Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman hormon değerlerin birşeylerden etkilenmiş kuzum..

Kızlar poff ya benim testlerim kafamı karıştırdı. 7' si pik diye düşündüm çok koyu olmasa da en koyu oydu ve dün de silikeşti dün çatladı sandım, bugün daha silik olur derken yine biraz koyu çıktı. Bi baksanıza ben bu ay yumurtlayamadım mı acep

Eklentiler

• IMG_20210309_170134.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 38
Ayy pardon tatlım dalmışım... 28i çatladıysa en geç 29u spermle buluşur. 1 i döllenir en geç kuzum.
Sanırım senin dalma geçmeyecek kuzum ya 29 da yok 30 olmadığı gibi direk 1 marta geçmen lazım 28 sonrası artık Melo anlamıştır seni

benim randevumu bir ara 14.30 a vermişlerdi, güç bela aç kaldım.. doktor neden birşey yemediniz dedi kimse bana bilgi vermedi dedim. o saate vermişlerse tok gelin demekmiş kuzum. istersen garanti olsun ara sor bence.

Canım tam pik denilmez aslında çok koyu değildi hatta şimdi atıcam testlerimi buraya benim dün silikleşmişti yine biraz koyu çıkmış
CANIM Benimde öyle oluyor
Dün akşam 9 da yaptım koyuydu ama pik değildi
bugün saat 1 de yaptım silikleşti hiçbiriey anlamadım

Eklentiler

• 9BC6A302-0977-454C-BEE7-943EC03F7115.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 43
  • D308D4AF-A4C9-4BF2-AF2F-077F2F5A38D0.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 46
benim randevumu bir ara 14.30 a vermişlerdi, güç bela aç kaldım.. doktor neden birşey yemediniz dedi kimse bana bilgi vermedi dedim. o saate vermişlerse tok gelin demekmiş kuzum. istersen garanti olsun ara sor bence.
Yaa öyle mi bir sorayım o zaman ona göre giderim çok teşekkür ederim canım

Çok koyulaşmaması düzgün yumurtlama olmadığını göstermiyordur inşallah
İçimfeki ses öyle diyor
Geçen ay da böyle olmuştu Benim
O yüzden şüpheleniyorum
Yeterli olgunluğa ulaşmıyor sanırım ki o sorun ben de var

Yok her zaman olan gibi değil hissettiklerim bi tuhafım hayırlara vesile olsun
o zaman hormon değerlerin birşeylerden etkilenmiş kuzum..
Doktor bu eksiklikleri biliyor ovülasyon testini önermişti ama demek ki hiç silik olmama sebebi ilaçlar, tam piki görmek için de bekleyeyim bakalım daha ne kadar gidecek

melo bende de var peçeteye geldı mınnak bıse şu yerleşme kanaması felan olamazmı ki?
inşallah öyledir Allah ol derse olur canım neden olmasın ama sen ısrarla göle yoğurt mayalıyorsun ya tutarsa :)

Çok koyulaşmaması düzgün yumurtlama olmadığını göstermiyordur inşallah
Ben Ebru ablaya atmıştım bi ay tam koyulasmadi bana bu ay yumurtlamadin demişti tam koyulasmasi gerekiyormuş sanırım.

love06 senden korktum sen kırmızıyı da görsen düşük yaptım kesin diyeceksin o kafadasın şuan :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…