Dün gece kasık ağrım ve bel ağrım aşırı oldu sandim ikinci yumurtlama mı ney bu diye? Hatta ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama olmadığına eminim.Çünkü yumurtlama dönemi yaşadığım ağrıya benziyorduya benim bugün bel ağrım başladı sizde de var mı acaba merak ediyorum
Hsg özelde mi çekileceksiniz. Bir de hsg için direk randevu alabiliyor muyuz yoksa kadın doğumcu mu yönlendiriyorTıkanıklık varsa ağrı çekerim diye korkuyorum ama cesur davranmam lazıııım
Bende cnm negatif 3. klomen tedavisi olacak bu sefer.günaydın kızlar ben elendim bu ay regl oldumLavi12 nisan ayına ekler misin beni bat 09.04.2021 inşallah nisan olur evlilik yıl dönümüz 12 nisan inşallah diğer arkadaşların güzel haberini alırızz
Aynen öyle cnm ya.. galiba 2 yumurta vardı biri tam gelişemedi, 2. si gelişti ve çatladı....Bakin benimde tuhaf oldu 27-28 de yumurtlama olmus dedi 27 ve 28 arasi pik olmustur kaçırmışsın dediler bende oyle diye degerlendirdim sonra test yapmaya devam ettim ne olur ne olmaz diye 2. Asil piki yakaladim
Rasim Öztekin çok sevdiğim bir sanatçıdır, özellikle vefat eden babama çok benziyor... bende çok ağladım,galiba babama özlemden dolayı..Allahım nasıl duygusal bir gündeyim Rasim Öztekin e babam ölmüş gibi ağladımneredeyse ağıt yakacaktım iş yerindekiler bile şokta şuan :) ağlamak iyi geldi rahatladım sanki bir adet olsam da olacaksam eğer tabi her şey bir normale dönse psikolojim pik yaptı duygusallık pik yaptı şuan
canım çok belli 2.çizgi bence sen yarın yine kan ver BAT günü geldiyse.Bayanlar kafam çok karışık yorum istiyorum dün erken gebelik çok silik diye kan verdim catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı bhcg sabah test yapmadım yarın yapacaktım ama son testini az önce yaptım hemen silik çıktı ve dünden çok daha koyu cikti
7 veya 8 inde olursun cnm... test yapsan cıkar yani..kızlar bana bır hesap yaparmısınız
18/12/2020
14/01/2021
11/02/2021 şimdi benım 28 gunde bır otomatık hesaplatıyorum tabi ama bılen varsa bı hesaplasın ya martın kaçınca olmam gerekıyor programalrı sıldım sılmeden once 12si gosterılıyordu
ama netdenbaktım 10 nu gorunuyor hıc agrım sızım yok regl oncesı kasık agrım olurdu sadece gogus sızım var
beta hcg mi 71 çıktıYa kızlar sonucu öğrenmeye gittim adetim yarın normalde tam gününde gelir 71 çıkmış var gözüküyor ama pazartesi gel diyo anlamadım gitti adet günün yarın ya belki ondanda yükselmiş olabilir net bişey sonra öğrenelim diyo yani anlamadım
al benden de o kadar eğer beraber hamile kalırsak aynı zamanlarda doğum yaparzDün gece kasık ağrım ve bel ağrım aşırı oldu sandim ikinci yumurtlama mı ney bu diye? Hatta ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama olmadığına eminim.Çünkü yumurtlama dönemi yaşadığım ağrıya benziyordugögüslerim dolgun ve hassasiyet var hafif arada bir ateşlenme oluyor aniden şimdi ise hiçbir şeyim yok sol kasığım da arada baskı olur gibi oluyor akıntım var sanıyorum islaklık hissediyorum bakıyorum azcık bişeycik o da yok denecek kadar bakalım nereye gidiyor bunun sonu bütün hepsini not aldım her ay değişik şeyler çıkıyor benden belirtiler güven vermiyor bu yüzden bana ya
yani ben 25-26-27 de gıdakladım 28 de çatladı 1 martta döllendiyse dün yaptığım test erken mi oldu acabaBenim anladığımÇatladıktan 24 saat içinde ilişki istenir. ilişki önemli yani çatladıktan sonra ilişki oldu o olan ilişkiden 1 veya 2 saat içinde döllenme olur. Çatlama da ilişki olmadı ondan önce oldu diyelim oradaki hazır sprem ve yumurta çatlamayı bekliyor yine aynı şekilde 1 veya 2 saat içinde dölleniyor. İşine gelirse 23 kadından 23 erkenden gelen genetik kromozomlarla fallop tüpler yolculuk başlar anlatırken bu kadar basit olan şeyin olamaması ayrı durum .
