Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok koyulaşmaması düzgün yumurtlama olmadığını göstermiyordur inşallah
Böyle de olblr her kadın her ay yumurtlar diye birşey yok ki hepimizin yumırtlamadığı aylarda var bu da çok normal benim testim de öyle oldu 2 ay önce yumurtlamadım testlerim hep senin gibiydi. 2 aydır pik buluyorum. Bu durumda en iyi yapman gereken kendinde belirti anladığın günleri değerlendir. Bir daha ki aya hazırlanman canım

inşallah öyledir Allah ol derse olur canım neden olmasın ama sen ısrarla göle yoğurt mayalıyorsun ya tutarsa :)

ya melo ıyıde agrılarım kesıldı adet oncesı mutlaka olur bende amann neyse tmm dusune dusune :) bı hal oldukyavvv
Kızlar alemsiniz
Benimde malesef regl belirtilerim başladı göğüs bel ve sırt ağrısı. Takvime göre 3 gün yumurtlamaya göre 1 haftam var ama o 1 haftayı bile göremeyeceğim sanırım yine olmadı

Anlayamadim canim :)) catlamadan 9 gun sonra test yaptim cikmadi bat 13 yada 14 sizce erkenmi davranmisim gebelik testi icin
adet olmadan 6 gün önce erken gebelik testi ile yaptıysan eğer doğrudur sonucun değilse beklemelisin az öncekini latife yaptım canım kızçe sabahtan beri 30 şubat yazıyor ona gönderme yaptım :)

kızlar tüp bebekte bile döllenmiş hazır embriyoyu rahme koyuyorlar ona bile 10 gün sonra kanda belli olur diyorlar.

bazısı 8.veya 9.günde idrar test yapıp silik çizgi görüyor ama oda döllenmiş embriyo sizlerin daha döllenmemiş yada geç döllenme ihtimali var . bunlarıda göz önünde bulundurun lütfen

Gün aşırı değerlendiriyorum zaten ama ilk kez ovulasyon testi yapıyorum o da böyle oldu moralim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…