o zaman hormon değerlerin birşeylerden etkilenmiş kuzum..Bende de demir eksikliği var, demir ilacı içiyorum. Onun dışında lh çok hafif yüksek ama doktor herhangi bir ilaca gerek duymadı stresten bile hu hormonlar oynayabiliyor dedi.
Evet genelde aynı saatlerde yaptım 2 saat önce sıvı almayı da bıraktım düzenli yaptım
Sanırım senin dalma geçmeyecek kuzum yaAyy pardon tatlım dalmışım... 28i çatladıysa en geç 29u spermle buluşur. 1 i döllenir en geç kuzum.
benim randevumu bir ara 14.30 a vermişlerdi, güç bela aç kaldım.. doktor neden birşey yemediniz dedi kimse bana bilgi vermedi dedim. o saate vermişlerse tok gelin demekmiş kuzum. istersen garanti olsun ara sor bence.Eğer işte oldugum güne denk gelirse aç gidemem öğleden sonraya gelecek. Ama tok olsam da o saate kadar acikirim zatenHayırlısı kaç aydır gideceğim diyorum gidemedim bu ay gideyim artık bir zahmet diyorum kendime inşallah
CANIM Benimde öyle oluyorCanım tam pik denilmez aslında çok koyu değildi hatta şimdi atıcam testlerimi buraya benim dün silikleşmişti yine biraz koyu çıkmış
kız sıvıyorsun şimdi de şubat 28 çekiyor 1 de spermle buluşup 2 sinde döllenir mi demeye çalışıyorsun kuzumAyy pardon tatlım dalmışım... 28i çatladıysa en geç 29u spermle buluşur. 1 i döllenir en geç kuzum.
Yaa öyle mibenim randevumu bir ara 14.30 a vermişlerdi, güç bela aç kaldım.. doktor neden birşey yemediniz dedi kimse bana bilgi vermedi dedim. o saate vermişlerse tok gelin demekmiş kuzum. istersen garanti olsun ara sor bence.
Hay Allah ya... bende diyorum neden Yüsracım gülüyor.. benim kafa gittiSanırım senin dalma geçmeyecek kuzum ya29 da yok 30 olmadığı gibi direk 1 marta geçmen lazım 28 sonrası artık Melo anlamıştır seni
Çok koyulaşmaması düzgün yumurtlama olmadığını göstermiyordur inşallah
Hay Allah ya... bende diyorum neden Yüsracım gülüyor.. benim kafa gittiMERAKLI MELO kuzum uçtum ben ya :))))) 2 gün daha ekleyiver işte...
İçimfeki ses öyle diyorÇok koyulaşmaması düzgün yumurtlama olmadığını göstermiyordur inşallah
yanı sımdı 25 pıkdı benım 26 sında yaptım eger 27 dollendı ıse 28 ınden ıtıbaren bugun 10.gunum ya ben bu akşam test yapcam bahane arıyorum kzılar melo demeden kendım yazayım :)MERAKLI MELO bide ıkımızde gebiş cıkıyormusunuz hahahaha :))
Yok her zaman olan gibi değil hissettiklerimNormal eksilikte bunları yapabiliyor. Ama kasık ağrını bielemiyorum belki yumurtlama için uğraş içindedir yada üşüttün ayaklarından gazla sancı baskı yapıyor. Benimde şimdi ayaklarım üşüdü buz ısınınca yanardengesizlik yaşatıyor bana.
Doktor bu eksiklikleri biliyor ovülasyon testini önermişti ama demek ki hiç silik olmama sebebi ilaçlar, tam piki görmek için de bekleyeyim bakalım daha ne kadar gideceko zaman hormon değerlerin birşeylerden etkilenmiş kuzum..
ben adet olacak gibiyim hem de 12 martı beklemeden hafif lekelenmem oldu az önce adet olmadan önce olur hep bana böyleMERAKLI MELO bide ıkımızde gebiş cıkıyormusunuz hahahaha :))
melo bende de var peçeteye geldı mınnak bıse şu yerleşme kanaması felan olamazmı ki?ben adet olacak gibiyim hem de 12 martı beklemeden hafif lekelenmem oldu az önce adet olmadan önce olur hep bana böyle
inşallah öyledir Allah ol derse olur canım neden olmasın ama sen ısrarla göle yoğurt mayalıyorsun ya tutarsa :)melo bende de var peçeteye geldı mınnak bıse şu yerleşme kanaması felan olamazmı ki?
ya melo ıyıde agrılarım kesıldı adet oncesı mutlaka olur bende amann neyse tmm dusune dusune :) bı hal oldukyavvvinşallah öyledir Allah ol derse olur canım neden olmasın ama sen ısrarla göle yoğurt mayalıyorsun ya tutarsa :)
Ben Ebru ablaya atmıştım bi ay tam koyulasmadi bana bu ay yumurtlamadin demişti tam koyulasmasi gerekiyormuş sanırım.Çok koyulaşmaması düzgün yumurtlama olmadığını göstermiyordur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?