Pik daha koyu okucak canım bende ebru abladan aldım. Piklerim bu şekilde oldu. Umarım en kısa sürede yakalarsınTestimi sormuştum canım yumurtlamamı diye
haberlerini beklyrm hadi hayırlısı inşalllahValla bizim burada çok ucuz 20 TL ama markalara güvenmiyorum erken gebelik. Mesela miratech, comfort ve awox muydu bunlar var arkadaşlar bilir kullanan varsa yazmasını isterim. Sadece miratech kullanmadım hamile kalamdığom için hangisi iyi bilmiyorumpredictor iyi diyorlar arkadaşlar burada eczanede ne kadar bilmiyorm çok pahalı nette bile o erken gebelik testi. Daha vermem erken gebeliğe ya ben ovulasyon ile gelmese hediye test alıp yapmayacaktım ki. Geçen ay yaptım pişman oldum yazık paracıklarıma. Olacak olan çıkıyor er geç.
annem gibisin annem iş yerimden sabit attan arayıp işte misin diye sorar bana :) sende annemle kapışırsın soru sormadaMart sonu mu Nisana girince mi diye sormak istemiştim
Ama gerçekten içler acısı bi soru olmuş
Sen bendensin yaValla çok iyi olur atabilirsen bayılıyorum burdaki yardımseverliğe ya1 aydır demir ilacı hap kullanıyorum, d vitamini de eksikti ampul ilaç vermişti onu kullandım bitti, bir de folik asit kullanıyorum hepsi ayrı bir dert
Var canım zaten ben regl olduğum gibi oraya geçtim hayırlısıNisan topiği ne zaman açılıyor
Canım 1inde değil hepsinde çıkmış bence hamilesinKızlar merhaba kuruma çizgisi sizce bu kadar net çizgi halinde çıkar mı? Testi ilk yaptigimda varla yok arası bir çizgi vardı zaman geçtikçe çizgi halini aldı kuruma çizgisi ama bu çizgi bu kadar mı net çıkar. Test markam laboquick Eki Görüntüle 2798283
Evet hissediyorum ama öyle sertlik falan değil hissettiğim. Hatta fazla bastırınca içim bir hoş oluyorBen günde 14 dk yaptım. İlk defa yaptığım içn çok yapmadım fazlasından çekindimbirde sıkıldım yaparken 7 bir tarafıma 7 bir tarafıma yaptım. Yaptığında elini bastırınca yumurtayı anlıyor musun peki?
Ayy hadi inşallah. Geçen ay 14.günde görmüştüm de ama böyle dalgalanmalar olmamıştı. Bu zaten ikinci yapışım. İnşallah güzel bir pik de görürüm bu ayCanım benim de öyle olmuştu çok üzülüyordum lh hormonunda böyle dalgalanmalar normal 19. Günde pik gördüm en sonunda. Sen de görürsün merak etme
Daha sonraki günlerde piki gördün mü pekiBenim de öyle oldu çok fazla koyulaşmadan silikleşti
Nasıl bulabilirim canım orayı bende girmek istiyorumVa
Var canım zaten ben regl olduğum gibi oraya geçtim hayırlısı
Yumurtla geliyor kaçıyor gibi bende öyle olurdum bunu sağ tarafımda özellikle amaEvet hissediyorum ama öyle sertlik falan değil hissettiğim. Hatta fazla bastırınca içim bir hoş oluyoröyle olunca çok bastırmamaya çalışıyorum. Sende hissediyor muydun masaj yaparken
ayy çok tatlısın ya akşam akşam ne güldürdün beni buradan düz devam etNasıl bulabilirim canım orayı bende girmek istiyorum
İlerden sağa döneyim mşayy çok tatlısın ya akşam akşam ne güldürdün beni buradan düz devam et
Ben zaten ilaçtan nefret ederim beni buluyorSen bendensin yabu eksiklik zaten olsa bile sağlıklı gebelik olmayabiliyor nefret ettim ilaçlardan hele o damla hergün damlarken say iç. D vitamini için iğne alıcam önceki doktorum iğne vermişti devit benim bunlar 3 veya 4 senede bir düşer zayıflamak istedim biraz diyette beni etkiledi birazda pandemi dişarı çıkmama derken olay bu atıcam uygun zamanda az bakayım nerede fotoların içinden
Kızlar dün testimi atmıştım çatlamış demiştik ama bugün test yine koyulaştı sanırım ben henüz piki görmedim 17.gündeyim bu ay göremeyeceğim galibaEki Görüntüle 2798155 Eki Görüntüle 2798156 Eki Görüntüle 2798157
Hic pik olmamis yalnz. Yarin tekrar deneyinKızlar dün testimi atmıştım çatlamış demiştik ama bugün test yine koyulaştı sanırım ben henüz piki görmedim 17.gündeyim bu ay göremeyeceğim galibaEki Görüntüle 2798155 Eki Görüntüle 2798156 Eki Görüntüle 2798157
Daha sonraki günlerde piki gördün mü p
Ayy pardon tatlım dalmışım... 28i çatladıysa en geç 29u spermle buluşur. 1 i döllenir en geç kuzum.ah be kuzum ya bizim şubat 30 çekmiyor 28 e kadar gün var 30 da nasıl olacak o kadar imkansız yani mi demek istiyorsun :)))))))
Normal eksilikte bunları yapabiliyor. Ama kasık ağrını bielemiyorum belki yumurtlama için uğraş içindedir yada üşüttün ayaklarından gazla sancı baskı yapıyor. Benimde şimdi ayaklarım üşüdü buz ısınınca yanarBen zaten ilaçtan nefret ederim beni buluyorBekliyorumm. Bu arada geçmiş sayfalarda yazdım ama arada kaynadı adete 12 gün var takvime göre ama inanılmaz karnım ve kasıklarım ağrıyor ayaklarım bi terliyor bi soğuyor ne yapacağımı şaşırdım normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?