- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
napim tatlım ya engel olamıyorum sende yani nisan ayı topiği nezaman açılıyor diye sorumu olur vrum bende kasımda derim tabi :))))))))))))))Ama ya
nasıl yapılıyor yumurtlama masajı anlatın kızlar bu ayda onu yapalım
Ne güzelde yazdın yaaaaal benden de o kadar eğer beraber hamile kalırsak aynı zamanlarda doğum yaparzallahın izni ile
Valla bişey anlamadım bana kağıt vermedi bile pazartesi gel dedi valla bıktım herşeyim böyle ilerliyo bugün git yarın gel yoruldum valla hamile olsam bile stresten adetim gelcekbeta hcg mi 71 çıktı
Rahim filmi ama tüplerde tıkanıklık filan varsa da verilen sıvının basıncıyla açılabiliyormuş.HSG rahim filmi mi yoksa tüp açma işlemi mi oluyor?
Ben tohum kullandım. Hatta yazın toplamıştım kendim onlar yaprakliydi gayet de memnun kaldım. Benim gecikmelerim oluyor hayıt düzenliyor. O topladıklarım bitince aktardan sadece tohumunu aldım kullandım bu ay ama bu ay çörekotu karışımı da yapmıştım o benim yumurtlamamı geciktirdiKuzu tohum mu bu alcam bugün ne zaman içmem gerek
inşallah vardır da beraber seviniriz bende öyle düşünüyorum heralde önce iyi bi ağlarımNe güzelde yazdın yaaaahamile kalmak mı? biran duygularım karıştı. İnşallahhhhhh diyorum canım içim inanamıyor alıştım olmamasına ya. Olsa aklım uçar kalbim çıkar
gebelik testin mi sonucu 71 çıktı hamilesin işte sana değerlerin artacak mı diye geri çağırmış daha ne istiyorsun canım benimValla bişey anlamadım bana kağıt vermedi bile pazartesi gel dedi valla bıktım herşeyim böyle ilerliyo bugün git yarın gel yoruldum valla hamile olsam bile stresten adetim gelcek
Evet kuzum 12si ama ben hala inanmıyorum
Evet canım 12 si ama hala güvenemiyorum Perşembe günü kan vericem ama umudum hiç yok
kızzz sen benim testi bir gör içler acısı kabak gibi negatif bu bariz pozitif kafanız mı güzel ya daha ne istiyorsunuz maşallahhhhh git yaptır kan testini bana da haber verEvet kuzum 12si ama ben hala inanmıyorumPerşembe kan vericem
Bana kağıdı versin pozitif desin göndersin istiyordumgebelik testin mi sonucu 71 çıktı hamilesin işte sana değerlerin artacak mı diye geri çağırmış daha ne istiyorsun canım benim
kızzz sen benim testi bir gör içler acısı kabak gibi negatif bu bariz pozitif kafanız mı güzel ya daha ne istiyorsunuz maşallahhhhh git yaptır kan testini bana da haber ver
Benim 9 günüm kaldıinşallah vardır da beraber seviniriz bende öyle düşünüyorum heralde önce iyi bi ağlarım
bensana söylim ablam ozaman sen gebesin gözün aydın git doğur bebeni sağlıkla kaşınma :)))) değerler yükselince bebişin çok sağlıklı oluyor kuzumBana kağıdı versin pozitif desin göndersin istiyordumhayalim buydu şaşırdım değerlerim yükselince noluyo peki
Canım 28 i de olabilir, hazır sperm içerseyde.. geç döllenme de olabilir, yumurta 24 saat canlı kalıyor ya. 30 una kadar olabilir yani.kızlar şimdi benim yumurtam 28 . de çatladı ya döllenme 1 martta mı oluyor
4 tane testte eşşek kadar pozitif daha mızırdanıyorsunuz sopa istiyonuz vallahi bize de dua edin de bize de nasip olsun rabbim bekletmeden versinTamam canım yazarım:)
71 se hamilelik var pazartesi deme sebebi artışa bakıcak yani normalde 2 ye katlaması gerekiyor. ama bu süreçte stres yapmaman lazım bi süre kendini dinleme hamileymiş gibi davran dikkat et ama dikkat ederken de kafana takma yükselicek mi yükselmicek mi diye kafandan sil kendini hamile olarak gör inşallah sağlıklı ilerleme olur artış görülürValla bişey anlamadım bana kağıt vermedi bile pazartesi gel dedi valla bıktım herşeyim böyle ilerliyo bugün git yarın gel yoruldum valla hamile olsam bile stresten adetim gelcek
Ah canım benim moral oldun şuanbensana söylim ablam ozaman sen gebesin gözün aydın git doğur bebeni sağlıkla kaşınma :)))) değerler yükselince bebişin çok sağlıklı oluyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?