- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
benim o deteylardan haberim hiç yok sen bir araştır ozaman çünkü ben faydalı diye biliyorumYa bak onu bilmezdim ölçüsünün var olduğunu. Birde şeyi soracağım bana aktarda bir şişe vericekti çocuk alamadım. Diyelim bir şişeyi mi bitircem bir ay içindeçok iyi hayıt suyu diğer bitkisellere göre zararı az. Birde korkum şundan benim prolaktinim yükseliyor ya faydaları arasında doğum sonrası süt arttırmak için kullanabilir yazıyor kullanırsam süt hormonum artar mı off o da var? Kimi yer kanıtı yok kimi yer var diyor
kayganaştırıcı spermi öldürüyor tükürük öldürüyor kocasının biraz uğraşması lazım kadınla zevk alması için dışarıdan kullanılan herşey spremi öldürüyorkuruluk yaşayanlar olur ya onun için cnaım
burdan 2 kişi de kuruluk var diye hatırlıyorum
Tamam canım. Faydalı olduğundan şüphem yok da işte herkese herşey iyi gelmiyor bazen sağolasın. Ben biraz daha araştırır duruma göre başlarım adet olursam.benim o deteylardan haberim hiç yok sen bir araştır ozaman çünkü ben faydalı diye biliyorum
Ben adet günüme kadar yaptım o yumurtlamayı göremedim ama adet gününe kadar da neler oluyor lh o tecrübe oldu yap gitsin testini silik çıkana kadar.. Ya yumurtlama olursa o da var en iyisi yaşayıp görmek. Öyle günün geçmesi olursa zaten geç yumurtlama görmen olası durum. Geçikmeyle kaç gün sonra geliyor adetiniz?
Kasım aralık ocak şubat olarak örnek vereyim. 19 Kasım’da başladı 24 Kasım’da bitti, sonraki adetim 36 gün sonra olmuş 18 Aralık’ta başlamış. Sonraki adetim 29 gün sonra olmuş 23 Ocak’ta başlamış, sonraki adetim de 29 gün sonra olmuş 21 Şubat’ta başlamış.Düzenli oluyorsunuz arada geçikme oldu ya bu ay kaç gün sonra adet oldunuz onu merak ettim?
bitkisel kayganlaştırıcı olarak diyor ebrukayganaştırıcı spermi öldürüyor tükürük öldürüyor kocasının biraz uğraşması lazım kadınla zevk alması için dışarıdan kullanılan herşey spremi öldürüyor
Anladım zaten benim de böyle olduğu zamanlar oluyor özellikle adet birgün geçti hep gününde oluyorım ya o geçen gün niye geçti hamilemiyim diyerek strese bağladığımda 5. Gün adet oluyorım en uzun 33 gün sonra oldum. Bu bende 3 veya 4 ayda bir oluyor.denedim baktım. Ben çok üzüldüğüm ama anlatamadığım şeyler olup içime atınca o ay adetim şaşıyor. Mesela ailevi ailemde sorunlar vardı şubat ayında ben bu sefer şaka gibi 4 gün önce adet oldum. Sıkıyorum çok kendimi çooook vucud error veriyor böyleKasım aralık ocak şubat olarak örnek vereyim. 19 Kasım’da başladı 24 Kasım’da bitti, sonraki adetim 36 gün sonra olmuş 18 Aralık’ta başlamış. Sonraki adetim 29 gün sonra olmuş 23 Ocak’ta başlamış, sonraki adetim de 29 gün sonra olmuş 21 Şubat’ta başlamış.
Aşırı stres yaptığım üzüldüğüm her dönem adetim gecikmiş
Bende özelde yaptiracaktim o kadar pahalı mıymış yaBana 700e yakın bir fiyat çıkarmışlardı, sonra devlete yaptırdım
İstenilen teste göre de değişebilir ama öyle aman aman ismi olan bi hastane de değildi 700 e yakındı evetBende özelde yaptiracaktim o kadar pahalı mıymış ya
Düne kadar kullandığım testler certaindi onlar bitti, dünden beri laboquick kullanıyorum.Anladım zaten benim de böyle olduğu zamanlar oluyor özellikle adet birgün geçti hep gününde oluyorım ya o geçen gün niye geçti hamilemiyim diyerek strese bağladığımda 5. Gün adet oluyorım en uzun 33 gün sonra oldum. Bu bende 3 veya 4 ayda bir oluyor.denedim baktım. Ben çok üzüldüğüm ama anlatamadığım şeyler olup içime atınca o ay adetim şaşıyor. Mesela ailevi ailemde sorunlar vardı şubat ayında ben bu sefer şaka gibi 4 gün önce adet oldum. Sıkıyorum çok kendimi çooook vucud error veriyor böyleelde olan birşey olsa bunu kendime yapmazdım. Birde yumurtlama olacağınız zamanda aynı geçerli stres yumurtlama görmenize de engel oluyor yumurtalaman seninde genelleme 14.gün ile 15. gün arası olmalı. Lakin düzensizlik bunun zamanını değiştirebilir. Testine devam et ne olacak sonunda bakalım. Birde hangi testi kullanıyorsunuz?
