Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20210301_085550.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210228_125723.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210217_085752.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 24
haberlerini beklyrm hadi hayırlısı inşalllah

Sen bendensin ya bu eksiklik zaten olsa bile sağlıklı gebelik olmayabiliyor nefret ettim ilaçlardan hele o damla hergün damlarken say iç. D vitamini için iğne alıcam önceki doktorum iğne vermişti devit benim bunlar 3 veya 4 senede bir düşer zayıflamak istedim biraz diyette beni etkiledi birazda pandemi dişarı çıkmama derken olay bu atıcam uygun zamanda az bakayım nerede fotoların içinden

Canım 1inde değil hepsinde çıkmış bence hamilesin

Evet hissediyorum ama öyle sertlik falan değil hissettiğim. Hatta fazla bastırınca içim bir hoş oluyor öyle olunca çok bastırmamaya çalışıyorum. Sende hissediyor muydun masaj yaparken

Canım benim de öyle olmuştu çok üzülüyordum lh hormonunda böyle dalgalanmalar normal 19. Günde pik gördüm en sonunda. Sen de görürsün merak etme
Ayy hadi inşallah. Geçen ay 14.günde görmüştüm de ama böyle dalgalanmalar olmamıştı. Bu zaten ikinci yapışım. İnşallah güzel bir pik de görürüm bu ay

Evet hissediyorum ama öyle sertlik falan değil hissettiğim. Hatta fazla bastırınca içim bir hoş oluyor öyle olunca çok bastırmamaya çalışıyorum. Sende hissediyor muydun masaj yaparken
Yumurtla geliyor kaçıyor gibi bende öyle olurdum bunu sağ tarafımda özellikle ama bütün kasılma agrılar sol da oluyor doktorum bir kere hepsi güzel yumurtanın sol yumurtan azıcık küçük demişti ondan mı büyümeye çalışırken ağrıyor anlamdım. Sen masajını yap ama aşırıya gerek yok günde 14 dk yeterli amaç yumurtayı uyarma sanırsam uyarınca hoş oluyor insan şaşırıyor bile tuhaf geliyor yani

Ben zaten ilaçtan nefret ederim beni buluyor Bekliyorumm. Bu arada geçmiş sayfalarda yazdım ama arada kaynadı adete 12 gün var takvime göre ama inanılmaz karnım ve kasıklarım ağrıyor ayaklarım bi terliyor bi soğuyor ne yapacağımı şaşırdım normal mi bu

Normal eksilikte bunları yapabiliyor. Ama kasık ağrını bielemiyorum belki yumurtlama için uğraş içindedir yada üşüttün ayaklarından gazla sancı baskı yapıyor. Benimde şimdi ayaklarım üşüdü buz ısınınca yanar dengesizlik yaşatıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…