Böyle de olblr her kadın her ay yumurtlar diye birşey yok ki hepimizin yumırtlamadığı aylarda var bu da çok normal benim testim de öyle oldu 2 ay önce yumurtlamadımÇok koyulaşmaması düzgün yumurtlama olmadığını göstermiyordur inşallah
yok kız okadar degıl :)love06 senden korktum sen kırmızıyı da görsen düşük yaptım kesin diyeceksin o kafadasın şuan :)))))))))))
Yok canım çok kısa sürüyor ağrı başladığı gibvbtecek hiç korkma adet ağrısı gibiHsg banada yarın çekileceeek bendede biraz stres var.
Bisey sorabilirmiyim canim Bu hesaba gore benim gecen pazartesi ayin 1 inde catladi bende simdi erken test yaptim cikmadi erken yani oylemiAyy pardon tatlım dalmışım... 28i çatladıysa en geç 29u spermle buluşur. 1 i döllenir en geç kuzum.
inşallah öyledir Allah ol derse olur canım neden olmasın ama sen ısrarla göle yoğurt mayalıyorsun ya tutarsa :)
Kızlar alemsinizya melo ıyıde agrılarım kesıldı adet oncesı mutlaka olur bende amann neyse tmm dusune dusune :) bı hal oldukyavvv
Bisey sorabilirmiyim canim Bu hesaba gore benim gecen pazartesi ayin 1 inde catladi bende simdi erken test yaptim cikmadi erken yani oylemi
inş. sıkıntısız atlatırsın canımTıkanıklık varsa ağrı çekerim diye korkuyorum ama cesur davranmam lazıııım
Amiiiiiin amiiiiiiiiin amiiiiiiiiin4 tane testte eşşek kadar pozitif daha mızırdanıyorsunuz sopa istiyonuz vallahi bize de dua edin de bize de nasip olsun rabbim bekletmeden versin
Anlayamadim canim :)) catlamadan 9 gun sonra test yaptim cikmadi bat 13 yada 14 sizce erkenmi davranmisim gebelik testi icinNm88326 daha doğrusunu bilir ama sanırım 31 şubat :)
erken canım az daha sabır zo bılıyorum ama sabret :)Anlayamadim canim :)) catlamadan 9 gun sonra test yaptim cikmadi bat 13 yada 14 sizce erkenmi davranmisim gebelik testi icin
adet olmadan 6 gün önce erken gebelik testi ile yaptıysan eğer doğrudur sonucun değilse beklemelisin az öncekini latife yaptım canım kızçe sabahtan beri 30 şubat yazıyor ona gönderme yaptım :)Anlayamadim canim :)) catlamadan 9 gun sonra test yaptim cikmadi bat 13 yada 14 sizce erkenmi davranmisim gebelik testi icin
Haklisin da bekleyebilsemmmerken canım az daha sabır zo bılıyorum ama sabret :)
Öyle mi? Peki hangi hormon gösteriyor onuİçimfeki ses öyle diyor
Geçen ay da böyle olmuştu Benim
O yüzden şüpheleniyorum
Yeterli olgunluğa ulaşmıyor sanırım ki o sorun ben de var
BEnim 365 tuttu amh, tsh, E2, fsh,lh, prolaktin ve simir testi özel hastaneİstenilen teste göre de değişebilir ama öyle aman aman ismi olan bi hastane de değildi 700 e yakındı evet
hormona baktırmadım canım.Öyle mi? Peki hangi hormon gösteriyor onu
Gün aşırı değerlendiriyorum zaten ama ilk kez ovulasyon testi yapıyorum o da böyle oldu moralim bozuldu.Böyle de olblr her kadın her ay yumurtlar diye birşey yok ki hepimizin yumırtlamadığı aylarda var bu da çok normal benim testim de öyle oldu 2 ay önce yumurtlamadımtestlerim hep senin gibiydi. 2 aydır pik buluyorum. Bu durumda en iyi yapman gereken kendinde belirti anladığın günleri değerlendir. Bir daha ki aya hazırlanman canım
Bende o problem var demişsin ya kendin mi öyle düşündün canımhormona baktırmadım canım.
Yaa öyle mi? Anladım canım teşekkür ederimBen Ebru ablaya atmıştım bi ay tam koyulasmadi bana bu ay yumurtlamadin demişti tam koyulasmasi gerekiyormuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?