Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
al benden de o kadar eğer beraber hamile kalırsak aynı zamanlarda doğum yaparz allahın izni ile
Ne güzelde yazdın yaaaa hamile kalmak mı? biran duygularım karıştı. İnşallahhhhhh diyorum canım içim inanamıyor alıştım olmamasına ya. Olsa aklım uçar kalbim çıkar

Kuzu tohum mu bu alcam bugün ne zaman içmem gerek
Ben tohum kullandım. Hatta yazın toplamıştım kendim onlar yaprakliydi gayet de memnun kaldım. Benim gecikmelerim oluyor hayıt düzenliyor. O topladıklarım bitince aktardan sadece tohumunu aldım kullandım bu ay ama bu ay çörekotu karışımı da yapmıştım o benim yumurtlamamı geciktirdi

Ne güzelde yazdın yaaaa hamile kalmak mı? biran duygularım karıştı. İnşallahhhhhh diyorum canım içim inanamıyor alıştım olmamasına ya. Olsa aklım uçar kalbim çıkar
inşallah vardır da beraber seviniriz bende öyle düşünüyorum heralde önce iyi bi ağlarım

Valla bişey anlamadım bana kağıt vermedi bile pazartesi gel dedi valla bıktım herşeyim böyle ilerliyo bugün git yarın gel yoruldum valla hamile olsam bile stresten adetim gelcek
gebelik testin mi sonucu 71 çıktı hamilesin işte sana değerlerin artacak mı diye geri çağırmış daha ne istiyorsun canım benim

Evet kuzum 12si ama ben hala inanmıyorum Perşembe kan vericem
kızzz sen benim testi bir gör içler acısı kabak gibi negatif bu bariz pozitif kafanız mı güzel ya daha ne istiyorsunuz maşallahhhhh git yaptır kan testini bana da haber ver

gebelik testin mi sonucu 71 çıktı hamilesin işte sana değerlerin artacak mı diye geri çağırmış daha ne istiyorsun canım benim
Bana kağıdı versin pozitif desin göndersin istiyordum hayalim buydu şaşırdım değerlerim yükselince noluyo peki

Yarın adetim gelmezse akşama kadar akşam göbek atıcam çünkü şaşmaz bi adetim var şükür

Bana kağıdı versin pozitif desin göndersin istiyordum hayalim buydu şaşırdım değerlerim yükselince noluyo peki
bensana söylim ablam ozaman sen gebesin gözün aydın git doğur bebeni sağlıkla kaşınma :)))) değerler yükselince bebişin çok sağlıklı oluyor kuzum

Valla bişey anlamadım bana kağıt vermedi bile pazartesi gel dedi valla bıktım herşeyim böyle ilerliyo bugün git yarın gel yoruldum valla hamile olsam bile stresten adetim gelcek
71 se hamilelik var pazartesi deme sebebi artışa bakıcak yani normalde 2 ye katlaması gerekiyor. ama bu süreçte stres yapmaman lazım bi süre kendini dinleme hamileymiş gibi davran dikkat et ama dikkat ederken de kafana takma yükselicek mi yükselmicek mi diye kafandan sil kendini hamile olarak gör inşallah sağlıklı ilerleme olur artış görülür

bensana söylim ablam ozaman sen gebesin gözün aydın git doğur bebeni sağlıkla kaşınma :)))) değerler yükselince bebişin çok sağlıklı oluyor kuzum
Ah canım benim moral oldun şuan zaten tam 15 gün önce korunmasız ilişki oldu sonra zaten birleşemedik köye git gel bize gelen oldu kaldı yani kısa sürede bile çıkması mucizeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…