Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya benim bugün bel ağrım başladı sizde de var mı acaba merak ediyorum
Dün gece kasık ağrım ve bel ağrım aşırı oldu sandim ikinci yumurtlama mı ney bu diye? Hatta ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama olmadığına eminim.Çünkü yumurtlama dönemi yaşadığım ağrıya benziyordu gögüslerim dolgun ve hassasiyet var hafif arada bir ateşlenme oluyor aniden şimdi ise hiçbir şeyim yok sol kasığım da arada baskı olur gibi oluyor akıntım var sanıyorum islaklık hissediyorum bakıyorum azcık bişeycik o da yok denecek kadar bakalım nereye gidiyor bunun sonu bütün hepsini not aldım her ay değişik şeyler çıkıyor benden belirtiler güven vermiyor bu yüzden bana ya

Bende cnm negatif 3. klomen tedavisi olacak bu sefer.
Bakin benimde tuhaf oldu 27-28 de yumurtlama olmus dedi 27 ve 28 arasi pik olmustur kaçırmışsın dediler bende oyle diye degerlendirdim sonra test yapmaya devam ettim ne olur ne olmaz diye 2. Asil piki yakaladim
Aynen öyle cnm ya.. galiba 2 yumurta vardı biri tam gelişemedi, 2. si gelişti ve çatladı....
Rasim Öztekin çok sevdiğim bir sanatçıdır, özellikle vefat eden babama çok benziyor... bende çok ağladım,galiba babama özlemden dolayı.. Mekanı cennet olsun.
canım çok belli 2.çizgi bence sen yarın yine kan ver BAT günü geldiyse.
7 veya 8 inde olursun cnm... test yapsan cıkar yani..

beta hcg mi 71 çıktı

al benden de o kadar eğer beraber hamile kalırsak aynı zamanlarda doğum yaparz allahın izni ile

Ya bir de kızlar adetime daha 12 gün var ama bugün inanılmaz kasıklarım ve karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi hiç halim yok bi tuhafım Normal mi bu böyle bir şey yaşayan varmı ?

yani ben 25-26-27 de gıdakladım 28 de çatladı 1 martta döllendiyse dün yaptığım test erken mi oldu acaba

Bilmiyorım yıpratacak durumdan uzak durabilyorsanız durun iyi geliyor. Ben en azından bu ay kendime bu iyiliği yaptım. Aslında testlerinde iyiymiş. Peki başka bilindik bir sorun var mı böyle hormonal alakalı sizin merak ettim? Mesela benim kansızlık vardı pik göremediğim ay testleri etkiler lh doğru çıkması zor olurdu. Her birşey sebeb olblyr onu bulup uzak olmak en güzeli. Birde başka test denemeni öneririm. Daha hassas testleri bunlar da iyi de herkes de iyi değil. Tabi maddiyat olarak gücünüz varsa deneyin çünkü her kadın bir değil.

sen bu işi nasıl becerdin ya yedi sülalemize aynı anda cevap vermişsin

Hsg özelde mi çekileceksiniz. Bir de hsg için direk randevu alabiliyor muyuz yoksa kadın doğumcu mu yönlendiriyor
Sonomed diye bir merkezde çekineceğim, doktor yönlendirmedi.Ama özel hastanelerde kadın doğumcunun mu yönlendirmesi gerekir bilemiyorum

Kızlar merhaba kuruma çizgisi sizce bu kadar net çizgi halinde çıkar mı? Testi ilk yaptigimda varla yok arası bir çizgi vardı zaman geçtikçe çizgi halini aldı kuruma çizgisi ama bu çizgi bu kadar mı net çıkar. Test markam laboquick

beta mı bu ovulasyon mu

yani ben 25-26-27 de gıdakladım 28 de çatladı 1 martta döllendiyse dün yaptığım test erken mi oldu acaba
Ooo tabi ki erken sonuçta 9.gün çatlamanın olsa bile çıkacağını sanmıyorum ben. Adet olmadıysan bugün 10.günün 4 gün sonra silikte olsa varsa çıkacaktır zannımca.

Herkesinki gayet normal silikten koyuya giderken benimki bir koyu bir silik delirtti artık beni Eski olanlar büyük ihtimalle kuruduğu için koyulaştı, yakındakileri de çözemedim
canım sen bu testleri yaparken hep aynı saatte mi yaptın? bir de sıvı alımını 2 saat kadar önce kesmiş miydin?

M mgc0404 senin bat 12 marttı hatırladım seniiii evet canım gebişsin sen maşallah gözümüz aydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…