmış belki işine yarayan olur diye size de yaziyim dedim.
benim bildiğim kantaron yağı kokusu ağır ama hindistan cevizi yağı hoş kokuyor
Bana 700e yakın bir fiyat çıkarmışlardı, sonra devlete yaptırdımKızlar bu adetin 2. Günü yapılan testleri özelde yaptırıncam hafta sonuna denk geliyor çünkü fiyatlar nedir ortalama yada neye baktırayım
Ya bak onu bilmezdim ölçüsünün var olduğunu. Birde şeyi soracağım bana aktarda bir şişe vericekti çocuk alamadım. Diyelim bir şişeyi mi bitircem bir ay içindeonun ölçüsü belli canım ir çay bardağının 3/1 kadar hayıta su ekliyorsun yarın çay bardağından daha az
kuruluk yaşayanlar olur ya onun için cnaımkayganlaştırıcı ne için ??
Daha kesin değil ama şöyle 26 subat pik 8 Mart kanda 1.9 dünkü kaset test negatif erken gebelik silikti bugün erken gebelik ve kaset test pozitif demekki HCG artti ama kan yarın vereceğimAaaa gebelik var mıhayırlı olsun .. ne zaman test yaptın ? Catlamadan kaç gün sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?