Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 28 i de olabilir, hazır sperm içerseyde.. geç döllenme de olabilir, yumurta 24 saat canlı kalıyor ya. 30 una kadar olabilir yani.
ah be kuzum ya bizim şubat 30 çekmiyor 28 e kadar gün var 30 da nasıl olacak o kadar imkansız yani mi demek istiyorsun :)))))))

Ah canım benim moral oldun şuan zaten tam 15 gün önce korunmasız ilişki oldu sonra zaten birleşemedik köye git gel bize gelen oldu kaldı yani kısa sürede bile çıkması mucizeydi
maşallah sağlıkla al kucağına darısı başımıza dua et bizede

Kızlar bu reglin 2-3. günü yapilan testler için aç tok olmak ya da saat önemli mi kan için
Dr aç tok fark etmez demişti ama ben yine de aç gittim.
71 ise hamilesin cnm sağlıkla artsın değerin.. tebrik ederim :)))))
Haklısın cnm öyle bir an geliyor ki canın hiçbirşey yapmak istemiyor. İleri hız eşimde de vardı birkaç sene öncesinde Doktor Profertil verdi son 3 aydır değerleri çok iyi..
sen bu işi nasıl becerdin ya yedi sülalemize aynı anda cevap vermişsin
Kuzum mesajların sağ alt köşesinde cevapla tuşunun yanında alıntı yazıyor, orata tıklıyorsun. sonra en altta mesaj yazarken alntıları ekle diyorsun o şekilde.
Rahim filmi ama tüplerde tıkanıklık filan varsa da verilen sıvının basıncıyla açılabiliyormuş.
hmm... anladım cnm, bende birkaç güne tüp kontrolü yaptıracağım, içi kabarcık dolu sıvı püskürtülüyor açıklık kontrol ediliyor...

Bende de demir eksikliği var, demir ilacı içiyorum. Onun dışında lh çok hafif yüksek ama doktor herhangi bir ilaca gerek duymadı stresten bile hu hormonlar oynayabiliyor dedi.
canım sen bu testleri yaparken hep aynı saatte mi yaptın? bir de sıvı alımını 2 saat kadar önce kesmiş miydin?
Evet genelde aynı saatlerde yaptım 2 saat önce sıvı almayı da bıraktım düzenli yaptım

Sağolasın canım İyi hadi yükselsin inşallah ya

Evet ben hindistan cevizi yağını denedim bir ara

Kızlar selam benim geçen 2 aydır adetim 32 ile 30 gün arası oldu daha önce 28 günde bir olurdu şaşmazdı sanırım stresten oldu doğal olarak yumurtlama günlerim 16. günde oluyordu. bu ay 14. gün yumurta çatladı sanırım stres bitince normal düzene girdi. şimdi sorum şu ben ayın 21 de mi olurum 24 de mi 30 güne göre hesapladığımda 24 ü çıkıyordu ama yumurtlama 14. gün olunca 21 ne mi döner bu şekilde olan var mı?

Ben pazar başlıcam yapmaya zaten adetim perşembe olacak şaşmazsa ben gelmiyorum deyip oyunlar oynamazsa keyfi yapacam. 5 test perşembeye kadar hergün bir test
erken gebelik testi ne kadar doğru ki acaba bnde erken gebelik testi alıp pazar bnde mi yapsam acaba benimde evde normal testten 3 tane var

Yarın vereceğim inşaallah

yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur yazıyor her erde ben öyle biliyorum

Benimde d vitaminimle kansızlığım vardı tedavi sonrası pat pat lh da yumurtlama yakaladım birde havuç çok yedim. Hepsi birer sebeb işte . Belki eksik ise lh ile ilaçlar şaşırtıyor hatta sürekli silik çıkartıyor biraz yükselip biraz azaltıyor lh hormonunu.Yeni almaya başladıysanız birde ilacı biraz sizi şaşırtabilir. Ben damla kullandım yine devam edicem. İalç aldım fermarat birde iğne vuruldum baya bi. Ben sana test değiştir öneririm daha duyarlı testler al. Sana örnek özelden atabilirim istersen pik olup kasette ki testte az görüntüsünü kafana daha iyi oturur.

Eğer işte oldugum güne denk gelirse aç gidemem öğleden sonraya gelecek. Ama tok olsam da o saate kadar acikirim zaten Hayırlısı kaç aydır gideceğim diyorum gidemedim bu ay gideyim artık bir zahmet diyorum kendime inşallah

Valla çok iyi olur atabilirsen bayılıyorum burdaki yardımseverliğe ya 1 aydır demir ilacı hap kullanıyorum, d vitamini de eksikti ampul ilaç vermişti onu kullandım bitti, bir de folik asit kullanıyorum hepsi ayrı bir dert

napim tatlım ya engel olamıyorum sende yani nisan ayı topiği nezaman açılıyor diye sorumu olur vrum bende kasımda derim tabi :))))))))))))))
Mart sonu mu Nisana girince mi diye sormak istemiştim
Ama gerçekten içler acısı bi soru olmuş

erken gebelik testi ne kadar doğru ki acaba bnde erken gebelik testi alıp pazar bnde mi yapsam acaba benimde evde normal testten 3 tane var
Valla bizim burada çok ucuz 20 TL ama markalara güvenmiyorum erken gebelik. Mesela miratech, comfort ve awox muydu bunlar var arkadaşlar bilir kullanan varsa yazmasını isterim. Sadece miratech kullanmadım hamile kalamdığom için hangisi iyi bilmiyorum predictor iyi diyorlar arkadaşlar burada eczanede ne kadar bilmiyorm çok pahalı nette bile o erken gebelik testi. Daha vermem erken gebeliğe ya ben ovulasyon ile gelmese hediye test alıp yapmayacaktım ki. Geçen ay yaptım pişman oldum yazık paracıklarıma. Olacak olan çıkıyor er geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…