Bilmiyorım yıpratacak durumdan uzak durabilyorsanız durun iyi geliyor. Ben en azından bu ay kendime bu iyiliği yaptım. Aslında testlerinde iyiymiş. Peki başka bilindik bir sorun var mı böyle hormonal alakalı sizin merak ettim? Mesela benim kansızlık vardı pik göremediğim ay testleri etkiler lh doğru çıkması zor olurdu. Her birşey sebeb olblyr onu bulup uzak olmak en güzeli. Birde başka test denemeni öneririm. Daha hassas testleri bunlar da iyi de herkes de iyi değil. Tabi maddiyat olarak gücünüz varsa deneyinDüne kadar kullandığım testler certaindi onlar bitti, dünden beri laboquick kullanıyorum.
Adeti stres ve üzüntü gerçekten aşırı etkiliyor. Mart’ta corona patladı Nisan’da adet oldum, normalde düğünüm Haziran’daydı 56 güne çıktı döngüm nerdeyse 2 ay adet olmadım sırf stresten, ama sonraki ay gününde oldum. Kendimizi bu kadar yıpratmamamız lazım sanırım yaa
sen bu işi nasıl becerdin ya yedi sülalemize aynı anda cevap vermişsinBende cnm negatif 3. klomen tedavisi olacak bu sefer.
Aynen öyle cnm ya.. galiba 2 yumurta vardı biri tam gelişemedi, 2. si gelişti ve çatladı....
Rasim Öztekin çok sevdiğim bir sanatçıdır, özellikle vefat eden babama çok benziyor... bende çok ağladım,galiba babama özlemden dolayı..Mekanı cennet olsun.
canım çok belli 2.çizgi bence sen yarın yine kan ver BAT günü geldiyse.
7 veya 8 inde olursun cnm... test yapsan cıkar yani..
Sonomed diye bir merkezde çekineceğim, doktor yönlendirmedi.Ama özel hastanelerde kadın doğumcunun mu yönlendirmesi gerekir bilemiyorumHsg özelde mi çekileceksiniz. Bir de hsg için direk randevu alabiliyor muyuz yoksa kadın doğumcu mu yönlendiriyor
fırlamalığımdan soruna kasımda yazacaktım :)) yazmadım mart sonu sanırım ben öyle biliyorumNisan topiği ne zaman açılıyor
beta mı bu ovulasyon muKızlar merhaba kuruma çizgisi sizce bu kadar net çizgi halinde çıkar mı? Testi ilk yaptigimda varla yok arası bir çizgi vardı zaman geçtikçe çizgi halini aldı kuruma çizgisi ama bu çizgi bu kadar mı net çıkar. Test markam laboquick Eki Görüntüle 2798283
Ooo tabi ki erken sonuçta 9.gün çatlamanın olsa bile çıkacağını sanmıyorum ben. Adet olmadıysan bugün 10.günün 4 gün sonra silikte olsa varsa çıkacaktır zannımca.yani ben 25-26-27 de gıdakladım 28 de çatladı 1 martta döllendiyse dün yaptığım test erken mi oldu acaba
fırlamalığımdan soruna kasımda yazacaktım :)) yazmadım mart sonu sanırım ben öyle biliyorum
canım sen bu testleri yaparken hep aynı saatte mi yaptın? bir de sıvı alımını 2 saat kadar önce kesmiş miydin?Herkesinki gayet normal silikten koyuya giderken benimki bir koyu bir silik delirtti artık beniEski olanlar büyük ihtimalle kuruduğu için koyulaştı, yakındakileri de çözemedim
Çok iyi.. hamilesiniz tebrik ediyorum, sağlıkla ilerlesin inşallah :))Kızlar bende bugün kan verdim beta 154.4 çıktı yarın regl günüm sizce nasıl? 14.00 randevum var doktorda
HSG rahim filmi mi yoksa tüp açma işlemi mi oluyor?Tıkanıklık varsa ağrı çekerim diye korkuyorum ama cesur davranmam lazıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?