ya benim bugün bel ağrım başladı sizde de var mı acaba merak ediyorumAma arada oluyor sürekli değil. Bat kaç bu arada
Bu yolda batacagız sanırımİstenilen teste göre de değişebilir ama öyle aman aman ismi olan bi hastane de değildi 700 e yakındı evet
Benim anladığımkızlar şimdi benim yumurtam 28 . de çatladı ya döllenme 1 martta mı
Amin canım çok teşekkür ediyorum, uzaktan el sallıyor bebişim en kısa zmanda rahmime düşecek biliyorum :)İnsaAllah sana nasip olur CNN
Aynen ben de cnm öyle düşünmüştüm fakat eşim dedi ki pes mi ettin yok ddm yoruldum mola vereceğim... naptı netti doktorla da konuştu ikna oldum birkaç gün sonra tüp açıklık kontrolü yaptıracağım, o da klomen alınırken de yapılabiliyormuş... yani tam gaz devam bende....3. klomen tedavim olacak.Canım ben 2 aydır
Klomn ve otriville çatlama iğnesi kullandım
2 aydır olmadı...
Bende bıraktım artık
Yaz sonu tüp aşılama ne gerekiyorsa onu yaptırıcam artok çok yoruldum.
Birax dinlenmk istiyorum
Amin canım, sen de içini ferah tut, herşey güzel olacak, hayatına olduğun gibi devam et gülümse bol bol moral dolsun için :)))Amin canim darisi hepinizin basina bende kan vericem takibe alicam bakalim yukselme guzel devam edecekmi. Cunku ekimde dis gebelik geçirdim bakalim hayirlisi allah kimseye yasatmasin dis gebelik
Hahahah cnm ya sesli güldüm bunaKızlar bu testleri birge benim günlüğü ebruya yolladım sen 25 .de yumurtlama ya çalışmasın ama yumurtlama olmamış dedi yani ben bu ay gidaklamisim ama yumurtlamamisim
Canım benim de öyle olmuştu çok üzülüyordum lh hormonunda böyle dalgalanmalar normal 19. Günde pik gördüm en sonunda. Sen de görürsün merak etmeKızlar dün ovu test yaptım adetin 11. günüydü biraz koyu çıktı. Bugün daha da koyulaşır diye beklerken düne göre silik çıktıgeçen ay adetin 14 ve 15.günleri koyu çıkmıştı ama teste başladığımdan beri günden güne koyulaşmıştı. Böyle bir gün koyulaşır gibi olup ertesi gün silikleşmemişti ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapıyorum oysaki
Valla benim pek bunları yapmaya gücüm kalmadıAmin canım çok teşekkür ediyorum, uzaktan el sallıyor bebişim en kısa zmanda rahmime düşecek biliyorum :)
Aynen ben de cnm öyle düşünmüştüm fakat eşim dedi ki pes mi ettin yok ddm yoruldum mola vereceğim... naptı netti doktorla da konuştu ikna oldum birkaç gün sonra tüp açıklık kontrolü yaptıracağım, o da klomen alınırken de yapılabiliyormuş... yani tam gaz devam bende....3. klomen tedavim olacak.
Amin canım, sen de içini ferah tut, herşey güzel olacak, hayatına olduğun gibi devam et gülümse bol bol moral dolsun için :)))
Hahahah cnm ya sesli güldüm buna. tam pik görülmemiş ondandır... bende de genelde böyle oluyordu, sonra doktor tembel demişti yumurtaların, klomen verdi ultrasonda yumurta takibi yapmaya başladı, kendiliğinden çatlamazsa diye de çatlatma iğnesi verdi.... böylesi daha iyi bence.. içinde acaba kalmıyor..
Hadi bakalım inşallah değeriniz kat kat artsin bizlerede nasip etsin Rabbim sağlıklı bebislerDaha kesin değil ama şöyle 26 subat pik 8 Mart kanda 1.9 dünkü kaset test negatif erken gebelik silikti bugün erken gebelik ve kaset test pozitif demekki HCG artti ama kan yarın vereceğim
Benim de öyle oldu çok fazla koyulaşmadan silikleştiKızlar dün ovu test yaptım adetin 11. günüydü biraz koyu çıktı. Bugün daha da koyulaşır diye beklerken düne göre silik çıktıgeçen ay adetin 14 ve 15.günleri koyu çıkmıştı ama teste başladığımdan beri günden güne koyulaşmıştı. Böyle bir gün koyulaşır gibi olup ertesi gün silikleşmemişti ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapıyorum oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?