Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim o deteylardan haberim hiç yok sen bir araştır ozaman çünkü ben faydalı diye biliyorum

kuruluk yaşayanlar olur ya onun için cnaım

burdan 2 kişi de kuruluk var diye hatırlıyorum
kayganaştırıcı spermi öldürüyor tükürük öldürüyor kocasının biraz uğraşması lazım kadınla zevk alması için dışarıdan kullanılan herşey spremi öldürüyor

benim o deteylardan haberim hiç yok sen bir araştır ozaman çünkü ben faydalı diye biliyorum
Tamam canım. Faydalı olduğundan şüphem yok da işte herkese herşey iyi gelmiyor bazen sağolasın. Ben biraz daha araştırır duruma göre başlarım adet olursam.

Düzenli oluyorsunuz arada geçikme oldu ya bu ay kaç gün sonra adet oldunuz onu merak ettim?
Kasım aralık ocak şubat olarak örnek vereyim. 19 Kasım’da başladı 24 Kasım’da bitti, sonraki adetim 36 gün sonra olmuş 18 Aralık’ta başlamış. Sonraki adetim 29 gün sonra olmuş 23 Ocak’ta başlamış, sonraki adetim de 29 gün sonra olmuş 21 Şubat’ta başlamış.

Aşırı stres yaptığım üzüldüğüm her dönem adetim gecikmiş

Anladım zaten benim de böyle olduğu zamanlar oluyor özellikle adet birgün geçti hep gününde oluyorım ya o geçen gün niye geçti hamilemiyim diyerek strese bağladığımda 5. Gün adet oluyorım en uzun 33 gün sonra oldum. Bu bende 3 veya 4 ayda bir oluyor.denedim baktım. Ben çok üzüldüğüm ama anlatamadığım şeyler olup içime atınca o ay adetim şaşıyor. Mesela ailevi ailemde sorunlar vardı şubat ayında ben bu sefer şaka gibi 4 gün önce adet oldum. Sıkıyorum çok kendimi çooook vucud error veriyor böyle elde olan birşey olsa bunu kendime yapmazdım. Birde yumurtlama olacağınız zamanda aynı geçerli stres yumurtlama görmenize de engel oluyor yumurtalaman seninde genelleme 14.gün ile 15. gün arası olmalı. Lakin düzensizlik bunun zamanını değiştirebilir. Testine devam et ne olacak sonunda bakalım. Birde hangi testi kullanıyorsunuz?

kızlar şimdi benim yumurtam 28 . de çatladı ya döllenme 1 martta mı oluyor

Düne kadar kullandığım testler certaindi onlar bitti, dünden beri laboquick kullanıyorum.

Adeti stres ve üzüntü gerçekten aşırı etkiliyor. Mart’ta corona patladı Nisan’da adet oldum, normalde düğünüm Haziran’daydı 56 güne çıktı döngüm nerdeyse 2 ay adet olmadım sırf stresten, ama sonraki ay gününde oldum. Kendimizi bu kadar yıpratmamamız lazım sanırım yaa

Kızlar bu reglin 2-3. günü yapilan testler için aç tok olmak ya da saat önemli mi kan için

kızlar şimdi benim yumurtam 28 . de çatladı ya döllenme 1 martta mı
Benim anladığım Çatladıktan 24 saat içinde ilişki istenir. ilişki önemli yani çatladıktan sonra ilişki oldu o olan ilişkiden 1 veya 2 saat içinde döllenme olur. Çatlama da ilişki olmadı ondan önce oldu diyelim oradaki hazır sprem ve yumurta çatlamayı bekliyor yine aynı şekilde 1 veya 2 saat içinde dölleniyor. İşine gelirse 23 kadından 23 erkenden gelen genetik kromozomlarla fallop tüpler yolculuk başlar anlatırken bu kadar basit olan şeyin olamaması ayrı durum .

İnsaAllah sana nasip olur CNN
Amin canım çok teşekkür ediyorum, uzaktan el sallıyor bebişim en kısa zmanda rahmime düşecek biliyorum :)
Canım ben 2 aydır
Klomn ve otriville çatlama iğnesi kullandım
2 aydır olmadı...
Bende bıraktım artık
Yaz sonu tüp aşılama ne gerekiyorsa onu yaptırıcam artok çok yoruldum.
Birax dinlenmk istiyorum
Aynen ben de cnm öyle düşünmüştüm fakat eşim dedi ki pes mi ettin yok ddm yoruldum mola vereceğim... naptı netti doktorla da konuştu ikna oldum birkaç gün sonra tüp açıklık kontrolü yaptıracağım, o da klomen alınırken de yapılabiliyormuş... yani tam gaz devam bende....3. klomen tedavim olacak.
Amin canim darisi hepinizin basina bende kan vericem takibe alicam bakalim yukselme guzel devam edecekmi. Cunku ekimde dis gebelik geçirdim bakalim hayirlisi allah kimseye yasatmasin dis gebelik
Amin canım, sen de içini ferah tut, herşey güzel olacak, hayatına olduğun gibi devam et gülümse bol bol moral dolsun için :)))
Kızlar bu testleri birge benim günlüğü ebruya yolladım sen 25 .de yumurtlama ya çalışmasın ama yumurtlama olmamış dedi yani ben bu ay gidaklamisim ama yumurtlamamisim
Hahahah cnm ya sesli güldüm buna . tam pik görülmemiş ondandır... bende de genelde böyle oluyordu, sonra doktor tembel demişti yumurtaların, klomen verdi ultrasonda yumurta takibi yapmaya başladı, kendiliğinden çatlamazsa diye de çatlatma iğnesi verdi.... böylesi daha iyi bence.. içinde acaba kalmıyor..

Canım benim de öyle olmuştu çok üzülüyordum lh hormonunda böyle dalgalanmalar normal 19. Günde pik gördüm en sonunda. Sen de görürsün merak etme

Ya kızlar sonucu öğrenmeye gittim adetim yarın normalde tam gününde gelir 71 çıkmış var gözüküyor ama pazartesi gel diyo anlamadım gitti adet günün yarın ya belki ondanda yükselmiş olabilir net bişey sonra öğrenelim diyo yani anlamadım

Valla benim pek bunları yapmaya gücüm kalmadı
Bir de bizde eşimde ileri hız sıkıntısı var
Biraz zaman geçsin belki düzelir
Biraz da kafamı boşaltıp tüo bebeğe başlamak istiyırum.
En azından bu yazı birqs rahat geçirmek istiyorum
Çok yoruldum
Kendimde artık bu gücü bulamıyorım

Daha kesin değil ama şöyle 26 subat pik 8 Mart kanda 1.9 dünkü kaset test negatif erken gebelik silikti bugün erken gebelik ve kaset test pozitif demekki HCG artti ama kan yarın vereceğim
Hadi bakalım inşallah değeriniz kat kat artsin bizlerede nasip etsin Rabbim sağlıklı bebisler yarın kan verince sonuca beni de etiketler misin?

Benim de öyle oldu çok fazla koyulaşmadan silikleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…